All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Klodi BB3. Show all posts
Showing posts with label Klodi BB3. Show all posts

Monday, 5 March 2012

Klodi i BB3: “Pse te mos e fitoje nje gay BB5?”

Të flasësh për një spektakël siç është “Big Brother” kjo do të thotë se e ndjek. Tashmë dihet se ndiqet nga të gjithë, por edhe ky edicion ka bërë që shumë ish banorë të këtij reality-shou ta ndjekin, madje hapur flasin për pëlqimet dhe jo pëlqimet e personazheve që janë brenda.

Klodi i BB3 ka treguar për gazetën tonë, pa përmendur emra se në BB5 dy djem janë gay, dhe dëshira e tij është që njëri prej këtyre djemve të arrijë në finale, e pse mos të fitojë. Klodi i cili kur ai ishte në Big Brother 3 e tregoi vetë orientimin e tij seksual, tregon se tashmë jemi një komb i civilizuar, pasi tani është koha të mos paragjykojmë./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Klodi of BB3: "Why not win a Bb5 gay?"

Talk about a show like "Big Brother" this means that follows. Already known to be followed by all, but this edition has caused many former residents of this reality-show to watch, even openly talk about likes and not likes the characters that are inside. The BB3 Klodi showed up for our newsletter, without mentioning names that Bb5 two boys are gay, and his desire is that each of these guys to reach the finals, why not win. Klodi that when he was in Big Brother 3 and showed his own sexual orientation, shows that we are a civilized nation, as it is now time not to prejudice./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

Wednesday, 22 February 2012

Ish-banoret e “Big Brother” kunder Arbana Osmanit

Edicioni i sivjetshëm i BB5, si duket, po shikohet shumë dhe po komentohet edhe nga ish-banorët e këtij reality-show nëpër vite në Shqipëri, por një intervistë e prezantueses Arbana Osmani ka çuditur më shumë disa nga personazhet interesante të këtij spektakli.

Sipas Arbanës, ata janë mosmirënjohës. Ndërsa i pari ka reaguar Klodi i BB3, duke shkruar në ‘Facebookun’ e tij se prezantuesja është “dinake dhe servile”, ndërsa Najada apo Noçja e BB1 ka shkruar se “Asaj duhet t’i vijë zor që jep të tilla intervista’.

Por, një reagim ka ardhur edhe nga italiania, e cila ishte e dashuruar me një laçjan dhe mori pjesë në BB3, Tatiana duke thënë se asnjë para nuk kanë marrë, madje kanë paguar edhe faturat e telefonit, e në fund ka shkruar “BB??? Tamam vari....”. /Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Former residents of "Big Brother" against Osman Arbana

Sunday, 19 February 2012

Ish-banori i BB3 i quan djemte ne BB5 “Faqe petulla”

Kanë nisur komentet e para për banorët e “Big Brother Albania 5” edhe nga ish-protagonistët e mëparshëm të këtij reality-show shumë të ndjekur. Djemtë që u komentuan shumë qysh në start, tashmë po marrin komente edhe nga djali që i shpalli preferencat e tij seksuale për seksin e njëjtë, Klodian Çela, nëse ju kujtohet nga BB3.

Madje, ai tashmë në portalin e tij në Facebook jep komente të tipit “Nuk e kuptojnë ende fjalën model”, apo Ermalin, Metit dhe Elvisin i ka quajtur “Faqe petulla”, por kishte dhe nga miqtë e tij të përbashkët që kanë lavdëruar djemtë për simpatinë e tyre./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
BB3 former resident calls the boys in Bb5 "Page pancakes"

Have launched their first comments to the residents of "Big Brother 5" by the previous former protagonists of this very reality-show follow. Commented that many boys from the start, already receiving comments from the guy who announced his sexual preference for same sex, Klodian Cela, if you remember from BB3.

Saturday, 8 May 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #15, 8 Maj 2010Big Brother Albania 3: Nominimet #15, Spektakli #16, 8 Maj 2010

ERIDJONA, ERIONI, JETMIRI dhe KLODI

Pese banoret e mbetur ne shtepi kane mendime te ndryshme per menyren se si do shkoje kete jave nominimi. Fillimisht, pa e kuptuar ende se cfare menyre po perdoret, ata mendojne se per kater banoret e nominuar, eshte hapur nje televotim i momentit e nje prej tyre do dale pas pak. Ata nisen edhe nga fjala e Arbanes se kjo mbremje eshte shume e gjate, ndaj kane mendim te tille te peste. “Hame njehere se nuk i dihet”- thote Miri, ndersa Klodi e ploteson mendimin e tij se kjo mbremje do jete e gjate, pa ditur se sa do zgjase ajo. Banoret duken teper te kenaqur me darken dhe shprehen se kane qene te uritur, pasi buxheti i pergjysmuar i javes nuk u ka dale deri ne fund. Here pas here, ata presin nje tjeter lidhje me studion, per te marre vesh se cfare po ndodh, pasi ata mendojne se spektakli ka mbetur pergjysme e do rifilloje pas pak. Vetem Domenika duket me e qete, ndersa kater banoret ne nominim jane ne ankth pasi nje prej tyre mund te largohet. Kur mbeten vetem, Domenika falenderon Klodin dhe Jonen qe votuan qe ajo te jete finalistja e pare. Jona duke qeshur e pyet se ku e kuptoi dhe tregon se ishte e pavendosur mes atyre te dyve, Klodit dhe Domit se ke te zgjidhte. Ajo shprehet se do donte qe jashte te mbeteshin te tre miq. Edhe Miri dhe Erioni diskutojne mes tyre se kane thene emrat e njeri-tjetrit per te shkuar ne finale. Erioni mendon se fakti qe ata jane ne nominim mund te jete nje shaka, si per t’i lene ne ankth gjate javes se finales. Gjithsesi, te katert banoret, pervec Domenikes qe eshte finalistja e pare e njohur, do te vazhdojne te jene ne nominim. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Five people remained at home have different opinions about how the nomination will go this week. Initially, without realizing what way is still used, they think that the four people nominated, it opened a televotim the momentum of one of them will appear shortly. They depart from the word Arbanes it is very long evening, to have fifth such opinion. "Eat once he did not know" - says Miri, while Klodi completes his opinion that it would be during the evening, without knowing how long it will take it. People seem very happy with the dinner and say that they have been hungry, because the budget half of the week did not come until the end. Occasionally, they expect another related study, to find out what is happening, because they think that the spectacle has left half will resume shortly. Domenik only looks smooth, while four people are in distress nomination as one of them can be removed. When left alone, thanks Domenik Klodi and Jone who voted for it to be the first finalist. Laughing and asks us where he realized, and reveals that he was undecided between those two, and Domi Klodi that you choose. It says it will remain like that out of the three friends. Erion And Miri and discuss among themselves that they told each other names to go to the final. Erion thinks the fact that they are in the nomination may be a joke, as anxious to leave during the final week. However, the four residents, except Domenikes which is the first known finalists, will continue to be in nomination. ]]

Saturday, 10 April 2010

Big Brother Albania 3: SURPRIZA PER KLODIN!

Big Brother Albania 3: Spektakli #12, Surpriza per Klodin, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Ardhja e niperve, surprize per Klodin
Klodi ka treguar gjate qendrimit te tij ne Big Brother, shume nga vetja e vete, se po perjeton nje eksperience te vecante, ka rrefyer nje sekret qe e mbante prej shume vitesh, ka treguar per familjen e tij e ne vecanti per niperit e vete. Ai ka treguar se ka nje lidhje te vecante e nje dashuri pa kufij per ta. Klodi shkon ne dhomen e rrefimit e atje shikon nje klip me momentet kur ka treguar per ta. Ai flet me shume emocion per ta e shpesh preket. Arbana i thote se Vellai i Madh ka vendosur qe t’i beje nje loje. Ne shtepi ndodhen nje puzzle i ndare ne pjese te ndryshme te shtepise. Klodi duhet t’i gjeje ato. te parin e gjen ne dhomen e rrefimit dhe aty eshte e vendosur nje fotografi e njerit prej tyre. Ai shkon ne dhomen e gjumit ku ne krevat e ne dollap gjen dy te tjera. Te katerten e gjen ne kopsht, por ai nuk merret me me mbledhjen e puzzle-ave, por menjehere takon dy prej niperve te tij te cilet ndodhen aty. Ai i puth dhe i perqafon me mall ata. Edhe ata i hidhen ne qafe. Niperit i thone se ai eshte idhulli i tyre. Kur ndahet, Klodi me lot ne sy i puth dhe i perqafon ata fort. Ai futet brenda dhe u tregon banoreve fotot e tyre, pasi edhe ata i takuan per pak caste femijet. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

The arrival of nephews, surprise Klodi
Klodi has shown during his stay at Big Brother, many of the ego itself which is experiencing a special experience, has rrefyer carrying a secret that for many years, has shown to his family and grandchildren especially for you. He has shown that there is a special connection and a love without limits for them. Klodi goes in the room there looks confessions of a clip with moments when the show for them. He speaks with more emotion to them often affected. Arbana says that Big Brother has decided to make a game. We are a house divided puzzle in different parts of the house. Klodi have to find them. the first finds in the room confessions and there is located a photo of one of them. It goes in the room where we sleep in the bed and finds two other closet. Quarter of the gene in the garden, but it does not deal with the collection of puzzle-s, but immediately meets two of his grandchildren who are there. It's kiss and the goods they perqafon. And they jump on the neck. Grandchildren say that he is their idol. When split, with tears in their eyes Klodi the kiss and they strongly perqafon. He put in and was showing pictures of their residents, as they met for a few moments children
]]

Thursday, 25 March 2010

Big Brother Albania 3: Jetmiri Godet Klodin!

Plas ne BB: Vlonjati Miri godet Klodin: "Me futi duart..."

Rreth ores 23 te mbremjes diten e marte (23.03.10), ne shtepine e Big Brother ka shperthyer nje debat i ashper, i lidhur serish me homoseksualitetin e Klodit.

Debati eshte paraprire nga nje grindje mes Klodit dhe vlonjatit Miri, madje ky i fundit e ka goditur Klodin.

Banoret e tjere kane rrethuar Mirin dhe e kane pyetur ate mese njehere: Pse arriti puna deri ketu?

Miri u shpreh: "Une e kam marre menjane Klodin dhe i kam thene: Te lutem shume, mos me provoko, sepse po ve re qe me provokon. Nuk me ka dhene asnje pergjigje per kete. Prita te me thoshte qe nuk eshte e vertete, por kjo nuk ndodhi.. Me ka futur duart nga poshte dhe me ka provokuar aq shume, sa mu desh ta qelloja.."

Rrefimi i Mirit eshte pritur ne menyra te ndryshme. Nje nga te rinjte e futur kete jave i ka hedhur benzine zjarrit duke i thene Mirit: "Ti vete u ule ne krevatin e Klodit...". Pergjigja e Mirit ishte: "U ula normal, por ai me futi duart.."

Disa nga banoret kane mbajtur anen e Mirit. Sipas tyre, Klodi e perdor homoseksualitetin e tij sa here eshte ne nominim dhe po viktimizohet per te fituar pike. Klodi nuk ishte i pranishem gjate ketij debati mes Mirit dhe te tjereve ne shtepine e BB3. Ai qau kur e qelluan dhe me pas qendroi vecmas. /shekulli/mars 2010
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Crack in BB: vlonjati Miri hits Klodi: "He put hands on me..."

At around 23 the day of Tuesday evening (23.03.10), in the Big Brother house has exploded a fierce debate, again connected with the Klodi homosexuality.

The debate is preceded by a dispute between vlonjati Klodi and Miri, even this one has hit Klodi.

Other residents have surrounded Miri and have asked him more than once: Why came to work here?

Miri said: "I have got Klodi aside and I said: Please more, not with provoko, because I notice that the provoking. It has given no answer for this. I waited to the saying that is not true , but this did not happen .. I put hands from below and has provoked so much, it just had to happen .. "

Best story is expected in different ways. One of the young people entered this week has thrown petrol Miri fire saying: "You sat him in bed Klodi ...". Miri was the answer: "I sat normal, but he put his hands .."

Some residents have held side of the best. According to them, Klodi of his homosexuality as used here is the nomination and is viktimizohet to earn points. Klodi was not present during this debate between Miri and others in the BB3 house. He wept when he shot and then stood separately.
]]

Saturday, 20 March 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #8, 20 Mars 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 8

Big Brother Albania 3: Nominimet #8, 20 Mars 2010 (20.03.2010)

Te kandiduarit e kesaj jave jane:
BERTINA, HAKIU, KLODI dhe OLTA

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Saturday, 13 March 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #7, 13 Mars 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 7
Big Brother Albania 3: Nominimet #7, 13.03.2010

BERTINA, DOMENIKA, JETMIRI, KLODI dhe VALONI

Te gjithe banoret japin kandidaturat e kesaj jave. Ne baze te tyre, ne nominim per kete jave shkojne Jetmiri, Domenika, Valoni, Bertina dhe Klodi. Ndersa ora shenon dymbedhjete dhe sot eshte dita e veres, per banoret eshte rezervuar nje surprize e vecante. Ata shkojne ne kopsht ku shohin se eshte organizuar nje feste me balerine braziliane dhe birra. Banoret kenaqen e menjehere bashkohen me balerinet e kercejne me ta. Festa fillon!
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

All residents this week provide nominations. According to them, in nomination for this week go Jetmiri, Domenika, Valoni, Bertina and Klodi. While the twelve hour mark and today is the day of the summer, is reserved for residents and a special surprise. They go to see the garden where a celebration is organized by Brazilian dancer and beer. Residents enjoy the dancer immediately join the jump with them. Celebration starts! ]]

Sunday, 7 March 2010

Fenomeni "Klodi" Shkakton Protesta ne Lezhe!


/photo shekulli/

Qindra lezhjane protestojne kunder fenomenit "Klodi"

Qytetaret lezhjane nuk e kane suportuar dot deklaraten e bere publike nga Klodi i "BB3" mbi homoseksualitetin. Mbi 100 qytetare te moshave nga 15 deri ne 50 vjec, pjesa me e madhe e tyre te rinj, jane grumbulluar ne sheshin administrativ ne oret e mbremjes te dites se premte ne shenje proteste.

Qytetaret theksuan se Klodi nuk eshte lezhjan, por familja e tij ka ardhur ne Lezhe ne vitet '80-te. Lezha nuk e meriton njollen e "homoseksualitetit".

Klodi ka njollosur qytetarine lezhjane dhe te kombit shqiptar. Nuk duam qe ky fenomen te kthehet ne nje "epidemi".

Lezhjanet jane shquar si intelektuale dhe jane te njohur ne mbare boten per historine, traditen dhe kulturen dhe jo per homoseksualitet.

Qytetar rreth 45 vjec: Jemi mbledhur ne qytetin e Lezhes per te protestuar kunder fenomenit "Klodi". Ai nuk eshte nga Lezha.

Babai i tij, Riza Kazma, ishte nga Shkodra, ndersa nena e tij, Lume, eshte nga Berati. Familja ka ardhur ne Lezhe ne vitet 1980-te. Lezha nuk e meriton te etiketohet "vend i homoseksualeve". Lezha nuk e meriton njollen e "homoseksualitetit".

Qytetar rreth 40 vjec: "Po protestojme kunder deklarates se bere publike nga Klodi, qe ka njollosur qytetarine lezhjane dhe kombin shqiptar. Klodi nuk duhet te shkele me ne Lezhe dhe as ne Shqiperi, por andej nga e ka marre kete eksperience, ne Itali, sepse nuk duam qe ky fenomen te ndikoje tek femijet tane.

Nese miratimi i ligjit per homoseksualet eshte kusht per te hyre ne Europe, ne s'duam te shkojme ne Europe, por duam te ruajme krenarine e kombit shqiptar, ku homoseksualiteti nuk eshte njohur dhe trasheguar kurre.

Qytetar rreth 25 vjec: Rinia lezhjane ka gjak te paster shqiptari. Klodi nuk eshte lezhjan, por i imigruar ne Lezhe. Ai ka fytyren e vet dhe nuk perfaqeson Lezhen. Lezhjanet jane njerez te shquar, intelektuale me tradite dhe kulture te trasheguar nga brezi ne brez, dhe kurre ne historine tone nuk ka zene vend homoseksualiteti".

Qytetaret lezhjane me pas kane marshuar ne bulevardin "Gjergj Fishta", duke u bere ftese bashkeqytetareve te tyre qe te bashkohen kunder, sic e quajten ata "fenomenit KLODI". Ata pohuan gjithashtu se do te vazhdojne te protestojne edhe ne Tirane. /shekulli/mars 2010/
- - - - - - - - - -
+tag: klodian cela qela
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Hundreds lezhjane protest against phenomenon "Klodi"

Lezhjane citizens could not have supported the declaration made public by Klodi the "BB3" on homosexuality. Over 100 citizens aged 15 to 50 years, most of them young, gathered in the square are administrative in the evening hours of the day Friday in protest.

Citizens stressed that Klodi not lezhjan, but his family has come to Copenhagen in the 80-to. Lezha njollen not worthy of "homosexuality".

Klodi has tainted lezhjane citizenship and the Albanian nation. We do not want that this phenomenon become an "epidemic".

Lezhjanet are distinguished intellectual and are known worldwide for history, tradition and culture and not homoseksualitet.

Citizen over 45 years: We are gathered in the town of Clarendon to protest phenomenon "Klodi. He is not from Lezha.

His father, Riza pick, was from Shkodra, while his mother, Lume, is from Berat. The family has come to Copenhagen in the 1980s. Lezha does not deserve to be labeled "place of homosexuality". Lezha njollen not worthy of "homosexuality".

Citizen about 40 years old: "I protest against the declaration made public by Klodi, which has tarnished lezhjane citizenship and the Albanian nation. Klodi should not break with the Copenhagen and even in Albania, but there has received from this experience, in Italy, because this phenomenon does not want that to affect our children.

If the law on gay adoption is a condition to enter in Europe, in s'duam to go in Europe, but want to keep the pride of the Albanian nation, where homosexuality is not known and never inherited.

Citizen over 25 years: Youth lezhjane has clean Albanian blood. Klodi not lezhjan, but immigrated to Copenhagen. He has his face and does not represent Lezhen. Lezhjanet are prominent people, intellectual traditions and culture inherited from generation to generation, and never in our history has no place homosexuality.

Citizens have lezhjane then marching in "Gjergj Fishta, becoming their fellow invitation to join against, as they called" KLODI phenomenon. They also stated that it would also continue to protest in Tirana.
]]

Saturday, 27 February 2010

Big Brother Albania 3: KLODI ZBULON HOMOSEKSUALITETIN E TIJ!

Big Brother Albania 3: Klodi zbulon sekretin, 27.02.2010

Homoseksualizmi, e verteta e pathene
Klodi mban nje sekret prej shume kohesh dhe kete sekret nuk e di as nena e vete pikerisht nga frika e paragjykimeve te cilat jane prezente edhe ne ditet e sotme. Arbana shprehet se Klodi ka marre guximin qe te perballet me kete frike e te ndaje mendimiet me nenen e vet e ne kete menyre edhe sekretin e tij. Ai ka shkruar nje leter ku ia drejton nenes se vet. Arbana e fton Klodin ne dhomen e rrefimit qe te diskutoje kete te fshehte qe tashme po behet publike. Per te dhe per banoret e tjere shfaqet nje klip ne te cilin tregohet Klodi qe lexon kete leter qe nuk mundi t’ia postonte nenes se tij. Qe ne fillim ai i kerkon asaj qe te behet e forte e ta kuptoje, por ajo eshte i vetmi njeri qe mund ta kuptoje e ndaj donte qe t’i ndante me te keto emocione e kete te fshehte. Ndersa lexon letren e dhimbshme, Klodi preket e qan dhe rrefen se kete sekret e ka mbajtur per nje kohe te gjate pasi ka luftuar me veten e vet fillimisht qe ta pranoje. Ai shprehet se eshte homoseksual dhe do luftoje qe kete gje ta pranojne edhe te tjeret e ta pranojne si te tille. Ai i kerkon nenes se vet falje. “Me fal!”- shprehet ai duke kerkuar qe edhe ajo ta kuptoje. Ndersa shohin kete klip, banoret preken, ndersa ne perfundim te klipit, publiku ne studio i dhuron nje duartrokitje te gjate atij. Arbana e komenton kete duartrokitje si dhurimin e nje force e dhenien e nje kurajoje per te, si nje pergjgje ku njerezit e kulturuar nuk e paragjykojne aspak. Ajo shprehet se te gjithe e vleresojne per guximin qe mori qe shkroi dhe tha hapur kete sekret dhe se kjo eshte nje beteje e veshtire per te, por i jep kurajo se tashme ai eshte nje personazh dhe si i tille duhet te jape nje mesazh sensibilizues per te tjeret. Klodi thote se nuk e ka aspak te lehte qe te perballet me kete gje dhe me te tjeret, por nuk deshiron qe ta paragjykojne. Ai thote se do donte qe te mos ia thoshte kurre kete gje nenes, por e di se ajo eshte e forte dhe do ta pranoje e kuptoje e do ta kaloje kete gjendje. Arbana i thote se nena e tij me siguri eshte krenar per te. Ndersa del nga dhoma e rrefimit, ai perballet me dashamiresine dhe perqafimet e banoreve te tjere te cilet tregojne se e perkrahin e mbeshtesin ate. Edhe Arjani shprehet se ky eshte nje moment i vecante per kete edicion se kurre me pare nuk eshte bere nje gje e tille, nje moment i rralle ne Shqiperi dhe uron qe te gjithe ta mirekuptojne e perkrahin ate.

Letra e Klodit per te emenKete leter qe sapo shkrova mami per ty doja te ta postoja por c'kuptim kishte kjo pa zerin tim. Vendosa ta lexoj vete. Behu e forte nena ime, ashtu sic je, kur te degjosh keto fjale...

E dashur zemra ime mami, shpresoj shume qe te jesh mire. Edhe une jam mire. Per fat te keq, prej shume vitesh nuk na eshte dhene mundesia qe te jetojme prane njeri- tjetrit. Kjo gje me ka penguar per te te thene se sa shume une te dua.

Me shume se c'mund te thuhet apo mendohet. Nuk dua qe te kujtoj vuajtjet qe kemi kaluar apo vuajtjet qe ti vazhdon te kalosh sepse zemrat tona jane te forta dhe tashme jane mesuar me sfida e veshtiresi.

Ne te dy kuptohemi mire edhe pa folur, thjesht me nje shikim, dhe kemi shume sekrete une e ti. Dime shume gjera per njeri- tjetrin qe te tjeret nuk i dine. Une e di qe kjo gje qe dua te te dergoj do te te lendoje pa mase, sado qe ti me ke pranuar ashtu sic jam. Ti e di sa shume kam vuajtur dhe sa shume kam luftuar qe te tjeret te me pranojne ashtu sic jam.

Ti ke luftuar dhe vuajtur dyfish se zemra e nje nene do me te miren per femijen e saj. Jeta ime eshte si nje liber i hapur per ty. Ti ke lexuar vetem kapitujt e pare te saj. Te tjeret, te mbushur me dhimbje, refuzime, mohime perjashtime deri sa erdhi momenti qe une ta pranoj veten. Tani po luftoj qe te tjeret te me pranojne mua dhe homoseksualitetin tim.

Qe te jem i pranuar te paren dashurine per mua dhe te dyten opinionin e vrazhde te njerezve qe na rrethojne. Tani qe po te shkruaj mendoj: E kush eshte ai qe ka luftuar me veten e nuk ka fituar...

Mes gjithe dilemave te mia shpirterore, dilemen e fundit qe lidhet me ndjenjat e mia dhe me qenien time dua ta ndaj me te gjithe. Ne fund te fundit ky eshte Klodi. Njeriu duhet pranuar per ate qe eshte dhe jo per ate qe duhet te jete. Ti keshtu me ke pranuar dhe prandaj te dua dyfish. Te puth me mall, me fal.

Per cdo here qe te kam menduar, me fal qe nuk u bera ai qe do te kishe dashur te behesha, me fal qe po te bej te vuash serish por ti vete me ke mesuar qe njeriu ne jete duhet te jete i ndershem dhe i drejte. Te dua pafundesisht mami.
Djali yt, Klodi.


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Homosexuality, the unspoken truth

Klodi holds a secret of this secret very long and does not know himself exactly as mother for fear of prejudice which are present even nowadays. Arbana says Klodi has taken courage to face this fear and to share opinions with his own mother in this way even his secret. He has written a letter in which he directs his mother. Arbana Klodi invites the confession room to discuss this secret already made public. To the other residents and shown a video clip in which Klodi shown that reading this letter that he was unable to postonte his mother. From the outset he asks her to become strong and to understand, but it is the only man who can understand and to like to share with these emotions of this secret. While painful letter reads, Klodi affected the crying and declares that this has kept secret for a long time after his fight with myself to accept initially. He said that is gay and will fight this thing to accept that others also recognize as such. He asks his mother's forgiveness. "I'm sorry!" - Said he was also looking to understand it. While see this clip, affected residents, while at the end of clip, donates studio audience in a long applause for him. Arabna of comments this applause as a gift of providing a force to encourage, as an answer where cultured people do not prejudice at all. She says to appreciate all the courage that took that wrote and said open this secret and this is a difficult battle, but gives courage that he already has a character and as such should give a message for sensitizing others. Klodi says he has not at all easy to deal with this and with others, but do not want to prejudice. He says he will not like that he never said this mother, but knows she is strong and will understand and accept the will exceed this condition. Arbana says his mother is certainly proud of. As emerges from the confession room, he faces with kindness and hugs the other residents who support the show that support it. Even arjanit says this is a special moment for this edition than ever there is no such thing, a rare moment in Albania and wishes that all mirekuptojne to support it.

Klodi letter to his mother
I wrote this letter just for you mom to like the Post but what sense was it without my voice. I decided to read them. Be strong my mother, as you are, when you hear these words ...

Dear Mom my heart, hope to be very good. And I'm good. Unfortunately, for many years has given us the opportunity to live near each other. This thing has prevented me to say how much I want to.

More than I can be said or thought. I do not want to remember the suffering that we have passed or suffering that you continue to spend because our hearts are strong and are now learn difficulties challenge.

In both good kuptohemi without talking, just with a glance, and I have many of them secret. Dime many things for each other that others do not know. I know that this which I will send you hurt without measure, however with that you have accepted as I am. You know how much I suffered and how much I fight with others to accept as I am.

You have struggled and suffered a double heart do the best articles for her child. My life is like an open book for you. You have read only the first of its chapters. Others, filled with pain, rejection, denial exceptions until the moment that I came to accept myself. Now I contend that others with me and accept my homosexuality.

To be accepted the first love for me and the second opinion that rude people surrounding us. Now that I think is to write: And who is he who has been fighting with myself not win ...

Among all of my spiritual dilemmas, recent dilemma related to my feelings and my being I want to share with all. After all this is Klodi. One must accept what is and not what should be. You have received so on and so to love twice. Kiss again, with the Fly.

For every time that I thought, to fly that made it not that I would like to become, to forgive that is to make them suffer with you again but you learn in life that man should be honest and just . The midwives want indefinitely.
Your son, Klodi.
]]

Saturday, 20 February 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #4, 20 Shkurt 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 4

BIG BROTHER ALBANIA 3: NOMIMINET #4, 20 SHKURT 2010

Kater te nominuarit e radhes GRACIELA, ERIONI, KLODI DHE HAKIU
Banoret jane ftuar nje nga nje ne dhomen e rrefimit per te dhene kandidaturat per nominimet e kesaj jave. Fillimisht kane shkuar banoret e shtepise se re e me pas ata te shtepise se vjeter ku bashke me dy emrat, kane dhene edhe arsyet se perse duan qe keta banore te nominohen. Per kete jave, ne nominim jane kater banore: Graciela, Erioni, Klodi dhe Hakiu. Nga nominimet e bere vihet re nje perballje e banoreve te vjeter me njeri-tjetrin ku nje arsye kryesore ka qene qe edhe Erioni me Hakiun te provojne nominimin si te tjeret, por edhe nga debatet e krijuara ne shtepi.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Four of the next nominees
Residents are invited one by one in the confession room to provide nominations for this week's nominations. Initially the residents have gone home after those new to the old house where the two names together, have given the reasons why these residents want nominated. For this week, the nomination are four inhabitants: Graciela, Erioni, Klodi and Hakiu. Nominations made by noticed an old facing the inhabitants with each other where a main reason has been that even with Hakiun Erioni prove nomination as others, but also created debates at home.
]]

Saturday, 13 February 2010

Big Brother Albania 3: KLODI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: KLODI PROFIL


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: EDHE TRE BANORE TE RI

BIG BROTHER ALBANIA 3: TRE BANORE TE RI, 13.02.2010

REZARTA, KLODI DHE ADA

Tre banore te rinj dhe dy sfida per ta
Surprizat gjate ketij spektakli nuk kane te mbaruar. Ne shtepine e Big Brother do te futen edhe tre banore te rinj te cilet ndodhen ne dhomen e rrefimit. Por perpara se te hyjne, ata duhet te kalojne nje prove te veshtire e se bashku me ta edhe banoret e vjeter. Banoret e vjeter te cilet ndodhen ne shtepine e vjeter duhet te vendosin se nje nga banoret do mund te hyjne aty. Tre kandidatet e rinj jane Rezarta, Klodi dhe Ada. Per banoret e vjeter shfaqen klipet prezantuese te kandidateve ku ata duhet te njihen paraprakisht me ta. Pas klipeve, per banoret qe duhet te marrin vendimin Vellai i Madh ka vendosur qe t’u jepet nje ndihme. Arbana do tu beje disa pyetje kandidateve ne lidhje me arsyen se perse duan te hyjne ne shtepi, pikat e forta dhe te dobeta te karakterit te tyre dhe momentet me te veshtira e me te lumtura te jetes se tyre. Keto pergjigje te ketyre pyetjeve do t’i ndihmojne banoret e vjeter te marrin me kollaj vandimin. Pasi perfundon kjo procedure, banoret votojne dhe Ada me Rezarten marrin vota te barabarta keshtu qe te dyja hyjne ne shtepi. Por Vellai i Madh vendos qe t’i jape edhe nje shans te dyte Klodit. Arbana thote se ne dhomen e rrefimit ndodhen dy sfera te ndezura. Ai duhet te vendose duart mbi to dhe nese ato fiken, ai do mund te futet e nese ato qendrojne ndezur, jo. Fati eshte ne anen e Klodit i cili pasi vendos duart mbi sfera, ato fiken e keshtu ai futet ne shtepi e bashkohet me te tjeret ku takohet e njihet me ta.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Three news residents and two challenges for them
Surprises during this spectacle have not expired. In the Big Brother house will also introduced three new inhabitants who are in the confession room. But before you enter, they must pass a difficult test of that along with them the old inhabitants. Older residents who are in the old house must decide that one of the residents would be able to enter there. Three new candidates are Rezarta, Klodi and Ada. For residents of old clips show presentation of the candidates where they should be known in advance with them. After the clips, for residents who must take the decision elder brother has decided to give a help. Arbana will make some questions to candidates about why they want to come home, the strengths and weaknesses of their character and the most difficult moments of happiness with their life. These answers to these questions will help residents take the old vandimin easily. After this procedure terminates, and Ada residents vote to take votes equal Rezarten so both come at home. The elder brother decides to give even a second chance Klodi. Arbana says that the confession room are two areas of Brightly. He must set his hands on them and if they switched, it could be included if they stay lit, no. Destiny is on the side of Klodi which puts his hands on spheres after they switched and so he enters the house of joining with others where the known meets with them.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online