All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Klodjan Kacani. Show all posts
Showing posts with label Klodjan Kacani. Show all posts

Friday, 10 February 2012

Klodjan Kacani: Nje yll ne ngjitje ne muziken shqiptare

Ai ka një zë të veçantë, sjell në mënyrë të përkryer këngët me kërkesë të lartë vokale, ka studiuar për kanto, duket të jetë një tenor me të ardhme të shkëlqyer e guxoi t’i hyjë muzikës edhe nga dyert e rrymave të tjera muzikore.

Klodjan Kacani e bëri audiencën të kthejë kokën, të mbajë frymën, të duartrokasë fort, të votojë shumë e të shpresojë se një prurje e re po i vjen plot profesionalizëm muzikës shqiptare.

Ky është 23 vjeçari nga Vlora që për disa javë me radhë, i dha sharm, emocione dhe kuptim programit më të ri të talenteve muzikore “The Voice of Albania”. Klodjani ka një numër të madh fansash dhe admiruesish të zërit të tij, ndaj edhe vendosëm t’i marrim një intervistë që shkon më në thellësi të mendimeve dhe planeve të këngëtarit që na surprizoi të gjithëve.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online