All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Kosova Fashion Week. Show all posts
Showing posts with label Kosova Fashion Week. Show all posts

Saturday, 14 April 2012

Genta performance “extra” ne “Kosova Fashion Week”

Ka përfunduar me komente më pozitive, si asnjë herë tjetër “Java e Modës” e mbajtur në “Sheshin 21” për 5 netë me radhë. Ndërsa në natën e tretë e ftuar speciale ka qenë këngëtarja më atraktive shqiptare Genta Ismajli, e cila kishte përgaditur tre këngë të miksuara ekstra për ti përformuar në “Kosova Fashion Week 2012”.

Jo vetëm ka ngritur publikun që përcillte këtë event, në kënbë këngëtarja, por performanca e saj i kalonte ato të yjeve botërorë. Eshtë viti i dytë me radhë që Genta performon në “Javën e Modës”, që këtë vit ky organizim ishte gjigand, falë agjensionit më të madh të modës në vend “Gecjan Fashion Group” dhe RTV21./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Genta performance "extra" in "Kosovo Fashion Week"

Completed with positive comments, like no other time "Fashion Week" held in "Square 21" for 5 nights. While the third night was special guest Albanian attractive këngërtarja Wiley, who had prepared three songs to be performed extra mix in "Kosovo Fashion Week 2012". Not only has raised the public that following this event, in kenbe singer, but her performance exceeded those of world stars. It is the second year in a row that performs Genta "Fashion Week" that this year the organization was giant, thanks agejnsionit biggest instead fashioned "Gecjan Fashion Group" and RTV21./Albavipnews /


Thursday, 29 March 2012

Kengetaret me te mire ne “Kosova Fashion Week”

Javën që vjen, duke nisur nga data 4 deri më 8 prill, rikthehet java e modës në vendin tonë, edicioni i radhës i “Kosova Fashion Week 2012”.

Mësuam se edhe këtë vit do të performojnë si të ftuar specialë edhe emrat më të njohur të muzikës shqiptare: Genta Ismajli, Rovena Stefa, Dafina Zeqiri, Nora Istrefi, Hekuran Krasniqi, Blero, Ryva Kajtazi, Njomza Hyseni, Astrit Mulaj, Adrian Gaxhaj, e disa emra të tjerë. Në këtë ngjarje do të jenë kompanitë më të mëdha të modës të pranishme për t’i prezantuar krijimet e tyre./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
The best singers in "Kosovo Fashion Week"

Next week, starting from 4 until 8 April, fashion week back in our country, the next edition of the "Kosovo Fashion Week 2012". We learned that this year will perform as special guests the best known names of Albanian music: Wiley, Rovena Stefa, Katrina Aegis, Hekuran Krasniqi, Blero, Ryva Advertise Njomza Hyseni, Astrit Mulaj Lulgjuraj Viki, some names other. In this event will be the largest companies of fashion present to introduce their creations./Maxim Gjokaj/Kosova Sot/

Sunday, 12 February 2012

“Kosova Fashion Week” do te vije me shume surpriza

Gecjan Fashion Group dhe RTV 21, risjellin: “Kosova Fashion Week 2012”. Java e modës në Kosovë, shënon ngjarjen më të madhe të modës në rajon, duke u rishfaqur cdo vit, si një diritare brilante e prezantimit të punimeve autoriale të kreatorëve të dëshmuar, nga mbarë trojet shqiptare dhe dizajnerave botërorë që kanë exluzivitetet e prodhimeve të tyre edhe në tregun kosovarë.

Kosova fashion Week , si cdo vit tjetër, ka për synim të inkurajojë Shtëpitë e modës, Kreatorët, Shkollat e Modës, Grupet e Kreatorëve, Butiqet Exluzive etj, që përmes punimeve kreative, të pasqyrojnë vlerat e punimeve me trendet më të fundit të modës.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online