All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Kristine Elezaj. Show all posts
Showing posts with label Kristine Elezaj. Show all posts

Monday, 14 January 2013

ALBA FLASH NEWS: 14 Janar 2013

C'ka po shkruhet dhe c'ka po flitet kete jave
  • Kengetarja bullgare Galena huazon kengen e Nora Istrefit "E Di"
  • Nje thashethem i ri per Rita Oren per te cilen thuhet se ka krijuar nje lidhje te re me djalin e Diana Ross
  • Blero akuzon Elvana Gjaten per huazim te klipit "Gjaku im" qe ka ngjashmeri me klipin "Wicked Game" te grupit HIM
  • Kengetarja Kristine Elezaj, e cila jeton ne Amerike, ka bere te ditur se do te lancoj ne fund te muajit janar, videoklipin e saj te ri me titull "Monster"
  • Baba Stars lancon klipin e shumepritur me titull "Vetem a po m'han raku"
  • Rita Ora me tri nominime ne dy kategori, ne "Brit Awards" 2013
  • Franceska peson aksident me makine. Flitet per fraktura trupore!

Thursday, 17 November 2011

Kristine Elezaj Kenge te Re me Kompozitorin Ras...

Kristine Elezaj bashkepunon me Ras

Keto muajt e fundit Kristine Elezaj duket sikur ka qendruar pak nen hije,por ne te vertete kengetarja gjendet ne studio per te regjistruar material te ri.

Ne kemi mesuar se ajo eshte duke punuar me kompozitorin e njohur amerikan Ras (Nicholas Ras Furlong) i cili ka kompozuar kenge dhe per kengetare te tille si Leona Lewis,Jordin Sparks,Mario,Wynter Gordon etj. Materialet e reja priten te jene gati nga fillimi i vitit qe vjen. /albaniac/nentor 2011/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Kristine Elezaj cooperates with Ras

These last months Kristine Elezaj little seems to have stayed in the shadows, but the singer is actually in the studio to record new material.

We have learned that it is working with the famous American composer Ras (Ras Nicholas Furlong) who has composed songs and singers such as Leona Lewis, Jordin Sparks, Mario, etc. Wynter Gordon. New materials are expected to be ready by early next year.
]]

Tuesday, 20 April 2010

Kengetaret Shqiptare Qe Shkelqejne Jashte!


/kristine elezaj/

Plot talente

Nuk eshte vetem kengetarja Ledina Celo qe po leshohet ne televizionet gjermane. Ka edhe kengetare te tjere shqiptare.

Eshte folur shume per kengetaren Ledina Celo, e cila me kengen “Dangerous” (Scotty Remix) paraqitet shume seksi ne VIVA gjermane, por, ka edhe kengetare te tjere te cilet jane duke shkelqyer ne televizionet e huaja.

Tre vajza te tjera me emrat Kristine Elezaj, Ani Shine dhe Xhoana Xheneti, jane duke pasur nje sukses te konsiderueshem, sidomos ne Amerike me kenget e tyre.

Ne Amerike, kenget “Always” dhe “Let You Know”, te Kristine Elezaj mund ti degjosh ne shume radio lokale ose satelitore, nderkohe qe per te ka filluar te shkruhet dhe ne shtyp.

Kjo e fundit ka lansuar edhe nje video qe quhet “Souvenirs” dhe qe transmetohet ne kanalet televizive amerikane.

Xhoana Xheneti
Sukses te konsiderueshem jashte trojeve shqiptare ka pasur edhe kengetarja Xhoana Xheneti, kenga e se ciles “Blow My Mind”, transmetohet ne BBC Radio nga nentori i vitit te kaluar.

Po ashtu, Ani Shine ka pasur sukses te konsiderueshem me kengen “Something Different”, e cila po ashtu eshte transmetuar neper TV amerikane.

Sukses i madh pritet edhe nga kengetarja Rita Ora, e cila me kengen e re dhe videon ku paraqitet me nje reper amerikan, pritet te shihet edhe ne kanalet MTV dhe te tjere, aq me pak kur dihet se ajo punon nen labelin e JAY-Z.

Rita me pare ka pasur edhe nje kenge me kengetarin Craig David.

Megjithate, ka edhe kengetare te tjera shqiptare qe kane synuar te kene suksese te medha. Dy, qe kane deshtuar, jane: Genta Ismajli dhe Bleona Qereti, te cilat edhe pse konsiderohen si yje te estrades ne Shqiperi dhe Kosove nuk kane arritur qe te bindin amerikanet qe t’i transmetojne kenget e tyre.

Genta ka paralajmeruar se do te tentoj perseri tregun e huaj pasi ka postuar kenge te reja ne anglisht.

Ky eshte treguesi me i mire se te jesh seksi nuk do te thote se mund te behesh edhe kengetare e famshme. /ardian jasiqi/gazeta express/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Full talents

There is only Ledina Celo singer that is issued in German television. There are also other Albanian singers.

It is much talked about Ledina Celo singer, whose song "Dangerous" (Scotty Remix) Viva appear more sex in German, but there are other singers who are excellent at foreign television.

Three other girls names Deeja, Ani Xhoana Shine and Paradise, are having considerable success, especially in America with their songs.

In America, the songs "Always" and "Let You Know", and Deeja can be heard in many local radio or satellite, while it began to be written and in print.

The latter has launched a video called "Souvenirs" and was broadcast on American television channels.

Considerable success outside the territories have also Xhoana Paradise singer, whose song "Blow My Mind", broadcast on BBC Radio from November last year.

Also, Shine Ani had considerable success with the song "Something Different", which is also broadcast through American TV.

Great success by singer Rita expected time, that new song and video which is presented with an American milestone, we expect to see MTV and other channels, much less seeing that it works under labelin of Jay-Z .

Rita ago there was a song by singer Craig David.

However, there are also other Albanian singers who are targeting to have great success. Two, they have failed, are, and Bleona Qerret Genta, which although considered estrades stars in Albania and Kosovo have failed to convince Americans that get broadcast their songs.

Genta has warned it will try again after the foreign market has posted new songs in English.

This indicator is better than being sexy does not mean it can also become a popular singer
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online