All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Kushtrim Geci. Show all posts
Showing posts with label Kushtrim Geci. Show all posts

Sunday, 29 January 2012

Fjolla Morina me te dashur te ri

Një nga bukuroshet e skenës shqiptare Fjolla Morina tashmë edhe në profilin e saj në facebook ka deklaruar se është në lidhje. Po, dhe kjo është e vërtetë, pikërisht djalin që po e shihni me këngëtaren në foto është i dashuri i saj, i cili quhet Kushtrim Geci.

Ne i urojmë që kjo lidhje të finalizohet me martesë dhe jëtë të lumtur ciftit, ndërsa Fjolla të na sjellë ndonjë këngë të rradhës sa më shpjet, pse jo ndoshta ndonjë këngë për dashurinë, meqë shihet që tashmë është siguaruar nga kjo anë, dhe do ta këndojë me shumë ndjenja./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Fjolla Morina with new boyfriend

A scene from the Albanian Beauties Morina Fjolla now in her facebook profile said that he is about. Yes, and this is true, namely that you can see the boy with the singer in the picture is her boyfriend, who called Kushtrim Geci.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online