All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Labinot Bajrami. Show all posts
Showing posts with label Labinot Bajrami. Show all posts

Friday, 19 April 2013

Labinot Bajrami, shqiptari i bukur i kerkuar ne Zvicer

Djaloshi që shihni në këtë foto shumë intersante është Labinot Bajrami, një nga modelët shqiptar më të kërkuar në Zvicër.

24 vjeçari mësojmë se ka lindur në Gjilan dhe në një moshë shumë të vogël, ende pa i pasur 5 vjec, ka emigruar së bashku me familjen në Zvicër, ku vazhdon të jetojë dhe punojë.

Simpatia dhe fiziku i shqiptarit pëlqehet cdo ditë e më shumë nga njërëzit që bëjnë modën në Zvicër.

Labinoti ka realizuar një set fotografik me një nga fotografët më të njohur të Zvicrës, Sandro Bross, foton që edhe jeni duek e parë shihni, dhe është fotografuar edhe nga fotografi shqiptar që jeton atje, Shkëlzen Konxheli.

Modeli simpatik ka marrë pjesë më parë në ‘Mister Rinora 4’ dhe në një sfilatë të njohur në Zvicër “Fashion Friends”, ku është pëlqyer shumë.

Labinotin shumë shpejt do ta shohim edhe në sfilatat e tjera ende më të njohura botërore./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Labinot Bajrami beautiful Albanian wanted in Switzerland

The boy you see in this picture is very interesting Labinot Eid, one of the most sought Albanian model in Switzerland. 24-year-old learn that he was born in Gjilan and in a very small age, still without having 5 years, emigrated with his family to Switzerland, where he continues to live and work.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online