All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Labinot Zallaj. Show all posts
Showing posts with label Labinot Zallaj. Show all posts

Friday, 13 February 2015

Labinot Zallaj, shqiptari më simpatik i Zvicrës

Ka një pamje shumë interesante, dhe plot stil, një nga shiptarët më simpatik në Zvicër.

Është djaloshi 18 vjeçar me origjinë nga Gjakova por që jeton në Bern. Quhet Labinot Zallaj dhe është modeli shumë i kërkuar nga “Hair-Artist” të njohur në Zvicër, ku do jetë në një turne evropian si i përzgjedhuri i tyre.

Labinoti apo siç quhet shkurt Labi, po i tregon botës se shqiptarët vërtetë janë rraca më e bukur dhe ashtu në fakt edhe duket modeli super i veçantë ku së fundmi ka realizuar disa foto shumë të bukura nga fotografi i njohur Veton Osmani.

Labi  me pasionin e tij dëshiron një ditë të prekë Amerikën dhe pasarelat si model në Londër, Paris e Milano./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Labinot Zallaj, Switzerland's most charming Albanian

There is a very interesting picture, and stylish, one of the most charming Shiptar in Switzerland. It is 18 year old boy originally from Gjakova but who lives in Bern.

Labinot called Zallaj and is a premium model from "Hair-Artist" known in Switzerland, which will be on a European tour as their appointee.

Labinoti or as it is called in February Labi, is showing the world that Albanians are really the most beautiful race and so indeed looks super special model which recently conducted a very beautiful picture of the famous photograph Veton Osmani.

Labi with his passion touches like a day and trestles America as a model in London, Paris and Milan. / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online