All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Lea Metolli. Show all posts
Showing posts with label Lea Metolli. Show all posts

Monday, 6 February 2012

Lea Metolli deshiron te behet yll

Në estradën kosovare janë duke ardhur plotë këngëtarë të rinj. Këtë herë ai që është duke punuar tash e sa kohë me një talente të re është këngëtari dhe producenti i njohur Blerim Muharremi.Si duket Blero deri më tani nuk ka dashur që të flasë për media, mirëpo Telegrafi mëson se vajza me të cilën është duke punuar ai, është Lea Metolli, e cila jeton në Suedi. E gjitha çfarë është pohuar deri më tash për Lean është se ajo vërtete ka një zë të veçantë dhe tepër të fuqishëm.

Një burim i afërt i producentit ka pohuar se Lea është një vajzë tepër punëtore dhe pritet të arrijë shumë nga vet fakti që tash e pothuajse gjashtë muaj mbyllet në studio dhe ballafaqohet me kërkesat e shumta të Bleros, i cili jo lehtë merr përsipër talent te rinj kur dihet se e gjithë barra bie mbi supet e tij.Lea së shpejti pritet të shfaqet pata publikut kosovar. /Telegrafi/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Metolli Lea wants to be a star

In Kosovo celebrities are coming full of young singers. This time he is now working as long as a talented new singer and producer is known Blerim Muharram.Blero seems so far has not had to speak to media, but the Telegraph learns that the girl he is working he is Metolli Lea, who lives in Sweden. All what is said so far about Lean is that it actually has a separate and more powerful.

A source close to the producer has confirmed that Leah is a girl more force and is expected to reach much of the fact that now almost six months in the studio and closed facing numerous demands Bleros, which not easily assumes new talent knowing that the whole burden falls on his shoulders. Lea is expected to appear soon had public./Telegraph/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online