All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ledia Ikonomi. Show all posts
Showing posts with label Ledia Ikonomi. Show all posts

Thursday, 29 April 2010

Mariza Marton Motren dhe Vesh Fustanin e Shoqerueses

Mariza vesh fustanin e shoqërueses

Ku ndodhet Mariza Ikonomi? Me një fustan rozë me lule në duar, këngëtarja e njohur ka marrë pjesë në dasmën e motrës së saj buzë bregdetit në Golem të Durrësit. Mariza martoi motrën e saj Ledia Ikonomi. Motra e vetme e këngëtares, autore e mjaft teksteve të këngëve të Marizës, ka celebruar lidhjen e saj me Danielin, djaloshin nga Amerika që i rrëmbeu zemrën bukuroshes gati dy vjet më parë. Një dasmë në breg të detit, me shoqërues, betime dhe premtime (ashtu si nëpër filma, u komentua nga të gjithë), një stil amerikan që u përshtat bukur dhe padyshim, me emocione të forta. Sigurisht, Mariza ishte më e ndjeshmja në këtë rast. Përveç marrjes përsipër të organizimit të dasmës të së motrës, ajo i kishte bërë edhe një surprizë asaj. Një këngë e titulluar “My Ledia”, që emocionoi të gjithë, e padyshim ishte dhurata më e bukur për Ledian nga Mariza. /balkanweb/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Marisa wears dress shoqërueses

Where is Marisa Ikonomi? With a pink dress with flowers in hand, has known singer in her sister's wedding in the coastal edge of the Golem Durres. Her sister Marisa Ledia martoi Ikonomi. The only sister of the singer, author of texts of songs quite Marizës, is celebrating its relationship with Daniel, the boy from America who abducted beautiful heart nearly two years ago. A wedding by the sea, with attendant, oaths and promises (like in the movies, was commented by all), an American style that fit nicely and obviously, with strong emotions. Of course, Marisa was more sensitive in this case. Besides taking over the organization of the wedding of my sister, she had made her a surprise. A song titled "My Ledia, emocionoi all that, and certainly was the most beautiful gifts Ledian by Mariza.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online