All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Linda Hakaj. Show all posts
Showing posts with label Linda Hakaj. Show all posts

Tuesday, 21 August 2012

Linda shkon te Linda per tu dobesuar

Këngëtarja e muzikës së mirëfilltë popullore Linda Hakaj si duket duke qenë shpesh herë në TV e sidomos në programin ‘Oksigjen’, me pak kile më shumë nuk po i pëlqen vetja.

Për këtë ajo është drejtuar dhe u ka besuar këshillave dhe qedrës së këngëtares tjetër po me të njëjtin emër Linda Halimi, e cila sic duket në këtë foto dhe në komentin e vetë Halimit, Hakaj ka humbur 3 kg vetëm me dy seanca, një shembull konktret.

Ja kështu i bie që Linda ka shkuar te Linda për tu dobësuar./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Linda goes to Linda to be weakened

Music singer Linda genuine popular Hakaj looks like being on TV often, especially in the program 'Oxygen', with few pounds more are not like ourselves.

For this it is run and trusted advice and qedrës the other singer with the same name is Linda Halimi, who appears in the photo as the commentary itself and Halimi, Hakaj lost 3 kg only two SENAC, an example konktret . Even so pick that went to Linda Linda to weaken. / Albavipnews /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online