All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Linda Poda. Show all posts
Showing posts with label Linda Poda. Show all posts

Saturday, 7 January 2012

Oni Pustina dhe Linda Poda, Dashuria Vazhdon...

Oni Pustina & Linda Poda, dashuria vazhdon

E filloi bukur pasi fitoi cmimin e madh ne “Dancing” ne edicionin e kaluar, ndersa kishte probleme gjyqesore me ish te dashuren e tij, Ambeten, me te cilen duhej doemos te ndante nje pjese te fitimit. Me vone u perfol shume lidhja e tij e dashurise me partneren te cilen e kishte pasur ne “Dancing”, balerinen Linda Poda, me te cilen si duket dashuria vazhdon. Kete radhe ciftin e sjellim me disa fotografi, te cilat jane realizuar ne nje lokal te qytetit te Tetoves, gjate festes se 28 Nentorit te vitit qe kaloi. Me sakte, sic duket Oni kete qytet e ka vizituar per shkak te festes dhe per faktin se aty jetojne nje pjese e madhe e familjes Pustina, dhe mbase disa prej tyre mund t’i kete dhe familjare. Ne krah te Onit shihet qarte se qendron Linda, e cila tregon me se miri se lidhja mes tyre funksionin si duhet, ndersa ne krahun tjeter te tij qendrojne disa funksionare te komunes se Tetoves, teksa kane festuar festen e 28 Nentorit nen ngjyrat e flamurit kombetar. Pra, fakti qe Oni dhe Linda vazhdojne te jene bashke, tregon se kjo nuk eshte nga ato historite tipike ku gjithcka fillon dhe mbaron ne ekran dhe per ekranin. /panorama plus/janar 2012/
- - - - - - - - - - - - - - - -

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online