All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Lindi Osmani. Show all posts
Showing posts with label Lindi Osmani. Show all posts

Saturday, 23 November 2013

Lindi Osmani, dhe kokteili i tij për Vip

Ka 5 vjet që jeton në Gjermani, djaloshi që shihni në foto përkrah këngëtares Altuna Sejdiu. Në fakt ai ka dalë me të kur kjo e fundit ishte para disa javësh e ftuar për të këdnuar në diskon “GoldenTime” në Neuss të Gjermanisë.

Quhet Lindi Osmani dhe mësojmë se është një barist shumë i mirë dhe është i zoti për të rregulluar kokteile në barin e kësaj diskoje, e natyrisht se një të tillë besoj se e ka rregulluar edhe për Tunën e për shumë artistë që vijnë në këtë ambient.

Lindi është nga Prizreni me origjinë, ndërsa përvev se punon gjatë mbrëmjeve kur ka organizime në këtë disko, ai ka edhe një punë tjetër si mbikqyrës në një market atje. Nëse shkoni nga “GoldenTime” porosisni një kokteil të mirë nga duart e Lindit./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Lindi Osmani , and his cocktail for Vip

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online