All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Lindon Camaj. Show all posts
Showing posts with label Lindon Camaj. Show all posts

Sunday, 10 August 2014

Mega mbrëmje nga Lindon Camaj më 15 gusht në Tuz

Një prej zërave më të mirë të Malësisë dhe një prej emrave më të njohur të muzikës shqiptare Lindon Camaj ka menduar edhe këtë verë të sjellë një mega koncert në Tuzin e tij.

Ashtu si vitin e kaluar artisti do të mbledhë me zërin dhe hitet e tij shumë artdashës dhe bashkëatdhetarë të ardhur për të pushuar në vendlindjen e tyre.

E këtë herë do të jetë ambienti fantakstik në terasën e hotel Oasis dhe mbrëmja duke nisur nga ora 21 e 15 gushtit ku artisti për orë të tëra do të argëtojë bashkëvendasit e tij, ndërsa mësojmë se interesimi ka nisur të jetë shumë i madh për këtë koncert.

E ftuar speciale në këtë mbrëmje do të jetë edhe këngëtarja e hitit ‘Të ka lali xhan’, Silva Gunbardhi  për të kënaqur publikun e madh atë natë. Ritëm, muzikë e shoë të udhëhequr edhe këtë herë nga moderatori Maksi, e ndërsa mbrëmja e 15 gushtit do të jetë pikëtakimi vetëm në Oasis në Tuz për tu argëtuar pa fund nën hitet e Lindon Camajt dhe Silva Gunbardhit./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Mega evening by Lindon Camaj on August 15 in Tuz

One of the best voices of Highland and one of the most famous Albanian music Lyndon Camaj this summer even thought to bring a mega concert in his Tuz. Just like last year the artist will collect the sound and hits a lot of fans and his compatriots came to rest in their home.

And this time will be fantakstik environment in terasën Oasis hotel and evening starting from 21 pm August 15th where the artist for hours to entertain his fellow, as we learn that the interest is starting to be too big for this concert . Special guest this evening will be the singer's hit 'The soul has lali', Silva Gunbardhi to satisfy the public's great that night. Rhythm, music showdown once again led by moderator Max, and as the evening of August 15 will be the only meeting place in Tuz Oasis have fun without end under Lyndon hits Camaj and Silva Gunbardhi. / Maxim Gjokaj /

Tuesday, 30 July 2013

Lindon Camaj, këngëtari i hiteve shqiptare (Video)

Këngët e tij jo vetëm janë ritmike por janë kthyer tashmë në hitet e muzikës shqiptare. Mjafton të përmëndesh emrin e tij, dhe menjëherë të bën të mendosh se është fjala për një artist me vite në skenën muzikore shqiptare.

Fjala është për Lindon Camaj, që është e pamundur të veçojnë disa nga hitet tij, pasi ka shumë, por mund vetëm tju kujtojmë “Buzën e tua”, “Moj shkodrane” “Maturantët” ‘Vashat të bukura”, apo edhe hitet më të reja si “Misi i Shqiptarisë”, ‘Mos shqipni kuq e zi’, apo “ Krushqit e Pajtimit”.

Këngëtari  i njohur shqiptar ka në treg pesë albume, ku në treg ndodhet albumi më  ri  tij ardhur para gjysëm viti me titull “Moj Shqipni kuq e zi”, ku po dëgjohet shumë ndërsa ka edhe një bashkëpunim në këtë album me artistin nga Kosova , Naim Abazi dhe ku i referohet këngës “Vallja e Shqiptarisë”.

Këngëtari nga Malësia e bukur shqiptare e Malit të Zi cdo herë ka ditur të zgjedhë edhe bashkëpunëtorë të mirë sic janë Ilir Berani, Edmond Zhulali si dhe shumë kompozitorë të njohur shiptarë për të sjellë këngë të bukura dhe cilësore.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online