All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Liri Joli-Lirim Qunaj. Show all posts
Showing posts with label Liri Joli-Lirim Qunaj. Show all posts

Tuesday, 23 April 2013

Liri, artisti qe ndryshon VIP

E njohin të gjithë si Liri Joli, por në fakt emri i tij i vërtetë është Lirim Qunaj. Është një artist i cili jeton në Zvicër, por origjina e tij dhe vendlindja është Prizreni.

Nëse artistët shqiptarë do të këndojnë në Zvicër shumë prej tyre janë rregulluar dhe zbukuruar nga duart e arta të Lirit. Dikush do të thotë, sidomos vajzat që është shumë simpatik, e në fakt e vërtetë pasi ai ka qenë edhe model dhe ka punuar me disa agjensi mode në Zvicër.

Ai shpesh herë ka qenë imazh në koleskionet e vjeshtës, madje ka marrë edhe cmime në vitin 2008, cmimin e dytë dhe në 2009 atë të parin ku është vlerësuar edhe nga juria e përbërë dhe nga më e bukura e Zvicrës Bianca Sissing.

Fiziku dhe simpatia e tij ka rënë në sy duke u ftuar për të qenë model për qendrën e njohur “SurseePark” dhe për “DOBI Beaty Markt”. Tashmë profesioni i tij më i dashur është ai i Hair & Make up artist, dhe ka 4 vite që e ushtron me shumë passion dhe e bën për mrekulli.

Ndërsa Liri na tregon se VIP-at që ai rregullon janë në shumë raste të bukur nga natyra, por ‘make up’ mund të ndryshojë njeriun në tërësi. Tani djaloshi simpatik ka gati të hapë sallonin e tij të cilin e ka pagëzuar “Star of Beauty by Liri”/Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Liri, artist changing VIP

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online