All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Lulzim Berisha. Show all posts
Showing posts with label Lulzim Berisha. Show all posts

Wednesday, 29 October 2014

Lulzim Berisha një polic agjent në filmin ‘Zori’ (Foto)

Të gjithë artdashësit shqiptarë  janë duke pritur filmin ‘Zori’, një prodhim i madh me shumë aktorë dhe artistë shqiptarë nën drejtimin e producentëve Naser Qeli dhe Ilir Balija.

Por ne mësojmë se protagonist në këtë film do të jetë edhe një emër tjetër jo pak i njohur shqiptar sic është Lulzim Berisha, i cili me kënaqësi ka pranuar të jetë pjesë e këtij filmi duke ardhur direkt nga Zvicra, e ku si rol do të ketë policin agjent e komandati ti tij në këtë projekt është këngëtari Meda (edhe ky protagonist në film).

Luli sic e njohin të gjithë me këtë emër këtu do të bëjë pjesë në një ekip special të policisë sekrete që merret me krimin e organizuar, ndërsa miku i tij një tjetër personazh i njohur shqiptar Samir Gërvalla së bashku me reperin Noizy luan gangsterin në këtë film.

Po nga Lulzimi ne mësojmë se në këtë film do të jetë i pranishëm edhe një emër i njohur i UCK-së, Agim Musshabanaj, i cili në film ka rolin e komandantit të njësisë speciale dhe është ndjerë shumë mirë kur ia kanë afruar këtë rol, pasi e ka pasur ëndërr që edhe në film të tregojë forcën e tij që dikur e tregonte edhe në luftën e vërtetë pasi ka qenë një nga luftërarët më të denjë në Ushtrinë Clirimtare në Decan.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online