All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Lulzim Shehu-Luli. Show all posts
Showing posts with label Lulzim Shehu-Luli. Show all posts

Friday, 4 April 2014

Luli i muzikës “live” dhe sukseset e tij (Video)

Një artis i cili nga dashuria për muzikën ka vite që tashmë e ka bërë pjesë të pandashme të jetës së tij dhe sjell këngë të bukura që kthehen në hite. Ky është personazhi ynë këngëtari Lulzim Shehu e që të gjithë e njohin shkurt si artisti me zërin e vecantë Luli.

Luli ka 9-të vjet që jeton në Gjermani por është nga Ferizaj. I pyetur nga ne se kur e merr malli për vendlindjen cila është kënga që këndon më tepër, e ai ka këtë përgjigje: “Kur të merr malli këndoj si të gjithë këngë kurbeti”.

Ndërsa këngëtari na tregon se ka shumë këngë të bukura shqiptare, por në zemër mbetet gjithmonë kënga me titull “Oj Kosovë oj nana ime”, madje këtë këngë gjithmonë e këndon në fundjavë nëpër shumë koncerte ku është i pranishëm.


Luli është një artist shumë i kërkuar në diasporë dhe jo vetëm, dhe sidomos nëpër dasma ka shumë ftesa dhe sic rrëfen ai i ka punët shumë mirë. Këngëtari ka deri tani mbi 160 këngë të realizuar dhe mbi 15 videoklipe të bukura së bashku me 3 albume në tregun shqiptar.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online