All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Margarita Xhepa. Show all posts
Showing posts with label Margarita Xhepa. Show all posts

Monday, 16 January 2012

Margarita Xhepa: Rolin negativ e trajtova si te drejte...

Margarita Xhepa: Roli i pare negativ, e trajtova si te drejte

Eshte e bukur edhe sot, me vitet qe mban mbi supe, me rrudhat qe i japin portretit te saj nje fisnikeri, te cilen njeriu vetem mund ta meritoje. Nuk e nderron dot, as mund ta shese e ta bleje, vetem e fiton me ate qe jep nepermjet punes dhe perkushtimit. Ashtu si Margarita, forca kumbuese e zerit te se ciles, te imponon respekt ne cdo sekonde qe flet, jo vetem per artin, por per jeten, paqen e shpirtit dhe perfshirjen e jashtezakonshme te saj ne ceshtje sociale me interes publik; sepse ajo gjendet kudo ku kane nevoje per te dhe qe ndjen se mund te jape kontribut, ne komunitete te ndryshme, si femijet qe kane humbur kujdesin prinderor apo gra me liri te kufizuar. Mirenjohese ndaj genit te saj, nga i cili mori te dhenat e para qe e bene te sigurt te pakten per talentin, Margarita duket sikur ushqeu me te njejten dashuri per teatrin dhe kinemane, edhe te birin, aktorin e mirenjohur Ndricim Xhepa.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online