All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Mariola Kacani. Show all posts
Showing posts with label Mariola Kacani. Show all posts

Monday, 9 April 2012

Mariola prezanton vellaun e saj ne skene (Video)

Mariola Jurgen Kacani
“Ta mbajmë gjallë amanetin”, kështu titullohet një këngë e bukur e me motive labe që i kushtohet edhe kurbetit. Kënga në fakt këndohet nga Mariola Kacani në duet me vëllaun e saj, i cili quhet Jurgen dhe si duket shfaqet për herë të parë në një këngë profesionale dhe një videoklip shumë të bukur me motrën e saj.

Megjithëse ka vetëm 3 ditë që videoja e realizuar nga ‘Max Productions’, është hedhur në kanalin youtube, kënga ka marrë komente dhe mijëra shikime. Kënga dhe video gërshetojnë bukur mallin për atdheun, por edhe amaneti për ty rikthyer në tokën mëmë, pas kurbetit.


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online