All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Marjan Zefi. Show all posts
Showing posts with label Marjan Zefi. Show all posts

Friday, 23 March 2012

Denisa Laska ne klip me modelin e njohur Marjan Zefi (Video)

Denisa Laska në klip me modelin e njohur Marjan Zefi

“Më fal ti zemër” është titulli i këngës më të re, e cila këto ditë ka ardhur me një video interesante nga këngëtarja Denisa Laska.

Video është e kombinuar me vajzën simpatike dhe bionde, sic është vetë këngëtarja, ndërsa në të shihet një nga modelët e njohur shqiptar Marjan Zefi, i cili luan rolin e së dashurit të vajzës në këngë, ku të dy rrotullohen rreth një zemre e cila kërkon faljë në dashuri. Klipi është punuar nga produksioni “Max Productions”./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Denisa Laska in clip model of Marjan Zefi

"I'm sorry to the heart" is the title of the new song, which these days come with an interesting video from singer Denisa Laska. Video is combined with the charming girl and blonde, as is the singer, as seen in a model of known Marjan Zef, who plays the boyfriend of the girl in the song, both revolve around a heart that seeks forgiveness to love. The clip is made ​​of production "Max Productions"./Albavipnews/

Saturday, 11 February 2012

Shen Valentini i djemve me te pashem shqiptare


Nuk e tregojnë dhuratën, ndërsa për ta dhurata më e madhe është vajza që e kanë përkrah, por sigurisht që mundohen të jenë sa më romantikë djemtë e pashëm të shou-bizit shqiptar, të cilët rrëfehen për 'Kosova Sot" se si do ta kalojnë dhe me kë 14 Shkurtin, Ditën e të Dashuruarve, megjithëse kishte ndonjë prej tyre që ende ishte i vetmuar.

Ermal Merdani-Mister Albania 2010:
-14 shkurti simbolizon ditën e të dashuruarve, dhe unë normalisht që si mashkull që jam e kam dhe unë të dashurën time, dhe për këtë ditë është normale që do t'i bëj dhuratë, por akoma se kam menduar se çfarë do t'i blej. Dhe është normale që do ia merrja dhuratën, nëse do më jepte, dhe nëse dhurata do të ishte vetëm një takim prapë, do të shkoja.

Thursday, 9 February 2012

Ami i Ermalit gjithmone “IN”

Vajza e ekranit shqiptar nuk ka të ndalur, megjithëse për momentin nuk është në tv, apo në ndonjë spektakël, Ami, apo Armanda Toska, është e kërkuar. Si duket, kopertinat e revistave në Shqipëri duan ta kenë atë kudo dhe në faqe të parë.

E veshur shumë “in” duket nusja e Ermalit, edhe në këtë foto përkrah shumë modelëve të njohur, mes tyre edhe modeli i famshëm shqiptar, Marjan Zefi. Ndërsa kemi dëgjuar se Ami së bashku me Ermalin do të jenë sërish bashkë si çift prezantuesish në “Dancing with the Stars 2”./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Ami of Ermal always "in."

Albanian screen daughter has not stopped, although at present it is not on tv, or any spectacle, Ami, or Armanda Tosca is required. Apparently, the covers of magazines in Bangladesh want to have it anywhere on the front page.

Dressed very "in" bride looks meda, even in this picture supports many popular models, among them the famous model Albanian, Zef Marian. While we have heard that along with the meda Ami will be back together as a couple prezantuesish on "Dancing with the Stars 2"./Maxim Gjokaj/Kosova Sot/


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online