All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Meriton Gashi. Show all posts
Showing posts with label Meriton Gashi. Show all posts

Wednesday, 3 October 2012

I ashtuquajturi i dashuri i Françeskes eshte…

Ai është një model simpatik, i cili u zbulua nga edicioni i dytë i spektaklit ‘Unë Jam Top Model 2’ në RTV21, por ditët e fundit e kapi pa dashje lajmi rozë, që e bënte të dashur të Françeskës bukuroshe nga BB5.

Ndërsa, ne mësojmë pak më shumë, se përveç se quhet Meriton Gashi dhe është shoku i Metit të BB5, ai ka qenë edhe model, duke sfiluar aty ku edhe bukuroshja ka qenë e ftuar, te ‘Albi Mall’, dhe aty janë njohur dhe natyrisht se kanë realizuar foto, siç ndodh kudo mes kolegësh.

Ndërsa, Meritoni shihet edhe në videoklipin e fundit të realizuar nga këngëtarja Adelina Berisha, me titull “What’s your name”.

Modeli nuk e ka mohuar as pohuar këtë dhe madje lajmet i kishte postuar në murin e tij të ‘Facebook’-ut dhe si duket i kishte pëlqyer që rastësisht ndodhet në faqet rozë të gazetave. M. GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
The so-called boyfriend Françeskës is ...

He is a charming model, who was discovered by the second edition of the show, 'I'm Top Model 2' RTV21, but recently caught inadvertently news of her beloved pink peach Françeskës from BB5. Meanwhile, we learn a little more, not only that called Meriton Gashi and Metin friend BB5, it has been the model, sfiluar where beauty has been invited, 'Albi Mall', and there are known and of course they have realized the picture, as it is anywhere between colleagues.

While deserve seen in the last video clip performed by the singer Adelina Berisha, entitled "What's your name". The model has not denied nor confirmed this and even had news posted on his facebook./Albavipnews/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online