All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Mesida Lleshi. Show all posts
Showing posts with label Mesida Lleshi. Show all posts

Saturday, 28 March 2009

Mesida e "Big Brother", Historia Ime e Veshtire!

Mesida Lleshi Big Brother Albania 2
/photo panorama/

MESIDA e “BIG BROTHER"
Babai me mban meri prej nje viti, sepse i fola mamit

Historia e veshtire e familjes se njeres prej protagonisteve te “BB”, e cila la shtepine nje jave me pare

Kur vellai im u martua dhe u be me bebe, mami erdhi ne Suedi dhe une shkova ta takoj. Im ate nuk ma fali kete gje dhe me mbajti meri. Por tani qe kam dale nga shtepia e “Big Brother” ai me ka derguar nje sms ku me tregon se eshte shume krenar per mua

Eshte e qete dhe te krijohet pershtypja se ta besh te nervozohet, eshte nje mision i pamundur. E megjithate nuk duket se ka patur nje jete te lehte. Mesida Lleshi, vajza brune e cila la shtepine e “Big Brother” nje jave me pare, eshte nje nga bashkebisedueset me komode qe fati mund te ta rastise ta kesh perballe. Rrefimet e saj mbi anet e erreta, te dhimbshme, apo edhe per momentet e bukura te jetes, pervec se shoqerohen here me buzeqeshje e here me pak trishtim, gjithsesi vijne te qeta dhe pa keqardhje. Nuk eshte merzitur qe ka lene shtepine me te famshme ne Shqiperi, por tregon se e ka marre malli per te gjithe banoret sapo ka dale qe andej. Nderkohe jashte e presin miqte dhe disa kusherinj te cilet se bashku, jane familja e saj sa here ajo vjen ne Tirane.

MARREDHENIET ME BANORET DHE SHOQERIA ME ZHULJETEN

Nese ne ju themi se tani qe ka dale jashte shtepise Mesida po shoqerohet me Zhuljeten, ju a do ta besoni? Duket absurde por eshte e vertete. Vete Mesida tregon se ndjehet mire ne shoqerine e Zhuljetes dhe po e frekuentojne njera tjetren me shume kenaqesi, duke zbuluar se mes tyre ekziston nje marredhenie shume e mire mikeshash. “Ju nuk mund ta imagjinoni se sa tip fantastik eshte Zhuljeta. Ajo eshte nje vajze e dashur dhe ke kenaqesi te bisedosh me te”. Keshtu thote Mesida nderkohe qe kur e pyesim se si ka mundesi qe keto cilesi nuk i reflektoi dot brenda shtepise ajo thote: “Kur je ne loje, ndodh qe edhe te tjetersohesh. Mjafton nje gje e vogel qe te ta prishe humorin dhe nje gje po kaq e vogel qe te te lumturoje. Zhuljeta ka nje marredhenie shume speciale me te vellain, Romeon, dhe fakti qe asaj nuk i bene as edhe nje surprize qe t’i mundesonte nje komunikim te vogel me te, e demoralizoi. Mendoj se Zhuljeta ishte e vetmja ne ate shtepi qe nuk i bene asnje surpize. Tani kam mundur te zbuloj Zhuljeten e vertete dhe me pelqen shume”.

Mesida LleshiARJONI SHOK APO…?

Sapo ka dale nga shtepia e “Big Brother”, Mesida ka takuar te paret prinderit e Arjonit. Ka patur kuriozitet t’i njohe pasi ne rrefimet e Arjonit ata paraqiteshin si prinder model. Dhe nuk eshte zhgenjyer. “Kam ndenjur rreth kater ore duke biseduar me prinderit e Arjonit dhe jam kenaqur. Ata ishin njerez te mrekullueshem. Kjo spjegon edhe arsyen pse Arjoni eshte i tille. Ai djale ka jo vetem nje pamje te bukur por edhe nje shpirt po aq te bukur. Eshte nje nga djemte me te mire dhe te kompletuar qe kam takuar ndonjehere” - tregon Mesida. Po si mund te vazhdoje lidhja mes Mesides dhe Arjonit kur ky i fundit te jete jashte? “Mendoj se mund te jemi vetem shoke pasi si te tille u pozicionuam qe ne fillim. Ne mendojme njelloj ne kete aspekt, nese nuk kemi nje terheqje qe ne fillim, asgje nuk mund te ndryshoje me kalimin e kohes, por di qe do ta kem shume shok” – thote ajo.

UNE NUK DI TE AKTROJ

Perpiqemi te mesojme nga Mesida se cila mendon ajo se ishte arsyeja qe u votua per te dale: “Une kur hyra ne ate loje nuk mendoja qe mund te fitoja dhe nuk kisha ndermend te perdorja asnje strategji. E kam te pamundur qe te tjetersohem pasi jam ne paqe me tipin tim. Une jam natyre qe i dua shume njerezit dhe nuk mund te bej ndryshe. Prandaj dhe lojen e mora me shume qetesi. Per mua ishte nje eksperience me shume, nje mundesi per te njohur njerez te rinj dhe per t’u kenaqur. Me mire keshtu. Sapo dola dikush me ndaloi ne rruge dhe me tha: “Ti je Mesida? Lum shoket qe te kane”

ORIGJINA PREJ “BLLOKMENEJE"

Mesida ka origjinen e saj nga Dibra. Duke u bere kurioz per mbiemrin e saj te degjuar dhe shume te njohur, Lleshi, zbulojme se Mesida rrjesh nga familja e ish kryetarit te Kuvendit Popullor ne kohen e diktatures, te ndjerit Haxhi Lleshi. Megjithate Mesida nuk ka informacion se sa favore mund te kete patur familja e saj gjate atyre viteve per shkak te kesaj prejardhjeje.

E NDARE MES DY DASHURIVE PRINDERORE

Prinderit e saj jane ndare kur ajo ishte 5 vjec dhe vellai 4 vjec. Gjykata vendosi qe femijet te kalojne nen kujdestarine e te atit. Ne ate kohe, ne fillim te viteve ‘90, i ati me dy femijet vendosi te lere Shqiperine dhe u vendosen fillimisht ne Gjermani. Tani kane rreth 9 vite qe jetojne ne Suedi. Mesida e ka takuar mamane e saj, e cila jeton ne Gjermani dhe eshte martuar me nje gjerman, vetem 5 here gjate gjithe jetes se saj. Kjo marredhenie e veshtire mes nje bije dhe nje nene, duket shume e pakuptimte, por ne rrefimin e saj Mesdia na le te kuptojme se krahas largesise qe i bente te pamundura takimet, edhe vete i ati i ka penguar te dy femijet qe te kishin lidhje me te emen. “Babai im eshte nje njeri i jashtezakonshem. Ai ka bere shume sakrifica per te na rritur dhe nuk eshte martuar asnjehere por duke qene i ri ne moshe, ka bashkejetuar per disa vite me nje grua. Ai eshte shume i semure me diabet dhe une ndjej shume dhimbje per kete fakt” – tregon Mesida. Por me pas na rrefen se ka nje vit qe ajo nuk flet me te atin. Ja si kishte ndodhur: “Kur vellai im u martua dhe u be me bebe, mami erdhi ne Suedi dhe une shkova ta takoj. Im ate nuk ma fali kete gje dhe me mbajti meri. Por tani qe kam dale nga shtepia e “Big Brother” ai me ka derguar nje sms ku me tregon se eshte shume krenar per mua”. Po mamaja? Nga tezja ka mesuar se edhe e ema e ka ndjekur por qe kur ka dale nuk eshte bere e gjalle dhe nuk i ka derguar as edhe nje mesazh. Mbase me vone mund te ndodhe…

PLANET PER TE ARDHMEN

Po mbaron fakultetin e Juridikut ne Suedi por deshiron te vije e te jetoje ne Shqiperi. Momentalisht jeton ne nje shtepi me qira te rruga Myslym Shyri te cilen e ndan me nje mikun e saj, por qe nuk e ka te dashur. Nuk ka ndonje lidhje per momentin por mendon se te jetosh ne Shqiperi eshte shume me mire se jashte dhe shume shpejt do te stabilizohet ketu pergjithmone. /redona sadiku/panorama/28.03.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

MESIDA of "Big Brother"
Father holds a grudge one year since, because I talked to mother

History of difficult family protagonist one of the "BB", which left home a week ago

When my brother was married and with babies, midwife came in Sweden and I went to meet. My father did not forgiven me to this and kept Mary. But now that I brought home from the "Big Brother" it has sent an SMS with the shows that is very proud of me

Is calm and to create the impression that I do nervozohet, is a mission impossible. And yet does not appear to have been an easy life. Mesida Lleshi, daughter dark-haired man who left home of "Big Brother" a week ago, is one of the interlocutor can be comfortable that fate to happen to you front. Stories on the sides of her dark, painful, or even for the beautiful moments of life, except that here accompanied with smiles and a few times, sadly, all quiet and come to regret. Is not upset that left the most famous home in Albania, but indicates that the received goods to all people that has just brought there. Meanwhile, outside of waiting friends and some cousins who together are her family as she comes here in Tirana.

RELATIONS WITH THE RESIDENTS AND COMPANY WITH ZHULJETA

If we say that now has brought outdoors Mesida is associated with Zhuljeten, you will believe them? It seems absurd but it is true. Mesida itself indicates that feels good in the society and are Zhuljetes attend each other more pleasure, revealing that between them there is a very good girlfriend. "You can not imagine how fantastic is Zhuljeta type. She is a girl and you had the pleasure to chat with. " So says Mesida while when ask how it is possible that these requirements are not reflected within the dot Station she says: "When we're playing, who also happens to tjetersohesh. Just something small that it breaks and humor is a thing so small as to be beatify. Zhuljeta has a very special relationship with his brother, Romeo, and the fact that she did not even allow a surprise to a small communication with, the demoralizoi. I think that was the only Zhuljeta in that house not made any surpize. Now I can ferret out the true Zhuljeten and loves. "

ARJONI FRIEND OR ...?

Has just emerged from the house of "Big Brother", Mesida has met the parents of Arjonit money. There was curiosity as to recognize the confessions of those Arjonit presented as model parents. And is not disappointed. "I'm sitting about four hours talking with parents of Arjonit and I am satisfied. They were wonderful people. This also explains why it is such Arjoni. He has not only a son of the beautiful scenery but also a soul is so beautiful. Is one of the boys with good and complete that I ever met "- shows Mesida. But how can continue the link between Mesides and when the latter Arjonit be out? "I think we can be friends only after such as were pozicionuam at the beginning. We think the same in this respect, if we do not have a withdrawal at the start, nothing can be altered over time, but you will know I have many friends "- she says.

I do not know acting

Mesida try to learn from what she believes was the reason that it was voted to come out: "I entries in the game when I thought that can not win and I intend not to use any strategy. I impossible to tjetersohem as I am in peace with my type. I'm that kind of love many people and can not do otherwise. Therefore, and I play more calmly. For me it was more an experience, an opportunity to know new people and to be satisfied. Better way. Dola Once someone is stopped in the street and said: "Thou Mesida? Lum friends to have "

Origin of "BLLOKMENEJE"

Mesida has its origin from Dibra. By becoming curious surname for her to hear and very familiar, Lleshi, discover that Mesida LINE family of former president of the National Assembly at the time of the dictatorship, the late Haxhi Lleshi. However Mesida no information how many favors may have been her family during those years because of the prejardhjeje.

SEPARATED BETWEEN TWO PARENTAL LOVE

Her parents are separated when she was 5 years old and brother 4 years. The court ruled that children spend in care of his father. At that time, at the beginning of years'90, father of two children decided to leave Albania and was initially deployed in Germany. Now have about 9 years living in Sweden. Mesida has met its mamane, who lives in Germany and is married to a German, only 5 times during its entire life. This difficult relationship between a daughter and a mother, it seems very pointless, but in its confession Mesdia to let us understand that in addition to the distance make it impossible to meet even its own father has prevented the two children were related to with the mother. "My father is a flake. He has made many sacrifices to raise us and is not married but never been in the new age has bashkejetuar for several years with one woman. He is very SICK with diabetes and I feel more pain for this fact "- shows Mesida. But then we rrefen there a year it does not speak with the father. As had happened: "When my brother was married and with babies, midwife came in Sweden and I went to meet. My father did not forgiven me to this and kept Mary. But now that I brought home from the "Big Brother" it has sent an SMS with the shows that is very proud for me. " Yes mother? By tezja has learned that the mother has followed, but when that has emerged has not been living and has not even sent a message. Maybe later could happen ...

PLANS for the Future

Faculty of Juridikut is running out in Sweden but wants to come and live in Albania. Currently lives in a house rented to Myslym Shyri road which divides it with a friend, but that has not had to. There is no connection for the moment but thinks to live in Albania is much better than out and more will soon be here forever stabilized.
]]

Sunday, 22 March 2009

Mesida Lleshi, Intervista "E Diell"

Big Brother Albania 2, Mesida Lleshi, Intervista ne emisionin "E Diell", 22.03.09


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

Saturday, 21 March 2009

Big Brother Albania 2: MESIDA ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA SHTATE, SPEKTAKLI

Mesida Eliminohet!

Mesida Lleshi

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 36% votash) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Mesida Lleshi!
- - - - - - - - - - - - - - - -
P.S. Si u votua tek AlbaVipNews.blogspot.com

MESIDA 881 (58%)
QETSORI 309 (20%)
ARJONI 208 (13%)
AIDA 119 (7%)

TOTAL 1517
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

Saturday, 14 March 2009

Big Brother Albania 2: Aida, Arjoni, Mesida dhe Qetsori Te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 36, TE NOMINUARIT NGA JAVA 5

Big Brother Albania 2 Nominimi 5

AIDA TROKA
ARJON MUCA
MESIDA LLESHI
QETSORI FERUNAJ

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191
Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191
Per te VOTUAR Mesiden, dergoni: BB MESIDA ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191
- - - - - - - - - - - - - - - -
P.S. Kete jave Adi kishte imunitet si kryefamiljar i ri!
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 7 March 2009

Mesida Lleshi ne Karaoke para Big Brother 2!

Mesida Lleshi
/photo panorama/

Mesida ne Karaoke para se te futej ne BB

Kjo qe shikoni ne foto tashme eshte nje fytyre shume e njohur per ju. Pra eshte Mesida Lleshi, vajza qe u fut ne shtepine e “Big Brother” nje jave me pare. Mesida ka treguar per veten gjate qendrimit nje javor ne shtepi. Ajo ka thene se ka vite qe jeton jashte Shqiperise me babain dhe vellezerit. Prinderit i ka te ndare dhe mamane e saj e ka takuar vetem kater here gjate gjithe jetes se saj. Kjo foto eshte shkrepur nga paparaci yne para se ajo te futej ne “Big Brother” thjesht si nje vajze simpatike. Mesida ka qene tek “Magic 4” diten e Pavaresise ne nje lokal te njohur per karaoke dhe per te qene deri ne fund e pershtatshme ne look me festen, ajo kishte vizatuar ne trup nje shqiponje dhe disa yje. Edhe pse larg Shqiperise, duket se Mesida di te pershtatet shume mire me ambientin dhe ate nate ajo ka qene e shoqeruar nga shume miq me te cilet ka kenduar dhe eshte argetuar. /panorama/07.03.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: mesida lleshi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Thursday, 5 March 2009

Big Brother Albania 2: Mesida "Ne Suedi Ndihem Me Shume Shqiptare!"

BIG BROTHER ALBANIA 2

Mesida Lleshi“Ne Suedi ndihem me shume shqiptare!”
05/03/09 00:30

Mesida ka treguar se pjesen me te madhe te jetes se saj ajo e ka kaluar jashte, megjithate kur eshte ne Suedi, ndihet me shume shqiptare, sesa kur eshte ne Shqiperi. Ajo ka thene se nje njeri qe ka jetuar si ajo, gjithe kohes larg vendit te vet, qe ka jeten, shoqerine e gjithcka tjeter ne shtetin tjeter e qe nuk e ka idene sesi funksionojne gjerat ne atdheun e vet, pavaresisht se eshte shqiptar, nuk ndihet si i tille.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: mesida lleshi leshi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Monday, 2 March 2009

Big Brother Albania 2: Pavlini Eshte Egersuar!

TITULLI

Pavlini eshte egersuar!
02/03/09 00:50

Te ulura jashte ne oborr Aida, Zhuljeta, Lirita dhe Mesida kane diskutuar ne lidhje me Pavlini, qe kete jave, eshte ne nominim se bashku me Aiden dhe Arjonin. Sipas Zhuljetes ai eshte shume i stresuar, eshte shume ndryshe nga c’e kishin njohur deri tani dhe nuk po ben me asnje shaka. Ndersa sipas Aides ai eshte jo thjesht i stresuar, por i inatosur e i egersuar.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Sunday, 1 March 2009

Big Brother Albania 2: Mesida Tregon Per Veten!

BIG BROTHER ALBANIA 2

Mesida Big Brother Albania 2Mesida tregon per veten!
01/03/09 00:40

Banorja me e re e shtepise se Big Brother ka nisur te zbuloje pak nga vetja e saj duke u treguar banoreve te tjere per veten, ne aspekte te ndryshme. Persa i perket pamjes se jashtme ajo ka treguar se floket e saj i ka te shkurtra, por per momentin i ka zgjatur artificialisht. I pelqejne veshjet e gjera dhe eshte “tip repisteje”. Nje nga gjerat qe nuk i pelqejne tek vetja, madje qe i urren, jane dhembet, megjithese shume njerez i thone se aty e ka te gjithe lezetin. Muzika i pelqen shume dhe kenga e saj e preferuar eshte “No stress”nga Laurent Wolf. Asaj i pelqen jashte mase te keceje, madje, sipas Mesides, arsyeja per te cilen del me shoqerine, eshte jo per te pire, pasi ajo nuk e pi fare alkoolin, por per te kercyer.Ajo ka treguar gjithashtu se studjon Juridik, ka jetuar ne Gjermani, ka nje vella me te vogel qe bashkejeton me nje suedeze dhe qe ka nje femije me te. Pyetjes se Lirites se a kuptonte kur fliste ajo iu pergjigj se jo vetem e kuptonte, por kur ishte e vogel fliste tamam si ajo. Kjo sepse kishte jetuar ne Gjermani. Mesida ka jetuar edhe ne Suedi dhe ne te dyja keto vende kishte njohur shume kosovare.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: mesida lleshi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Big Brother Albania 2: Mesida "Vajzat Suedeze S'kan Ndjenja!

BIG BROTHER ALBANIA 2

Mesida Big Brother Albania 2Vellai bashkejeton me nje suedeze
01/03/09 00:40

Biseda e pare mes Mesides, Bjordit, Arjonit dhe Zhuljetes kane qene pikerisht per suedezet e me sakte per femrat e Suedise. Duke cituar nje shok te te atit te saj, Mesida ka thene se Suedia eshte vendi ku nuk ka diell, lulet s’kane ere dhe femrat s’kane ndjenja. Sipas saj femrat suedeze jane shume te ftohta, megjithate kishte edhe perjashtime. Ajo ka treguar se vellai i saj bashkejeton me nje suedeze, madje ka dhe nje djale te vogel me te. “suedezet jane te ftohte, por po u bere mik me ta, te kane mik perjete!”-ka perfunduar ajo.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: mesida lleshi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Big Brother Albania 2: Qetsori Tregon Shtepine Mesides!

BIG BROTHER ALBANIA 2

Mesida Qetsori Big Brother Albania 2“Guida” e Qetsorit!
01/03/09 00:30

Menjehere pas perfundimit te spektaklit, Mesida ka shprehur deshiren per te pare shtepine e Big Brother, shtepi, ku ajo do te ishte tashme, banorja me e re. Ka qene pikerisht Qetsori ai qe e ka shoqeruar dhe e ka prezantuar ate me ambientet e ndryshme te shtepise. Mesida ka bere komentet e saj per cdonjerin prej tyre. Per dhomat e gjumit ajo tha se ajo e djemve dukej si e vajzave dhe e vajzave si e djemve. Kjo jo per nga vendosja e mobiljeve apo ngjyrat, por per nga rremuja. “Supozohet, -ka thene ajo, -qe dhoma e vajza te jete me e rregullta, jo e djemve!”
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: mesida lleshi qetsor ferunaj
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 28 February 2009

Big Brother Albania 2: Mesida Lleshi Profil!

Mesida Lleshi

BIG BROTHER ALBANIA 2, MESIDA LLESHI PROFIL

Mesida Lleshi eshte banorja e 15 qe hyn ne Big Brother. Fillimisht u prezantua si veterinere por me pas identiteti i saj u zbulua nga Arbana gjate Nates se Katert te Spektaklit.

Ajo ka lindur me 29 prill 1984. Ka jetuar ne Gjermani, Suedi, Rumani dhe Bullgari.

Mosha: 25 vjec
Vendlindja: Tirane
Vendbanimi: Tirane
Gjendja civile: Beqare
Arsimi: I larte
Profesioni: Pa pune
Hobi: Gjuhet e huaja

Do te hyje ne Big Brother sepse: pelqen aventuren

Karakteristika: Mesida eshte kthyer prej pak muajsh ne Shqiperi. Ajo u largua per ne Suedi qe ne moshen 5 vjece. Ka studiuar per gjuhe te huaja dhe Juridik. Vendosi te kthehej e te krijoje nje jete ne Shqiperi pas pushimeve te veres. I pelqen shume te kerceje, madje, sipas Mesides, arsyeja per te cilen del me shoqerine eshte jo per te pire, pasi ajo nuk e pi fare alkoolin, por per te kercyer. Po ashtu adhuron makinat, madje edhe filmat me makina. I pelqen shume pokeri dhe luan jashte mase, madje e ka cilesuar veten si "bixhozxhije e keqe".
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mesida ka thene se eshte 24 vjece, se prinderit i jane ndare qe kur ka qene 4-5 vjece. Ajo kishte jetuar me vellain, qe e ka me te vogel dhe me te atin. E ema e saj eshte martuar dhe jeton ne Gjermani. Mesida ka thene se nuk ka kontakte me te emen dhe kjo ishte nje zgjedhje e saj. Vellai i saj bashkejeton me nje suedeze dhe ka me te edhe nje djale te vogel. Konkurrentja e re ka treguar gjithashtu se ka jetuar ne Suedi, madje ka edhe pasaporte suedeze. Per sa i perket pamjes se jashtme, ajo ka treguar se floket e saj i ka te shkurtra, por per momentin i ka zgjatur artificialisht. I pelqejne veshjet e gjera. Muzika i pelqen shume dhe kenga e saj e preferuar eshte “No stress” nga Laurent Wolf. Asaj i pelqen jashte mase te kerceje, madje, sipas Mesides, arsyeja per te cilen del me shoqerine eshte jo per te pire, pasi ajo nuk e pi fare alkoolin, por per te kercyer. Po ashtu adhuron makinat, madje edhe filmat me makina. I pelqen shume pokeri dhe luan jashte mase, madje e ka cilesuar veten si “bixhozxhije e keqe”. Gjithashtu ka treguar se studion per Juridik.
Nder te tjera, ajo u ka treguar banoreve se nuk e ka ndjekur “Big Brother”. “Nuk e kam bere, sepse doja qe t‘ju njihja nga afer”, u ka thene ajo.
- - - - - - - - - - - - - - -

MESIDA LLESHI FOTO
Mesida Lleshi Big Brother Albania 2 Mesida Lleshi Mesida Lleshi Mesida Lleshi Mesida Lleshi

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Big Brother Albania 2: Mesida, Banorja e Re!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 22, NATA E KATERT, SPEKTAKLI

Mesida LleshiBanorja e re e shtepise
01/03/09 23:15

Ajo nuk ka hyre nga dera si te gjithe banoret e tjere, duke u prezantuar si nje konkurente e re e Big Brother, por si veterinerja qe do te jepte vendimin nese banoret e kishin kaluar apo jo proven e javes. Me pas, Mesida eshte “zbuluar”nga Arbana, qe ua ka prezantuar ate banoreve te tjere, si konkurenten e tyre. Qetsori dhe disa prej banoreve te tjere kane thene se e kishin kuptuar. Menjehere pas kesaj ata kane vrapuar ta perqafojne.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online