All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Miss dhe Mister Tattoo Albania. Show all posts
Showing posts with label Miss dhe Mister Tattoo Albania. Show all posts

Saturday, 23 November 2013

“Miss dhe Mister Tattoo Albania”, po troket

Një super-show, një spektakël i paparë më parë në ballkan që quhet “Miss dhe Mister Tattoo Albania”, po vjen në natën e 5 dhjetorit në Tiranë.

“Olsi Clinic Tattoo” ka menduar të sjellë një event madhështor, ku në garë do të jenë meshkuj dhe femra me piktura në trupin e tyre për të garuar për ‘Miss dhe Mister Tattoo’.

Ne mësojmë se ky event do të sjellë atë natë edhe emrat shumë të njohur të muzikës dhe jo vetëm të skenës dhe shoë-bizit shqiptar. Spektakli nis në orën 22:00 dhe mbahet në “Dream City Club” në Tiranë, ndërsa emrat e prezantuesve dhë të jurisë nuk janë bërë ende të ditur./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
"Miss and Mister Albania Tattoo" is ticking

A super-showdown, a spectacle never before seen in the Balkans called "Miss and Mister Tattoo Albania", comes on the night of 5 December in Tirana. "Ols Clinic Tattoo" is supposed to bring a magnificent event, where the race will be men and women with their body paintings to compete for 'Miss and Mister Tattoo'.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online