All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Nadi. Show all posts
Showing posts with label Nadi. Show all posts

Saturday, 18 February 2012

Ku e priten Festen e Pavaresise artistet shqiptare?

Si zakonisht, edhe këtë festë artistët shqiptarë kanë qenë duke kënduar. Kështu, 4-vjetori i Pavarësisë së Kosovës është festuar dhe madje vazhdon ende të festohet edhe në këtë fundjavë, sidomos për shqiptarët që jetojnë në diasporë.

Dikush më 17 Shkurt kishte qenë i ftuar nëpër ambiente muzikë në Kosovë, e sidomos kryeqyteti i kësaj festë ishte vetë Prishtina, ku shumica e zërave më me emër shqiptarë kanë performuar mbrëmë.

Ndërsa, kënga që është kënduar më së shumti në këtë natë dhe që pritet të këndohet edhe në organizime të tjera të kësaj feste është “Xhamadani vija-vija”, e quajtur si me të drejtë kolona zanore e festave më të mira shqiptare.

Në Gjermani, në Zvicër, në Austri...

E nisim me gjininë e bukur, me femrat artiste, se ku ishin apo ku do të jenë edhe në këtë fundjavë për të kënduar për 4-vjetorin e Pavarësisë. Kontaktuam me këngëtaren shumë të kërkuar, Rovena Stefa, dhe ajo na tregoi se mbrëmë ka kënduar në një restorant në dalje të kryeqytetit në Sllatinë, ku si zakonisht atmosfera ka qenë shumë e zjarrtë, ndërsa sot ajo është nisur për në Gjermani, ku do të këndojë për këtë festë të madhe.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online