All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Nita Istrefi. Show all posts
Showing posts with label Nita Istrefi. Show all posts

Thursday, 20 September 2012

Motrat Istrefi ende ne plazh?

Elegante dhe shumë seksi, kështu duken në këtë foto motrat Istrefi që tashmë janë bërë të famshme.

Por konktretisht këtu kemi këngëtaren Nora Istrefi dhe motrën e saj Nitën, të cilat sipas edhe shumë fotove të tjera që kishin publikuar në rrjetet e tyre sociale, dhe duket se janë realizuar nga Iphone, ato kanë vendosur që të qëndrojnë vetëm në plazh.

Por motrat VIP, ndoshta edhe ia kanë kaluar kaq mirë këtë verë që shkoi, saqë nuk duan ta harrojnë kaq shpejt dhe nuk po iu besojnë ditëve më të freskta që kanë ardhur./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Istrefi sisters still on the beach?

Elegant and very sexy, so look at this picture Istrefi sisters already become famous. But konktretisht here have singer Nora Istrefi and her sister Nite, which according to many other pictures that were published in their social networks, and seem to have been realized by the Iphone, they have decided to just stay on the beach.

Thursday, 30 August 2012

Motrat Istrefi si motrat Kardashian

Ditët e fundit për shkak se Era, motra e vogël e familjes Istrefi lansoi në audio një këngë në gjuhën angleze, ato u komentuan shumë.

Nora, Nita dhe Era Istrefi tashmë duken në këtë foto se konkurrojnë bindshëm tri motrat të famshme amerikane Kardashian, pasi vijnë me bikini dhe shumë seksi.

Në fillim u reklamua motra Nita, që e shoqëronte këngëtaren e njohur Nora Istrefi, tashmë ashtu siç ishte parashikuar në skenë doli edhe motra tjetër, Era. Ndërsa në këtë foto na tregojnë se lidhja e tyre si motra shkon për mrekulli./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Istrefi Sisters Kardashian sisters

Last days because the wind, little sister of the family Istrefi audio launched in a song in English, they commented. Nora, Nita and wind already Istrefi look at this picture that compete convincingly three American famous Kardashian sisters, after coming up with bikini and more sex.

Wednesday, 18 July 2012

Nora Istrefi ruhet nga motra ne koncerte

Këngëtarja Nora Istrefi është prej atyre këngëtareve, të cilën gjatë stinës së verës e duan të rinjtë dhe kanë dëshirë të kërcejnë nën ritmet e këngës së saj.

Fiton, por edhe harxhon në dukje. Ndërsa për truprojë, si duket, ajo e ka zgjedhur motrën e saj bukuroshe Nitën, e cila siç shihet edhe në këtë foto në një nga lokalet e natës në Kosovës.

Tashmë me vete ka edhe D. J e saj personal D. J. “Fama”. Na vjen mirë që ajo nuk ka një ruajtës mashkull, se me siguri Roberti i saj do të xhelozonte për femrën e tij të bukur./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Nora Istrefi concerts saved by sister

Sunday, 29 January 2012

Më seksi Nora Istrefi, apo motra e saj , Nita?

Motrat seksi shqiptare qe konkurojne njera-tjetren ne show-biz

Duke qenë se janë motra të këngëtareve tona shqiptare, ato dashje pa dashje bien në sy kur shoqërohen me to. E kështu duke u reklamuar ato dhe komentohen.

Por personazhi ynë, është motra e njërës prej këngëtareve më seksi shqiptare, të paktën kështu thuhet për të, por që si duket nuri i bukurisë edhe në këtë rast është gjenetik, pasi dhe e motra është ndoshta më e bukur se Nora.

Nita Istrefi, është kjo motra e  kënëgatres Nora Istrefi, por vajza si duket ka pranuar të jetë edhe ajo pjesë e shoë-bizit, pasi e shohim shpeh herë kohët e fundit duke treguar parashikimin e motit në Klan Kosova. Mos tju duket cudi nëse fama e Norës, do të bie tashmë mbi motrën ë saj, pasi ajo duket shumë joshëse./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Nora Istrefi on sex, or her sister, Nita?

Given that our singers are Albanian sisters, they accidentally fall in the face inadvertently when associated with them. And so they are being advertised and commented. But our character, is the sister of one of Albania's sexiest singers, at least so to say, but that seems to grace the beauty even in this case is genetic, because her sister and is probably better than Nora.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online