All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Noli Jakupi. Show all posts
Showing posts with label Noli Jakupi. Show all posts

Monday, 24 September 2012

Leonora prezanton vellane e saj

Çdo ditë e më shumë në krah të motrave të famshme shqiptare, po reklamohen edhe shumë pjesëtarë të familjes.

Por, si duket këtë herë bëhet fjalë për një mashkull të një VIP-i, është ky siç e shihni në foto Noli, vëllai i këngëtares Leonora Jakupi. Madje në ‘Facebookun’ e saj Leonora e reklamon me shumë dashuri vëllanë, ku kanë pasuar shumë komente sidomos nga gjinia femërore, duke e komplementar atë për dukjen. 

Ja që paska edhe vëllezër simpatikë, përveç motra që jemi mësuar të shohim në krah të personazheve të njohura publike. Për vajzat e interesuara, vëllai i Leonorës është në studime në Tiranë dhe mund ta gjeni atje./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Leonora introduces her brother

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online