All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Nysret Muciqi. Show all posts
Showing posts with label Nysret Muciqi. Show all posts

Thursday, 12 January 2012

VIP-at dhe veturat e tyre

Përderisa  autosallonët e ndryshme në     Kosovë ofrojnë zgjedhje të shumta të llojeve të veturave, fytyrat publike vozisin vetura të ndryshme. Disa janë adhurues të shpejtësisë  dhe kanë të shqiptuar disa dënime, disa nuk preferojnë të vozisin shumë, kurse disa  vetëm dëshirojnë që vetura  mos t’i lërë në rrugë

Nystret Muçiqi vozit një makinë “Audi A 6”. Nuk është shumë adhurues i makinave. Vetëm se dëshiron që makina e tij të jetë makinë normale dhe  të mos e lërë rrugëve. Nuk vozit shumë, madje edhe atëherë kur vozit makina vozit vetëm në Kosovë.

Ibrahim Makolli, ministër i Diasporës, thotë se vozit një veturë “Volwo 70”, ngjyrë  teget. Nuk ka preferenca  për vetura se çfarë veture të vozisë, por dëshiron që vetura e tij të jetë komode.  Ai thotë se nuk është adhurues i madh i shpejtësisë, ndërsa  kujton se vetëm një herë ka  marrë një  dënim nga Policia e Kosovës, për tejkalim  të shpejtësisë.

Saturday, 13 December 2008

Insomnia Club 20 Dhjetor 2008: Arta Bajrami

Insomnia Club 20 Dhjetor 2008

TE SHTUNEN ME 20 DHJETOR 2008

ARTA BAJRAMI, NYSRET MUCIQI, YMER BAJRAMI

Hyrja per femra deri 23h falas!

INSOMNIA Disco Club
Lausanne Zi En Reculan
1024 ECUBLEN (VD)
mob: +41 (0) 79 230 66 38
insomniadiscoclub.ch
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online