All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label On Air. Show all posts
Showing posts with label On Air. Show all posts

Sunday, 19 May 2013

Kompania “On Air” le me gishta ne goje kengetaret

Dhe telashet nuk kanë të sosur për artistët që menduan se puna e tyre të paktën po shpërblehet nga ana e kompanisë që i administron këngët e tyre duke i hedhur videot në kanalin e Youtube.

Nuk e dimë se si i kanë punët kompanitë e tjera, por mësojmë nga shumë këngëtarë të cilët nuk kanë dëshirë të flasin se po kanë probleme dhe ka disa muaj që nuk marrin asnjë cent nga kompania “On Air”.

Madje shumë prejt tyre janë duke mos i besuar kësaj kompanie dhe duan të largohen prej saj, për t’iu adresuar ndonjë kompanie më të sigurt, dhe që i del zot atyre./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
The company "On Air" leaves with fingers in mouth singers

And the troubles keep coming for artists who felt that their work was rewarded at least by the company that administers their songs throwing videos on Youtube channel.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online