All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Pajtim Demaj. Show all posts
Showing posts with label Pajtim Demaj. Show all posts

Friday, 14 March 2014

Pajtim Demaj, një mik i mirë i artistëve në Diasporë

Atë e sheh ku janë artistët shqiptarë më të mirë, pasi është një mik shumë i mirë i tyre, por edhe shpesh herë për të kënaqur të rinjtë shqiptarë organizon mbrëmje atje ku ai jeton në Diasporë.

Ky është Pajtim Demaj i cili me origjinë është nga Rugova e bukur e Pejës, por që ka vite që jeton jashtë në Gjermani, dhe që rrjedh nga një familje me shumë autorit dhe plot veprimtari që gjithë jetën kontribuan për të mirën e Kosovës.

Ne mësojmë  se Pajtimi është i dashuruar shumë pas makinave, sidomos ato të markave unike, ai konkretisht punon edhe si inxhinier në fabrikën e markës Porche. Megjithëse angazhimet e shumta të djaloshit rugovas në Gjermani, ai mundohet që edhe qoftë për një apo dy ditë të vizitojë Kosovën, e konkretisht vendlindjen e tij.

Por ai jo vetëm ka miqësi të mirë me artistët, sidomos këngëtaret, por edhe vetë është artist, pasi ne zbulojmë se ai ka qenë protagonist në filmin ‘One Way’, film ky që është shfaqur në Festivalin ‘Nine Eleven’ në Prishtinë në shtator në vitin 2012, i cili kishte si producent Blerim Gjocin dhe Pajtimi ishte në mesin e aktorëve si:Ismet Azemi, Teuta Krasniqi, Igballe Qena etj.

Pajtimi ka shëtitur shumë nëpër botë, por me Kosovën dhe Shqipërinë asnjë vend nuk do ta krahasonte, pasi ai gjithmonë thotë ‘S’ka më mirë se Shqipëria dhe Kosova’./Maksim Gjokaj/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online