All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Pamela BB3. Show all posts
Showing posts with label Pamela BB3. Show all posts

Sunday, 28 March 2010

Arber Cepani lidhet me Pamelen e BB3

Arber Cepani dhe Pamela ZyferiArber Cepani i jep fund aventurave, lidhet me Pamelen e BB3

Javen e kaluar beri jo pak buje seti i fotografive te Arbrit, fitues i “Big Brother 1” i cili u kap nga paparaci yne ne situata intime me Alessia Greggion, autoren italiane te programit “E diell”. Edhe pse asnjeri prej tyre nuk deshiroi te jepte ndonje koment per cfare ka ndodhur, sipas miqve te tyre, gjithcka u be thjesht per shaka, natyrisht nen efektin ekzaltues te ambientit te PUB-it dhe alkoolit. Ajo qe momentalisht ngjall interes per lexuesin eshte se cfare po ndodh me jeten afektive te 23-vjecarit, i cili fitoi dy vite me pare zemrat e publikut dhe votat e tyre, derisa arriten te nxjerrin fitues. Por me kalimin e kohes u pa qarte se Arbri nuk eshte ai djali i ndrojtur dhe deri diku strikt ne raportin me femrat. Perkundrazi, ne jeten e perditshme ai preferon te jete vazhdimisht i rrethuar prej tyre e pse jo edhe te flirtoje me ta. Natyrisht per ne eshte shume e veshtire te kuptojme se me cilen prej vajzave qe ne fotografojme, Arbri ka thjesht marredhenie miqesore e me cilen dicka me shume. Nga ana tjeter ka qene vete Arbri ai qe ka deklaruar ne nje media te shkruar, nje jave me pare, se tashme i ka dhene fund lidhjes pese vjecare me Madalenen, vajzen simpatike italiane, me te cilen Arbri u lidh kur ishte pak me shume se 17 vjec. Sipas miqve te Arbrit, lidhja e tyre nuk mund te funksiononte me, per shkak te largesise pasi Arbri eshte kaq i lidhur me Tiranen saqe ideja per t’u rikthyer ne Itali, u fshi nga planet e tij.

Arber Cepani dhe Pamela Zyferi by Panorama Plus PaparaciNdarja e Madalenes i hapi rruge Arbrit per flirte te reja e me pas, pse jo, per nje lidhje te qendrueshme. Dhe ne e kemi gjetur se kujt ia ka vene syrin Arbri. Behet fjale per Pamelen, nje ish konkurrente e “Big Brother 3”. Sipas miqve te dy te rinjve, njohja e tyre eshte bere ne ambiente te perbashketa qe ata frekuentojne. Sic e keni pare edhe ne fotot dhe materialet e servirura me pare, banoret e te tre edicioneve lidhin miqesi me njeri-tjetrin dhe frekuentojne si grup shoqeror te njejtat lokale. Pikerisht keshtu jane njohur Arbri me Pamelen dhe kane kuptuar qe kane simpati reciproke per njeri- tjetrin. Ne fillim pengese ishte lidhja e konsoliduar e Arbrit nderkohe, tani qe Arbri i ka dhene fund kesaj lidhjeje, asgje nuk e pengon me qe pelqimi te kaloje ne nje tjeter faze, ate te lidhjes si cift. Sipas informacioneve tona, cifti ka vetem nje jave qe eshte lidhur seriozisht dhe tashme ata nuk bejne asgje per ta fshehur lidhjen e tyre. Sic mund ta shihni edhe vete nga fotot, Arbri me Pamelen nuk e fshehin me lidhjen e tyre, madje shfrytezojne cdo moment per t’i dhuruar puthje pasionante njeri-tjetrit. Keto foto jane realizuar nga paparaci yne dje paradite, teksa cifti kishte dale per nje kafe. Te pyetur rreth kesaj lidhjeje, asnjeri nuk ka dicka konkrete per te thene, por nuk e fshehin ekzaltimin e emocioneve qe jep nje fillim lidhjeje dhe deshiren e madhe qe kane per te qendruar prane njeri-tjetrit. A do te zgjase? Kjo pritet per t’u vertetuar me kalimin e kohes. /panorama plus/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Arber Cepani ends adventures, associates with Pamela of BB3

Last week did not a little Buje set of photographs to Know, winner of "Big Brother 1" which was picked up by our paparaci intimate situations with Greggion Alessia, Italian author of the program "The sun". Although none of them did not want to give any comment about what happened, according to their friends, everything became just for a joke, of course under the environmental effect of ekzaltues's Pub and alcohol. What breed of interest for the reader currently is what is happening with the affective life of 23-year-old, who won two years ago the public hearts and their votes, while failed to reveal the winner. But over time was seen Arbri clear that he is not shy son and somewhat stricter in a report to women. Instead, in everyday life he prefers to be constantly surrounded by them and why not to flirt with them. Of course for us is very difficult to understand which of the girls that we fotografojme, Arbri has just friendly relationship with which something more. On the other hand has been separately Arbri he was declared in a written media, a week ago, he already has five years end connection with Madalenen, daughter simpatike Italian, with which Arbri was connected when he was little more than 17 years old. According Know friends, their connection can not function with, due to distance as is so Arbri Tirana on that idea to return to Italy, was removed from his plans. Sharing the road opened Madalenes Know for new flirte and then, why not, for a stable connection. And we have found who has put up eye Arbri. That means Pamelen, a former contestant of "Big Brother 3". According to two young friends, their recognition has become common in environments that they attend. As we have seen the photos and materials served ago, residents of the three editions bind friendships with each other and attend the same social group as local. Arbri are just so familiar with and have Pamelen have understood that mutual sympathy for each other. At first obstacle was the Know consolidated bond while, now that has Arbri end this connection, nothing prevents me to consent to pass on to another phase, that of the connection as a couple. According to our information, the couple has only one week that is serious about and now they do nothing to hide their connection. As you can see the photos themselves, Arbri with Pamelen not hide with their connection, even using every moment to donate passionate kiss each other. These photos are conducted by our paparaci yesterday morning, as the couple had come for a coffee. When asked about this connection, no one has something concrete to say, but do not hide the emotion that gives ekzaltimin a connection early and who have great desire to stay close to each other. A will last? This is expected to be certified over time.
]]

Saturday, 27 February 2010

Pamela e Big Brother, Puthje me Asistentin Italian

Pamela Zyferi Puthje me Vincenson
/photo panorama plus/

Pamela e BB i rremben Alessias asistentin italian

Pak jave me pare mesuam se nga Italia erdhi nje djale i ri shume simpatik me emrin Vincenso. Ai iu atashua stafit te programit "E diell" me kerkese te autores italiane te ketij programi Alessia Gregio Vesicchio. Vincenso tani eshte prezent mes fytyrave publike neper lokalet e Tiranes, duke u bere mik me te gjithe. Por ne nuk e kishim pare asnjehere ne shoqerine e ndonje femre. Nderkohe ja ku na vjen surpriza. Naten kur ish-banoret e "Big Brother" ishin mbledhur te "Baroque", Pamela, e eliminuara e dyte nga spektakli "Big Brother 3", u kap nga paparaci yne teksa po puthte ne buze me shume pasion Vinceson. Ajo duket se nuk u shqetesua shume nga blicat e paparaceve, por i dha nje puthje te gjate djalit nga Italia. Afrimi me Vinceson mund te kete edhe arsyet e saj. Se pari Vinceso eshte nje djale shume simpatik dhe i pelqyer nga femrat, por nuk duhet harruar se ai eshte pjese e televizionit "Top Channel", nje nga synimet e shume prej ish-pjesemarresve ne "Big Brother". Keshtu pra, ta kesh mire me Vinceson, e aq me shume te krijosh nje lidhje intime me te, nuk eshte ide e keqe. Kushedi se cfare bluan ne koken e saj Pamela, vajza qe nuk pati fatin te rrije gjate brenda shtepise me te vezhguar ne Shqiperi. /panorama plus/shkurt 2010/
- - - - - - - - - -
+tag: zyferi
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Pamela of BB snatches Alessias italian assistant

A few weeks ago we learned that from Italy came a very charming young man named Vincenzo. He attached to program staff "The sun" at the request of the Italian author of this program Alessia Gregio Vesicchio. Vincenzo now is present between the public face through the premises of Tirana, by becoming a friend of all. But we had never seen in the company of any woman. Meanwhile here comes surprises us. Night when former residents of "Big Brother" had gathered to "Baroque", Pamela, and eliminate the second of spectacle "Big Brother 3", was detained by paparaci our lips as we kiss is more passionate Vinceson. It seems that was not troubled much by the paparazzi flash, but gave a long kiss boy from Italy. Vinceson approximation can also have its reasons. First is a guy Vinceso more charming and liked by women, but we must not forget that he is part of the TV "Top Channel", one of the goals of many of the former participants in "Big Brother". So good to have with Vinceson, much more to create an intimate connection with, not a bad idea. Who knows what her head bluan Pamela, the girl that fate did not stay long inside the house with observed in Albania.
]]

Saturday, 13 February 2010

Big Brother Albania 3: PAMELA ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 3: PAMELA ELIMINOHET! 13.02.2010

Pamela, e eleminuara e radhes
Arbana u komunikon banoreve se ka ardhur momenti qe banori i perzgjedhur nga publiku te lere shtepine e Big Brother duke i dhene fund keshtu kesaj loje dhe kesaj aventure emocionuese. Ajo fton banoret jo te nominuar qe te shkojne ne zonen e tunelit duke lene keshtu ne dhomen e ndenjjes pese banoret e nominuar. Pasi mbeten vetem, Arbana i thote atyre se ka ne dore zarfin e zi me emrin e banorit qe do te largohet. Banoret jane ulur prane e prane dhe te kapur per dore Arbana tregon fillimisht se cilet banore i kane shpetuar eleminimit dhe perkatesisht e para Domenika, e me pas me radhe Jetmiri dhe Graciela. Dy banoret e fundit mbeten Seldi dhe Pamela te cilet jane teper te emocionuar per te marre vesh vendimin e publikut. E eleminuara e radhes eshte Pamela e cila pasi pershendetet me banoret, shkon te pershendetet e te ndahet edhe me banoret e tjere qe ndodhen ne zonen e tunelit. Pamela, e merzitur, largohet dhe niset drejt studios.

Pamela ne studion e BB
Pamela, e eleminuara e radhes mberrin ne studio ku po zhvillohet spektakli. Ajo pritet me nje duartrokitje te gjate nga publiku. Arbana e fton qe te diskutojne bashke kete fakt. Pamela shprehet se u merzit disi nga largimi dhe se nuk deshironte qe kjo loje te perfundonte kaq shpejt, por shton se e priste dhe e kishte pergatitur veten se kjo gje mund te ndodhte. Ajo mendon se arsyet te cilat e kane cuar ne eleminim mund te kene qene mos pershtatja e saj me banoet e tjere. Pamela tregon se e ka patur te veshtire te afrohet me te tjeret, madje fillimi ishte akoma i veshtire, pasi pati perplasje me Jetmirin dhe Erionin, pas nje afrimi te menjehershem gje qe shkaktoi qe ajo te mos e marre veten edhe per me pas. Pamela thekson se nese nuk pershtatet me dike e reflekton menjehere pasi nuk di te shtiret dhe se kundrejt tij do mbaje qendrim. Tridhjetetete perqind eshte rezultati i votimit per te. Arbana diskuton me te edhe per lojerat e zhvilluara ne shtepi: per lidhjen me Seldin dhe afrimin me Jetmirin. Pamela shprehet se “lidhja” me Seldin ishte e rastesishme pasi banoret ishin ata qe ua cuan ndermend kete gje dhe te dy luajten per pak kohe me kete fakt. Per afrimin me Jetmirin ajo thote se ka qene i qellimshem, per te luajtur me te pasi realisht nuk e pelqen ate. Ariani e pyet Pamelen se perse ka qendruar aq e terhequr dhe e heshtur ne shtepi dhe ajo thote se kane qene te tjeret qe nuk e afruan, grupimet e krijuara e bene qe te ndjehej vetem si dhe sjellja e banoreve gjate debateve te cilet nuk dine te degjojne. Per te shfaqet edhe nje klip ku tregohen momentet e hyrjes ne shtepi, momentet me te bukura kur ka festuar ditelindjen, lojerat e zhvilluara ne shtepi si dhe komentet e banoreve dhe thashethemet qe kane thene per te. Pamela shprehet se i ka pritur keto komente, por ne fytyre i reflektohet pak merzitje. /top channel/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Pamela, the next eliminated one
Arbana residents were communicates that moment has come that a resident selected by the public to leave the Big Brother house, ending the game and so this exciting adventure. She invites residents not nominated to go to the tunnel area leaving in five residents living ndenjjes nominated. After only remain, Arbana tells them there are in hand and black envelope with the name of the resident to be removed. Residents have been sitting near the near and captured first hand Arbana shows that the inhabitants who have saved and eliminating Domenika respectively the first, and then with time Jetmiri and Graciela. Two recent residents remain Documentary and Pamela who are very excited to see the decision of the public. And eliminating the next is that after Pamela greet with residents, going to the greeting to be shared with other residents who are in the tunnel area. Pamela, upset, and starts to leave the studio.

Pamela in studio BB
Pamela, of eliminating the next arrives at the studio where spectacle is taking place. It is with a long applause from the audience. Arbana invites to discuss together this fact. Pamela says that the mind somehow laid and that did not want this game ended so quickly, but added he expected and had prepared myself that this might happen. She thinks that the reasons which have led to eleminim may not have been its adaptation to other lives. Pamela shows that it has been difficult to approach with others, even the beginning was still difficult, because there were clashes Erioni jetmiri and, after an immediate approach which caused it to not take ourselves even for then. Pamela says that if someone does not fit reflects not know immediately after the camp and take a stand against his will. Tridhjetetete percent is the result of voting for. Arbana also discusses with games developed for home: for Documentary closer connection with the jetmiri. Pamela says that "connection" with SELDI was the occasional after residents were those who led them to mind this, and the two played for a while with this fact. For the approach with jetmiri she says was intentional, to play with because it really does not likes. Ariani Pamelen asks why has attracted and stay so silent at home and she says have been others who did not came, established groups that did and felt only during debates bringing residents who do not know the listen. To appear as a clip showing moments of entry at home, with beautiful moments when celebrating birthday, held at home games as well as comments and rumors that residents have said about it. Pamela says it has received these comments, but reflected the face of little frustrations.
]]

Sunday, 7 February 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #2, 6 Shkurt 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 2

BIG BROTHER ALBANIA 3: NOMINIMET #2, 6 SHKURT 2010

DOMENIKA, GRACIELA, JETMIRI, PAMELA, SELDI

Banoret shkojne nje nga nje ne dhomen e rrefimit per te dhene kandidaturat per kete jave. Ata thone dy nga emrat e banoreve te tjere te cilet do te donin qe te largoheshin ne fund te javes tjeter e se bashku me to edhe arsyet e duhura se perse i zgjodhen ato emra. Te njembedhjete banoret e mbetur japin kandidaturat, pervec Renatos i cili as nuk mund te kandidoje e sa mund te kandidohet. Ne perfundim te ketij rituali, pese banore jane ata qe shkojne ne kandidim. Ata jane Seldi, Domenika, Pamela, Jetmiri dhe Graciela. Opinionisti mendon se banoret i kane bere mire llogarite, pasi ne nominim jane pjesetare te te dy grupeve. Ai mendon se vetem Seldi nuk iu permbajt planit te bere qe me pare, ndersa te tjeret po. Ariani mendon se Bertina shpetoi kete jave pikerisht nga afrimi qe beri me Erionin, nje afrim ky jo plotesisht i percaktuar.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Residents go one by one in the confession room to provide nominations for this week. They say two of the names of other residents who would like to leave at the end of next week along with them the reasons why proper names of those selected. The eleven remaining residents make nominations, except Renatos who can not run as many can kandidohet. At the end of this ritual, five residents are those who go to run. They are Documentary, Domenika, Pamela, and Graciela Jetmiri. Opinionisti thinks that residents have made good accounts, nomination because we are members of both groups. He thinks that only contain Documentary plan was not done previously, while others are. Ariani thinks Bertina namely escaped this week that made me Erioni approach, an approach that not fully defined. ]]

Sunday, 31 January 2010

Pamela e Big Brother 3, "Miss Press" 2003

Pamela e Big Brother Albania 3
/photo public domain/

Lidhja me Seldin, e vertete apo shaka?

Bukuroshja e Big Brother, ne vitin 2003, ka fituar cmimin si "Miss Press" ne edicionin e 5-te te Miss Shqiperise ne Sarande.

Pamela, bukuroshja pjesemarrese ne Big Brother 3, nuk e ka per here te pare perballjen me kamerat apo me publikun. Ajo eshte e njohur ne boten e spektaklit dhe ate te fotografise. Ne vitin 2003, ajo ka qene nje nga pretendentet kryesore per marrjen e kurores se bukurise ne spektaklin Miss Shqiperia, i cili ne ate periudhe eshte zhvilluar ne qytetin e Sarandes. Mes 25 vajzave konkurrente ne ate edicion, Pamela Zyferi ka arritur te rrembeje cmimin e "Miss Press". Por, ndoshta, Pamela nuk ka dashur te kaloje ne "hije", ajo po tenton serish te jete ne qender te vemendjes dhe kete here ne realitishoun Big Brother. Ne fakt, askujt nuk i ka kaluar pa terhequr vemendje per pamjen dhe elegancen e saj. Madje, ajo po guxon me tej, duke krijuar nje lidhje "me gjase" me nje prej banoreve te tjere te shtepise, Seldin. Po a do mbese kjo lidhje deri ketu? Kjo vlen per tu pare ne javet e ardhshme se cfare do te ndodhe me ish-Missin Pamela dhe banoreve te tjere. /shekulli/30.01.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Relationship with SELDI, true or joke?

Beauty of Big Brother, in 2003, has won as "Miss Press" in the 5th edition of the Miss Albania in Saranda.

Pamela, peach participating in Big Brother 3, it has for the first time facing the cameras or the public. It is known in the world of spectacle and that of photography. In 2003, she was one of the main contenders for the Crown taking beauty in the spectacle Miss Albania, which at that period is held in the city of Saranda. Among the 25 girls competing in that edition, Pamela Zyferi has managed to grab the price of "Miss Press. But, perhaps, Pamela has not had to pass the "shadow", she is trying again be the focus of attention and this time we realitishoun Big Brother. In fact, nobody has passed without the appearance and attracted attention for its elegance. Furthermore, it is must further, creating a "likely" with one other house residents, SELDI. It will remain this link up here? This is to be seen in the next few weeks what will happen to the former Pamela Missin and other residents.
]]

Sunday, 24 January 2010

Big Brother Albania 3: PAMELA PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: PAMELA PROFIL!Prezantimi i perbashket Pamela, Bertina, Olta, Graciela

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online