All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Pamela Zyferi. Show all posts
Showing posts with label Pamela Zyferi. Show all posts

Sunday, 28 March 2010

Arber Cepani lidhet me Pamelen e BB3

Arber Cepani dhe Pamela ZyferiArber Cepani i jep fund aventurave, lidhet me Pamelen e BB3

Javen e kaluar beri jo pak buje seti i fotografive te Arbrit, fitues i “Big Brother 1” i cili u kap nga paparaci yne ne situata intime me Alessia Greggion, autoren italiane te programit “E diell”. Edhe pse asnjeri prej tyre nuk deshiroi te jepte ndonje koment per cfare ka ndodhur, sipas miqve te tyre, gjithcka u be thjesht per shaka, natyrisht nen efektin ekzaltues te ambientit te PUB-it dhe alkoolit. Ajo qe momentalisht ngjall interes per lexuesin eshte se cfare po ndodh me jeten afektive te 23-vjecarit, i cili fitoi dy vite me pare zemrat e publikut dhe votat e tyre, derisa arriten te nxjerrin fitues. Por me kalimin e kohes u pa qarte se Arbri nuk eshte ai djali i ndrojtur dhe deri diku strikt ne raportin me femrat. Perkundrazi, ne jeten e perditshme ai preferon te jete vazhdimisht i rrethuar prej tyre e pse jo edhe te flirtoje me ta. Natyrisht per ne eshte shume e veshtire te kuptojme se me cilen prej vajzave qe ne fotografojme, Arbri ka thjesht marredhenie miqesore e me cilen dicka me shume. Nga ana tjeter ka qene vete Arbri ai qe ka deklaruar ne nje media te shkruar, nje jave me pare, se tashme i ka dhene fund lidhjes pese vjecare me Madalenen, vajzen simpatike italiane, me te cilen Arbri u lidh kur ishte pak me shume se 17 vjec. Sipas miqve te Arbrit, lidhja e tyre nuk mund te funksiononte me, per shkak te largesise pasi Arbri eshte kaq i lidhur me Tiranen saqe ideja per t’u rikthyer ne Itali, u fshi nga planet e tij.

Arber Cepani dhe Pamela Zyferi by Panorama Plus PaparaciNdarja e Madalenes i hapi rruge Arbrit per flirte te reja e me pas, pse jo, per nje lidhje te qendrueshme. Dhe ne e kemi gjetur se kujt ia ka vene syrin Arbri. Behet fjale per Pamelen, nje ish konkurrente e “Big Brother 3”. Sipas miqve te dy te rinjve, njohja e tyre eshte bere ne ambiente te perbashketa qe ata frekuentojne. Sic e keni pare edhe ne fotot dhe materialet e servirura me pare, banoret e te tre edicioneve lidhin miqesi me njeri-tjetrin dhe frekuentojne si grup shoqeror te njejtat lokale. Pikerisht keshtu jane njohur Arbri me Pamelen dhe kane kuptuar qe kane simpati reciproke per njeri- tjetrin. Ne fillim pengese ishte lidhja e konsoliduar e Arbrit nderkohe, tani qe Arbri i ka dhene fund kesaj lidhjeje, asgje nuk e pengon me qe pelqimi te kaloje ne nje tjeter faze, ate te lidhjes si cift. Sipas informacioneve tona, cifti ka vetem nje jave qe eshte lidhur seriozisht dhe tashme ata nuk bejne asgje per ta fshehur lidhjen e tyre. Sic mund ta shihni edhe vete nga fotot, Arbri me Pamelen nuk e fshehin me lidhjen e tyre, madje shfrytezojne cdo moment per t’i dhuruar puthje pasionante njeri-tjetrit. Keto foto jane realizuar nga paparaci yne dje paradite, teksa cifti kishte dale per nje kafe. Te pyetur rreth kesaj lidhjeje, asnjeri nuk ka dicka konkrete per te thene, por nuk e fshehin ekzaltimin e emocioneve qe jep nje fillim lidhjeje dhe deshiren e madhe qe kane per te qendruar prane njeri-tjetrit. A do te zgjase? Kjo pritet per t’u vertetuar me kalimin e kohes. /panorama plus/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Arber Cepani ends adventures, associates with Pamela of BB3

Last week did not a little Buje set of photographs to Know, winner of "Big Brother 1" which was picked up by our paparaci intimate situations with Greggion Alessia, Italian author of the program "The sun". Although none of them did not want to give any comment about what happened, according to their friends, everything became just for a joke, of course under the environmental effect of ekzaltues's Pub and alcohol. What breed of interest for the reader currently is what is happening with the affective life of 23-year-old, who won two years ago the public hearts and their votes, while failed to reveal the winner. But over time was seen Arbri clear that he is not shy son and somewhat stricter in a report to women. Instead, in everyday life he prefers to be constantly surrounded by them and why not to flirt with them. Of course for us is very difficult to understand which of the girls that we fotografojme, Arbri has just friendly relationship with which something more. On the other hand has been separately Arbri he was declared in a written media, a week ago, he already has five years end connection with Madalenen, daughter simpatike Italian, with which Arbri was connected when he was little more than 17 years old. According Know friends, their connection can not function with, due to distance as is so Arbri Tirana on that idea to return to Italy, was removed from his plans. Sharing the road opened Madalenes Know for new flirte and then, why not, for a stable connection. And we have found who has put up eye Arbri. That means Pamelen, a former contestant of "Big Brother 3". According to two young friends, their recognition has become common in environments that they attend. As we have seen the photos and materials served ago, residents of the three editions bind friendships with each other and attend the same social group as local. Arbri are just so familiar with and have Pamelen have understood that mutual sympathy for each other. At first obstacle was the Know consolidated bond while, now that has Arbri end this connection, nothing prevents me to consent to pass on to another phase, that of the connection as a couple. According to our information, the couple has only one week that is serious about and now they do nothing to hide their connection. As you can see the photos themselves, Arbri with Pamelen not hide with their connection, even using every moment to donate passionate kiss each other. These photos are conducted by our paparaci yesterday morning, as the couple had come for a coffee. When asked about this connection, no one has something concrete to say, but do not hide the emotion that gives ekzaltimin a connection early and who have great desire to stay close to each other. A will last? This is expected to be certified over time.
]]

Saturday, 27 February 2010

Pamela e Big Brother, Puthje me Asistentin Italian

Pamela Zyferi Puthje me Vincenson
/photo panorama plus/

Pamela e BB i rremben Alessias asistentin italian

Pak jave me pare mesuam se nga Italia erdhi nje djale i ri shume simpatik me emrin Vincenso. Ai iu atashua stafit te programit "E diell" me kerkese te autores italiane te ketij programi Alessia Gregio Vesicchio. Vincenso tani eshte prezent mes fytyrave publike neper lokalet e Tiranes, duke u bere mik me te gjithe. Por ne nuk e kishim pare asnjehere ne shoqerine e ndonje femre. Nderkohe ja ku na vjen surpriza. Naten kur ish-banoret e "Big Brother" ishin mbledhur te "Baroque", Pamela, e eliminuara e dyte nga spektakli "Big Brother 3", u kap nga paparaci yne teksa po puthte ne buze me shume pasion Vinceson. Ajo duket se nuk u shqetesua shume nga blicat e paparaceve, por i dha nje puthje te gjate djalit nga Italia. Afrimi me Vinceson mund te kete edhe arsyet e saj. Se pari Vinceso eshte nje djale shume simpatik dhe i pelqyer nga femrat, por nuk duhet harruar se ai eshte pjese e televizionit "Top Channel", nje nga synimet e shume prej ish-pjesemarresve ne "Big Brother". Keshtu pra, ta kesh mire me Vinceson, e aq me shume te krijosh nje lidhje intime me te, nuk eshte ide e keqe. Kushedi se cfare bluan ne koken e saj Pamela, vajza qe nuk pati fatin te rrije gjate brenda shtepise me te vezhguar ne Shqiperi. /panorama plus/shkurt 2010/
- - - - - - - - - -
+tag: zyferi
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Pamela of BB snatches Alessias italian assistant

A few weeks ago we learned that from Italy came a very charming young man named Vincenzo. He attached to program staff "The sun" at the request of the Italian author of this program Alessia Gregio Vesicchio. Vincenzo now is present between the public face through the premises of Tirana, by becoming a friend of all. But we had never seen in the company of any woman. Meanwhile here comes surprises us. Night when former residents of "Big Brother" had gathered to "Baroque", Pamela, and eliminate the second of spectacle "Big Brother 3", was detained by paparaci our lips as we kiss is more passionate Vinceson. It seems that was not troubled much by the paparazzi flash, but gave a long kiss boy from Italy. Vinceson approximation can also have its reasons. First is a guy Vinceso more charming and liked by women, but we must not forget that he is part of the TV "Top Channel", one of the goals of many of the former participants in "Big Brother". So good to have with Vinceson, much more to create an intimate connection with, not a bad idea. Who knows what her head bluan Pamela, the girl that fate did not stay long inside the house with observed in Albania.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online