All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Pashk Bisaku. Show all posts
Showing posts with label Pashk Bisaku. Show all posts

Friday, 19 July 2013

Miss Durresi në krahet e nje modeli ne Zvicer

Bukuroshja Daniela Pajaziti, apo Miss Durrësi 2013, si duket udhëtimi që ka bërë një javë më parë në Zvicër ka pas një arsyeje.

Ajo është shoqëruar atje me një djalosh simpatik me origjinë nga Gjakova e Kosovës që jeton prej vitesh në Zvicër, dhe quhet Armando i njohur me këtë pseudonim si model, ose emrin e saktë Pashk.

Flitet se djaloshi ia ka marrë zemrën Danjelës dhe e ka ftuar në qytetin ku ai banon dhe ku kanë kaluar së bashku disa ditë fantastike.

Ndërsa ne zbulojmë edhe këtë foto ku duket ajo në liqenin e Cyrihut në Zvicër, dhe po në të njëjtën barkë është edhe modeli kosovar.

Gjithashtu mësojmë se Pashku dhe Daniela janë njohur për herë të parë në ditëlindjen e missit në Durrës, ndërsa edhe djaloshi kohët e fundit po e bën shumë rrugën Zvicër-Durrës./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Miss Durres in the arms of a model in Switzerland

Beauty Daniela Pajaziti, or Miss Durres in 2013, apparently has made ​​travel a few weeks ago in Switzerland had a reason. It is accompanied there by a charming young man originally from Gjakova Kosovo for years living in Switzerland, and called Armando familiar with this nickname as a model, or the exact name of Easter.

Wednesday, 22 August 2012

Pashk Bisaku, Armando Kavalli apo Dejvid Bekam?

Djaloshi që shihni në foto quhet me emrin e vërtetë Pashk Bisaku. Është nga Gjakova, por që jeton ka vite në Zvicër dhe është një model i njohur dhe i kërkuar në këtë vend.

Na bëri shumë përshtypje edhe pseudonimi i tij Armando Kavalli, por mësuam gjithashtu se modeli është shumë i dashuruar dhe e ka si idhull Dejvid Bekam, ndërsa e adhuron shumë edhe karakterin  e tij.

Bukuroshi ka treguar për gazetën tonë që megjithëse ka 20 vjet që jeton me familje në Zvicër, e ka ruajtur me fanatizëm çdo traditë shqiptare, ndërsa vetëm pak javë më parë modeli i njohur Bisaku e ka realizuar një set të bukur fotografik me fotografin Veton Osmani, ndërsa nga dita në ditë pret ftesa nga agjenci të ndryshme për të qenë imazh i tyre në Zvicër./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Pashk Bisaku, Armando Kavalli or David Beckham?

Boy you see in the picture is called real name Pashk Bisaku. Gjakova, but living there years in Switzerland and is a famous model and looking at this place. Were struck by his nickname Armando Kavalli, but also learned that the model is very loving and has as Davis Beckham idol and worships His character.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online