All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label PinkMoon. Show all posts
Showing posts with label PinkMoon. Show all posts

Sunday, 28 April 2013

‘PINKMOON’ me video super-cilësore

Një nga produksionet më të mira shqiptare me qendër në Kosovë, por që bashkëpunon me të gjithë artistët kudo që janë, është “PinkMoon”.

Ata sapo kanë sjellë një super-video në treg dy ditë më parë, atë të bashkëpunimit mes Alban Skënderajt dhe Capital T.

Berat Hasani, drejtues i këtij produksioni, ka treguar për “Kosova Sot” se ka afro 47 video që janë në treg dhe artistët, të cilët bashkëpunojnë me ata, janë më se të kënaqur dhe duan cilësinë siç ofron ky produksion, që ka 2 vjet e gjysmë që është në treg.

Berati është i lumtur që artistët më të mirë shqiptarë i besojnë “PinkMoon Creative”, ndërsa ndihet mirë kur edhe puna e tyre më e re po pëlqehet edhe në versionin video, ajo e Albanit dhe Capital T.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online