All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Prishtina Fashion Week Kids 2014. Show all posts
Showing posts with label Prishtina Fashion Week Kids 2014. Show all posts

Monday, 10 February 2014

Po troket 'PRISHTINA FASHION WEEK KIDS 2014'

Agjencioni i Modës ‘Vija Models’ në Prishtinë ka hapur konkurs për kreatorët shqiptarë që shprehin interesim të marrin pjesë në ngjarjen e modës ‘Prishtina Fashion Week 2014’, duke paraqitur  kreacionet e tyre më eksluzive për fëmijë para shumë personaliteteve të njohura e më me ndikim si nga vendi, rajoni e bota.

Të gjithë të interesuarit mund të konkurrojnë nga 5 shkurti deri më 28 shkurt.
Sfilata do të mbahet në muajin prill!

Konkurroni duke dërguar CV-të tuaja në: E-m@il: vijamodels@gmail.com
Fane Page: Vija Models, https://www.facebook.com/pages/Vija-Models/213644848786089
Për informacione shtesë: +377 (0) 44/ 963 - 541 & +386  049/ 696  - 779

Vija Models suksesi yt! Do te jete nje event shume intersant i menduar mire dhe bukur nga Vija Models'./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Yes knocks' PRISTINE KIDS FASHION WEEK 2014

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online