All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Qendresa Haziri. Show all posts
Showing posts with label Qendresa Haziri. Show all posts

Saturday, 1 June 2013

Benet Kaci rikthehet, ne Videofest i shoqeruar nga kater prezantuese seksi...

Pese prezantues ne Videofestin e ketij viti

Videofesti muzikor 2013, qe eshte ngjarja me e madhe e vitit per yjet muzikore shqiptare, kete vit po vjen me ndryshime te medha, qe pritet te befasojne publikun.

Pas darkes se mbajtur pak dite me pare me gazetaret, qe do te percjellin minute pas minuti ngjarjen me te madhe te vitit ne shoubizin vendor, eshte Telegrafi qe ka mesuar per disa prej ndryshimeve qe do te jene kete vit.

Ne edicionin e 10-te te tij, Videofesti do te kete ne skene plot pese prezantues. Kater femra dhe nje mashkull. Kater bukuroshe dhe nje prej ikonave te moderimit ne median shqiptare.

Tuesday, 30 March 2010

Qendresa Haziri, Modelja Qe Synon Hollywood-in!

Qendresa Haziri by Shenoll Zehri
/photo shenoll zehri/

Qendresa Haziri: Top gjimnazistja!

Gjimnazistja nga Mitrovica, Qendresa Haziri, tashme njihet si Top modele e afirmuar edhe jashte Kosoves, kurse synimet e saja jane qe ajo te ngritet sa me larte ne kete profesion, i cili, ne njefare menyre eshte art i bukur dhe shume i afirmuar.

Po kush e ka zbuluar Qendresen qe te behet Top modele e degjuar?

Qendresen e ka zbuluar tezja e saj, Kimete Berisha, e cila edhe vete eshte marre me art nje kohe te gjate, sidomos me aktrim.

Po, kujt ia dedikoni bukurine?

Bukurine ia dedikoj Zotit, por bukurine e lindur mund te them se e kemi edhe trashegim, eshte dicka gjenetike. Mund t’ju them se e tere familja shquhen per bukuri natyrore dhe kjo me ben krenare, por edhe te lumtur dhe, mbase edhe te bukur. Mirepo, bukuria pa mencuri duket shume e zbehte dhe e paqendrueshme vetem bukuria, nese harmonizohen me dituri, mund t’i qendroje kohes.

Tek ju qysh ne femijeri jeni shquar per shume talent per disa fusha?

Po, eshte e vertet. Qysh si femije jam angazhuar ne aktivitete te artit, duke udhehequr nje program per femije ne nje TV lokal, pastaj kam qene edhe moderatore, e se fundi edhe Top modele, ku synoj te formoje karriere ne kete fushe te artit. Po, them edhe njehere te jesh e bukur, eshte privilegj, por ke edhe shume sfida, sepse duhet ditur ta menaxhosh bukurine, mos te jete ajo vetem celes per te arritur dicka. Dua te them, bukuria nuk duhet te keqperdoret, por te ruhet dhe te cmohet. Se, e bukura nje dite ik, dhe pastaj ...vetem nje e treta e jetes mund te quhet e bukur, por jeta eshte me e gjate, prandaj duhet kujdesur edhe per dy te tretat e jetes...Une dua, qe njerezit te me mbajne mend si vajze e bukur dhe e sjellshme.

Deri ku shkojne pretendimet tua ne kete fushe te artit?

Hahh, shkojne deri ne Hollywood, pse jo...do te provoj dhe te shohim. Per gjithcka njeriu duhet patur vetebesim dhe deshire. Mua vetebesimi nuk me ka munguar dhe kjo me eshte shpaguar. Vete emri im, Qendresa, me ben optimiste qe te qendroje sigurt ne kembet e mia dhe personalitetin tim.

A mbani diete, sepse jeni nje top-model per te tjerat?

Po, si jo, femres i duhet dieta, eleganca dhe higjiena. Bukuria a lindur duhet te ruhet dhe duhet te kultivohet, ajo mund te vyshket, poqese nuk kujdesesh per te, sepse edhe lulja lind e bukur, por nese nuk kujdesesh, ajo vyshket dhe...nje dite thahet. Synimet e mia jane te qarta dhe une po punoj qe ato synime te realizohen.

Po ne planin e dashurise, si jane punet, apo ende eshte heret...?

Heret, madje shume heret. Jam vetem nje gjimnaziste dhe aktualisht jam e preokupuar me karrieren time artistike, qe synon te shpertheje edhe kufijte nacional. Jam e lumtur qe kam mundesi dhe dhunti, por edhe perkrahje per nje gje te tille. Pra, njehere suksesi, pastaj te tjerat...sukseset me bejne te lumtur, kurse kete lumturi shpesh e prishin pamjet e njerezve te varfer, qe po shtohen dita-dites. Po te kisha mundesi nuk do ta leja askend ne varferi...

A mendoni se te bukurat, jane pak fatkeqe?

Jane fatlume, do te thosha une. Pse, kush eshte ankuar qe eshte e bukur...cka do te bente bota pa te bukurat...e bukua mund cdo gje...hahah.

Qendresa Haziri by Shenoll Zehri

Ndonese jeni e bukur, dukeni shume modeste?

Modestia eshte virtyt, krenaria mbi te gjitha. Une, do te thosha jam e dinjitetshme, krenare, por jo mendjemadhe.

E keni provokuar talentin edhe ne ndonje gjini tjeter te artit?

Po, se fundi kam luajtur edhe ne nje film te metrazhit te shkurte “Pulsi” dhe po pres te emetohet e te vleresohet...

Porosia yte per femrat e bukura?

Te mbesin te bukura, te sjellshme, te moralshme dhe te dinjitetshme. Mos te jene lakmitare dhe mos te bien, pre, e interesave meskine. Le te jene vetja e tyre, e jo t’i dirigjoje dikush tjeter, se nuk ia vlen...Bukuria, ka vlere vetem nese nuk perbaltet, mu sikur diamanti.

Faleminderit Qendresa, Esa!

Faleminderit edhe nga ju qe jeni kujdesur per mua. /shaqir foniqi/telegrafi/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Qendresa Haziri: Top High School Girl!

The high school girl from Mitrovica, Qendresa Haziri, now known as Top model of affirming outside of Kosovo, and its intentions are that it be raised as high in this profession, which, in some way art is beautiful and very affirming.

But who has found resistance to be the Top models and heard?

Resistance has revealed her aunt, Kimete Berisha, who also received art itself is a long time, especially with the drama.

Yes, whom he dedikoni beauty?

Lord dedicate his beauty, but beauty can be born we also say that inheritance is something genetic. You may say that the whole family stand for natural beauty and it makes me proud, but happy, and perhaps even beautiful. However, beauty without wisdom seems very unstable and only pale beauty, if aligned with the knowledge, you can stay time.

To you early in childhood are more remarkable for talent, for some areas?

Yes, it is really. Since as a child I am engaged in art activities, leading a program for children in a local TV, then I was the moderator, and that the Top end models, which aim to form a career in this field of art. Yes, I say to you once beautiful, is a privilege, but have many challenges, because we should know to manage beauty, be it not only key to achieve something. I mean, beauty should not be misused, but maintained and deemed. Se, beautiful one day away, and then ... only a third of life can be called beautiful, but life is long, so you should also care for two thirds of life ... I want, that people to remember as the girl with the beautiful and kind.

So go where your claims in this field of art?

Hahha, go to Hollywood, why not ... will try and see. For everything a man should have confidence and desire. I lacked self-confidence and not with me is this shpaguar. My own name, center, makes sure to stay optimistic in my legs and my personality.

Do you diet, because you are a top-model for others?

Yes, as not, women must diet, elegance and hygiene. Beauty a birth should be preserved and must be cultivated, it may be fading, if not care for it, because the flower is born beautiful, but do not care if it fading and ... a dry day. My goals are clear and I am working that those goals be achieved.

If we plan love, as are works, or is still early ...?

Sooner, even many times. Cari and I am only one I'm currently preoccupied with my artistic career, which aims to break even national borders. I am happy that I have opportunities and gifts, but also support for such a thing. So, once success, then successes with others ... make happy, and often destroy this happiness images of poor people, who are growing day by day. If I had opportunities will not permit anyone in poverty ...

Do you think beautiful, are less unfortunate?

Are lucky, I would say. Why, who is complaining that is beautiful ... what would make the world without beautiful ... I can bukua everything ... hahah.

Although you're beautiful, look more modest?

Modesty is a virtue, pride above all. I would say I am dignified, proud, but not stuck.

The talent we have provoked any other genre of art?

Yes, finally I played a short film to metrazhit "pulse" and I expect the broadcast of the estimated ...

Message yte for beautiful women?

To remain beautiful, kind, moral and dignified. Do not be greedy and fall, prey, meskine interests. Let us be their ego, not to direct someone else, not worth it ... Beauty, is valid only if perbaltet not, just like diamond.

Thank center, Esa!

Thank you that you are cared for me.
]]

Saturday, 8 November 2008

Qendresa Haziri - Fituesja e Dyte Ne Ford Supermodel Kosova 2008

Qendresa Haziri
/photo rtv21/

Qendresa Haziri, 16 vjecarja nga Mitrovica, ishte fituesja e dyte ne garen e bukurise "Ford Supermodel of the World Kosova 2008" qe u mbajt ne Gjakove me 26 tetor 2008. Fituese e ketij konkursi ishte Artnesa Krasniqi mirepo Qendresa ka mundesi ta zevendesoje ate ne Janar 2009 ne Budve, kur do te mbahet "Supermodel of the World", ne rast se Artnesa per ndonje arsye nuk shkon atje. Eshte pra nje sukses edhe per Qendresen, duke marre parasysh se ne kete gare konkuruan afer 150 vajza. Jam i bindur qe edhe per te tani jane hapur dyert ne boten e modelizmit e me tej.

Qendresa Haziri dhe Artnesa Krasniqi Supermodel Qendresa Haziri Supermodel
- - - - - - - - - - - - - - - -

translation by google:
Qendresa Haziri, 16-year-old from Mitrovica, was the winner of the second race of beauty "Ford Supermodel of the World Kosovo 2008" held in Gjakova on 26 October 2008. Winner of this contest was Artnesa Qendresa But Krasniqi probably replace it in January 2009 in Budva, when will be "Supermodel of the World", if for any reason Artnesa not go there. It is therefore a success for the resistance, taking into account that in this race near 150 girls competed. I am convinced that even now are to open the doors to the world of modelizmit onwards.

Tuesday, 28 October 2008

Dy Fituese per Ford Super Model of the World - Kosova 2008

Artnesa Krasniqi & Qendresa Haziri ne Ford Super Model of the World - Kosovo 2008
/photo gazeta express/

Dy Fituese

Gjakovarja Artnesa Krasniqi dhe mitrovicasja Qendresa Haziri fituese te "Ford Super Model of the World - Kosova 2008".

Perfaqesues te nje prej agjencive me te njohura ne bote "Ford", znj. Iris Miner, mjeshtri i madh i fotografise Fadil Berisha, pastaj shume mysafire nga mbare Kosova e diaspora dhe te pranishem te tjere, personazhe te modes nga Kosova dhe Amerika ishin mbledhur ne Gjakove /me 26.10.08-avn/, per te zgjedhur "Ford Super Model of the World - Kosova 2008". Ne kete konkurs bukurie moren pjese 18 vajza nga Kosova dhe diaspora te moshes 14- 20 vjecare.

Perndryshe agjencia e modeleve "Ford" eshte nje prej agjencive me te njohura ne bote, e cila organizon nje konkurs te ngjashem ne 50 vende te botes per t'i permbledhur te gjitha modelet fituese ne nje finale e cila titullohet "Ford Super Model Of the World", e cila sivjet do te mbahet ne janar te vitit te ardhshem, jo si zakonisht ne New York por ne Budve te Malit te Zi, e ku ne kete mbremje finale shpallen tri vajza fituese, te cilat kalojne me pas nen kujdestarine e kesaj agjencie dhe vajza fituese do te nenshkruaje nje kontrate prej 250 mije dollaresh prane agjencise “Ford Models”.

Jane dy vajzat, njera nga Gjakova, Artnesa Krasniqi dhe Qendresa Haziri nga Mitrovica, te cilat dolen fituese nga 150 vajza, sa u tha, nga mbare Kosova qe kishin konkurruar per super modelen me te mire te vitit ne Kosove.

Super Model of the World eshte nje ngjarje qe organizohet ne 50 vende te ndryshme te botes. Qellimi i ketij konkursi eshte te gjej vajza qe enderrojne boten e modes si modele, duke iu siguruar kontrata pune me agjencite me prestigjioze te modes ne bote.

Ford Super Models u krijua ne vitin 1946 nga Eileen dhe Jerry Ford, dhe eshte agjencia me e madhe dhe me e njohura e supermodeleve ne bote./gazeta express/28.10.08/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online