All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Renato BB3. Show all posts
Showing posts with label Renato BB3. Show all posts

Saturday, 20 February 2010

Big Brother Albania 3: RENATO ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 3: RENATO ELIMINOHET, 20 SHKURT 2010

Renato, i eleminuari i javes
Arbana u komunikon banoreve te nominuar se ka ardhur momenti qe njeri prej tyre te lere shtepine. Ajo i kerkon banoreve qe te shkojne ne nje tjeter ambient, ne dhomen e rrezikut, nje dhome e kuqe e komode. Aty te gjashte banoret, pasi akomodohen, shohin ne monitor nje klip tepergatitur per ta ku shfaqen opinionet per javen qe kane kaluar ne nominim dhe se si e kane perjetuar ate ata vete apo dhe te tjeret ku pergjithesisht shprehen se nominimi nuk ka ndikuar tek sjellja e tyre. Arbana u komunikon dy banoret e pare te cilet shpetojne nga eleminimi dhe qe jane domenika dhe Seldi. Ata largohen nga dhoma dhe shkojne ne dhomen e ndenjjes ku bashke me te tjeret shohin nje tjeter klip, ate ku kane shprehur mendimet per banoret e tjere ne nominim, ku spikat nje opinion dhe marredhenie e mire mes Jetmirit dhe Edit, ndersa te tjeret shprehin kryesisht opinionet negative per te tjeret. Duket sikur nje pjese e banoreve nuk i priste keto opinione, si pershembull Olta e cila nuk priste nga Domenika ato fjale, por shprehet se do kete mundesine te sqarohet nese qendron ne shtepi. Banoret kapen per duarsh dhe Arbana vazhdon me komunikimin se banoret qe shpetojne jane Edi dhe Miri dhe ndermjet Oltes dhe Renatos, banori qe duhet te lere shtepine eshte Renato. Ai pershendetet me Olten dhe shkon ne zonen e tunelit ku del nga shtepia si i eleminuari i radhes.

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Renato, the eliminated one of the week
Arbana was nominated inhabitants communicates that moment has come that one of them to leave home. It asks residents to go to another environment, we risk living room, a comfortable room red. There, the six residents, as accommodate, we see a clip tepergatitur monitor for them where opinions appear to have last week in nomination and how they have experienced it themselves or others where generally said that the nomination has not affected the behavior of them. Arbana he communicates the first two residents who escape from elimination and that are domenika and Documentary. They leave the room and go to room together with ndenjjes where others see another clip, that where residents have expressed other opinions for the nomination, which show up an opinion and good relations between jetmiri and Edit, while others express mainly negative opinions of others. It seems that part of the inhabitants do not expect these opinions, such as Diana, which did not expect from Domenika those words, but said that this possibility will be clarified if stays at home. Residents caught for Arbana hand and communication continues with residents who are escape Edi and Miri and between Oltes and Renatos, resident who must leave home is Renato. He greet with Olten and goes in the tunnel area where del eleminuari home as the next.
]]

Saturday, 13 February 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #3, 13 Shkurt 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 3
BIG BROTHER ALBANIA 3: NOMINIMET #3, 13 SHKURT 2010

DOMENIKA, EDUARD, JETMIR, OLTA, SELDI, RENATO

Gjashte prej banoreve ne nominim
Arbana u kerkon banoreve qe te shkojne ne dhomen e rrefimit e aty te thone dy emrat e banoreve te cilet duan qe t’i nominojne duke u dhene keshtu mundesine qe ata te largohen nga loja. Te dhjete banoret, perfshire edhe Renaton i cili e ka per here te pare, shkojne me radhe ne dhomen e rrefimit ku japin arsyet se perse deshirojne t’i nominojne dy banoret e zgjedhur nga ata vete. Nga kandidimet e kryera, ne nominim dalin gjashte persona te cilet jane Eduardi, Olta, Renato te cilet dalin per here te pare si dhe Jetmiri, Seldi dhe Domenika. Arbana u komunikon kete vendim banoreve te cilet nuk reagojne, sikur t’i prisnin ato, pervec Eduardit i cili ngrin ne vend.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Six of residents in nomination
Arbana urging residents to go to confession and there's room to say two names of residents who want to nominojne thus giving them the opportunity to leave the game. The ten residents, including Renato, who has for the first time, go with the time of the confession room where give reasons why residents want to nominojne two selected from them. The nomination carried, the nomination out six persons who are Eduardi, Diana, Renato who come for the first time and Jetmiri, Documentary and Domenika. Arbana communicates this decision were residents who did not react, as to expect them, except Eduardit which freezes in place.
]]

Sunday, 7 February 2010

Big Brother Albania 3: LARGOHET VALENTINA, HYN RENATO!

Big Brother Albania 3

Largohet Valentina, hyn Renato

Bazuar ne votat e publikut, Valentina ka lene perfundimisht shtepine e “Big Brother”, duke hequr dore nga cmimi i madh. Naten e mbremshme, nje konkurrent i ri ka hyre ne shtepi. Ai eshte Renato nga Tirana, 23 vjec. Per shkak te semundjes, edhe Gjimi nuk mund te kthehet me ne shtepine me te famshme ne vend

Nata e spektaklit te trete te “Big Brother” ne “Top Channel” ka vijuar edhe nje here me emocionet dhe surprizat e javes, ne qender te se cilave kane qene ngjarjet me domethenese, ku jane perfshire konkurrentet e ketij edicioni: debati i Jetmirit me Valentinen dhe ndodhia e pazakonte e se enjtes, semundja e Gjimit. Keto kane zene vend gjate spektaklit, ashtu si edhe mjaft episode te tjera

Semundja largon Gjimin nga BB
Per respekt ndaj publikut, por edhe per efekt te formatit “reality show” te spektaklit “Big Brother”, dje u shfaq per te gjithe, ne menyre te dokumentuar, se cfare ka ndodhur me Gjimin, banorin qe u semur diten e enjte brenda shtepise. Arbana ka bere me dije se familja e tij eshte informuar per gjithcka ka ndodhur. Gjimi, i cili ka shfaqur shenja shendetesore shqetesuese, eshte vizituar nga mjeku, i cili ka marre vendimin qe te cohej urgjentisht ne spital. Banori i eshte nenshtruar nje nderhyrjeje kirurgjikale dhe ky fakt ka vene ne diskutim pjesemarrjen e tij ne kete “reality show”. Atij i duhet te qendroje gjate ne spital, ndaj edhe nuk mund te kthehet serish brenda shtepise. Arbana lidhet me banoret e tjere, duke u referuar atyre vendimin qe Vellai i Madh ka marre ne lidhje me Gjimin, te cilit, per shkak te semundjes, i eshte dashur te dale prej shtepise. Arbana tha se pavaresisht asaj qe ndodhi, Gjimi ka dhene kontributin e tij ne shtepi dhe per kete arsye Vellai i Madh ka vendosur ta pershendese me nje klip. Gjimi falenderon per kete eksperience te bukur banoret dhe stafin e spitalit. Nga spitali, Gjimi u kerkon banoreve qe ta mbajne mend per momentet e bukura qe kane kaluar se bashku.

Eliminohet Valentina, hyn Renato
Valentina eshte konkurrentja e pare, e cila largohet me votat e publikut prej shtepise me te madhe dhe me te famshme ne vend. Valentina, ne kandidim me Gracielen dhe Bertinen, e kane perjetuar ne menyra te ndryshme kete kandidim dhe cuditerisht edhe banoret e tjere kane reaguar ne forma mjaft te ndryshme. Me largimin e Valentines, Vellai i Madh ka vendosur qe nje tjeter konkurrent te behet pjese e shtepise. Ai quhet Renato. Ka qene pikerisht e eliminuara ajo qe e ka takuar e para konkurrentin e ri, sapo ai ka hyre ne shtepi. Ajo i ka dhene atij disa keshilla per menyren se si duhet te sillet brenda shtepise.

Graciela dhe jeta e saj
Per shume nga banoret ka ende detaje nga jeta qe nuk jane zbuluar akoma. I tille eshte edhe rasti i Gracieles, vajzes nga Shkodra. Jeta e saj nuk ka qene e lehte, sikunder edhe hyrja e saj brenda shtepise se “Big Brother”, per te cilen ka sakrifikuar shume. Graciela ka humbur te emen dhe tani personi me i rendesishem per te eshte i ati, i cili edhe pse i verber, eshte nje njeri mjaft i vecante. Gjate nje klipi mesohet me shume per lidhjen e vecante qe ekziston mes te dyve. Permes nje klipi, Vellai i Madh ka suprimuar Gracielen me nje mesazh nga i ati. Me pas, ne dhomen e rrefimit, vajza nga Shkodra gjen edhe nje surprize, nje dhurate e menduar nga “Big Brother”, ku behet fjale per nje kornize me nje montazh fotosh nga me te rendesishmet brenda shtepise, si dhe te familjes se saj.

Humbasin proven e javes
Edhe kesaj jave, objekti i proves ka qene Shqiperia. Kesaj here banoreve u eshte dashur te perballen me traditen gastronomike te saj. Atyre u eshte dashur te pergatisin nje pije tradicionale, qe ishte rakia, dhe disa pjata tipike shqiptare. Gjithashtu, banoreve u eshte dashur te mesojne dhe te interpretojne kenge e valle tradicionale shqiptare. Rakia eshte dorezuar ne studion e spektaklit te “Big Brother”. Ajo eshte provuar nga disa persona, nga publiku ne salle, si dhe nga opinionisti Arian Konomi. Nder te tjera, banoret interpretuan edhe nje kenge popullore e pas saj edhe nje valle. Vellai i Madh ka vendosur qe banoret e kane humbur proven, duke pergjysmuar keshtu buxhetin e javes.

Banoret fitojne dhuratat
Arbana thote se duke pasur parasysh kushtet e veshtira ne te cilat ndodheshin banoret, javen e kaluar “Big Brother” u dha atyre mundesine te fitonin disa dhurata me ane te nje loje. Duke qene se javen e pare ata nuk ia dolen te fitonin lavatricen dhe jorganet e ngrohte, atehere Vellai i Madh u ka dhene nje mundesi tjeter. Per t’i fituar ato, Eduardi, i cili ka prirje ne pikture, duhet te kaloje nje prove. Atij i eshte dashur te pikturoje mbi nje pelhure krejtesisht te vecante. Ne oborr gjendeshin tre modele qe mbanin veshur pelice, si dhe cdo material tjeter i nevojshem per te pikturuar. Eduardi takon vajzat, te cilat i duhet t’i pikturoje per pak minuta qe i jane vene ne dispozicion. Eduardi arrin te fitoje lavatricen dhe jorganet e ofruar nga Vellai i Madh. /shqip/07.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Resigns Valentina, comes Renato

Based on public votes, Valentina has finally left the house of "Big Brother", removing the hand from big price. Quote Last night, a new competitor has entered the home. He is Renato from Tirana, 23 years old. Due to illness, even Gjimi can not return home with the famous country
Third night spectacle of "Big Brother" in the "Top Channel" continued once again with emotions and surprises of the week, in the center of that which have been significant events, where competitors are including this edition: jetmiri debate with Valentinen and unusual incident of that Thursday, Gjimit disease. These have already taken place during the spectacle, as well as many other episodes

Gjimin removes disease from BB
For respect to the public, but also the effect of format "reality show" the spectacle "Big Brother", appeared yesterday for all, in order to document what happened Gjimin, resident who became ill on Thursday inside the house . Arbana has indicated that his family is informed about everything has happened. Gjimi, which has shown signs of health concern, is visited by a doctor, who has taken the decision to be upgraded urgently to hospital. Resident has undergone a surgical intervention and this fact has set in his discussion of participation in this "reality show". He should stay long in hospital, so can not return back inside the house. Arbana associated with other residents, by referring them to decision elder brother has taken about Gjimin, which, due to illness, has had to emerge from the house. Arbana said that despite what happened, Gjimi has given his contribution at home and therefore elder brother has decided to Hi with a clip. Gjimi thanks for this beautiful experience of residents and hospital staff. From the hospital, urging residents Gjimi to remember the beautiful moments that have gone together.

Eliminated Valentina, comes Renato
Valentina is the first competitors, which the public votes away from home with great and famous in the country. Valentina, we run with Gracielen and Bertinen, have experienced in different ways and this nomination and strangely other residents have reacted in very different forms. With the departure of Valentines, elder brother has decided that another competitor to be part of the house. He called Renato. It was exactly the eliminating what has met the first new competitor, once it has entered home. It has given him some advice about how should be brought within the home.

Graciela and her life
For many residents there are still details of life that are not discovered yet. Such is the case of Gracieles, daughter of Shkodra. Her life was not easy, as well as its entry inside the house that "Big Brother", which has sacrificed much. Graciela has lost his mother and now the most important person to her father is, who although blind, is a very special man. During a clip learn more about the special connection that exists between the two. Through a clip, elder brother has abolished Gracielen with a message from his father. Then, in the confession room, the girl from Shkodra comes a surprise, a gift intended by the "Big Brother", which comes to a frame with a photo montage of the most important within the home, and her family.

Lose proven the week
Even this week, the test object was Albania. This time residents have had to deal with its gastronomic tradition. They had to prepare a traditional drink, which was rakia, and some typical Albanian dishes. Also, residents have had to learn and perform traditional song and dance Albanian. Rakia is submitted in studying the spectacle of "Big Brother". It is proven by several people, in public halls, as well as Arian opinionisti Konomi. Among other residents also played a popular song and a dance behind her. Elder brother has decided that residents have lost proven, and so halved the budget of week.

Residents earn gifts
Arbana says that, given the difficult conditions in which residents were last week "Big Brother" gave them the opportunity to win gifts by a game. Since the first week they failed to win lavatricen and jorganet warm, then the elder brother has given another opportunity. To win them Eduardi, which has a tendency in painting, should test. He had to paint on a special cloth entirely. In the yard there were three models that hold pelisse dressed, and any other materials needed to paint. Eduardi meets girls, which needs to paint for a few minutes was made available. Eduardi reaches lavatricen and win jorganet offered by elder brother.
]]

Big Brother Albania 3: RENATO PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: RENATO PROFIL!Renato
Mosha: 23 vjec
Vendbanimi: Tirane
Vendlindja: Tirane
Arsimi: I larte, Shkenca Politike
Profesioni: Ekspert ndermjetesimi pronash
Statusi civil: Beqar


Te dhena:
Ka njohuri ne fusha te ndryshme, filozofi, psikologji, politike. Ka punuar mbi 3 vjet si menaxher marketingu ne banke, ne kompani ndertimi. Thote se ka personalitet, karakter te forte, zoteron energji, guxim, vullnet dhe krenari. BB per Renaton eshte nje sfide, pertej fames. Eshte djale me shume iniciative. Ka shume guxim, shkathtesi dhe aftesi per t’i bindur shpejt njerezit. Lexon shume. Pelqen Nicen dhe filozofine e tij per jeten. E njeh mjaft mire vepren e tij. Eshte dakord me konceptin e Nices per njeriun. Ne 8-vjecare eshte marre me pikture. Ka vesh muzike, por ne nivele amatore. Renato ka si parim frazen “une dua” dhe jo “une duhet”. Eshte i ashper ndaj gjerave qe ulin vlerat njerezore. Ndihet gjithmone pjese e grupit, parapelqen t’i menaxhoje gjerat. E vetmja gje nga e cila ka frike eshte shendeti. Frikerat e tjera mundohet t’i shmange. Motoja e tij eshte te kerkoje e te zbuloje pafundesisht gjera te reja. Nuk duron dot parazitet, njerezit qe s’japin asgje.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Renato
Age: 23 years
Location: Tirana
Birthplace: Tirana
Education: higher, Political Science
Occupation: Expert mediation properties
Marital Status: Single


Data:
There is knowledge in different fields, philosophy, psychology, political. He worked over 3 years as marketing manager in a bank, construction companies. Says it has personality, strong character, possesses power, courage, will and pride. BB for Renato is a challenge, beyond fame. The son with more initiative. There is more courage, resourcefulness and skills to convince people quickly. Reads more. Like Nice and his philosophy of life. And knows his work well enough. It agrees with the concept of Nice for man. We take 8-year-old is the painting. The musical ear, but at the amateur levels. Renato has as principle the phrase "I want" and not "I have". It is hard to things that reduce human values. Always felt part of the group, prefers to manage things. The only thing by which fear is health. Frikerat other tries to avoid. His motto is to seek and to reveal new things indefinitely. Parasites could not allergic, people s'japin nothing.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online