All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Reshat Arbana. Show all posts
Showing posts with label Reshat Arbana. Show all posts

Tuesday, 10 January 2012

Fatmira Breçani: I kam plotesuar endrrat

Me një zë kumbues dhe energji në skenë Fatmira Breçani do të ngelet një ndër këngëtaret më të spikatura të zonës së veriut. Vokali dhe tekstet e këngës janë në harmoni me njëra-tjetrën. Është krenare për vendlindjen dhe ka shumë besim tek vetja dhe tek aftësitë e saj. Është besnike e këngës së mirëfilltë popullore shqiptare.

Familja është shumë e rëndësishme për të dhe gjen gjithmonë kohë për të qëndruar pranë saj. Në bisedë nuk harron asnjëherë t’i falënderojë dhe t’u urojë gjithë të mirat e kësaj bote.

Si ishte viti i kaluar për ju?
I ngarkuar, me shumë punë, koncerte brenda dhe jashtë Shqipërisë, dasma në Kosovë dhe në qytete të ndryshme në vendin tonë.

Ku ishit natën e ndërrimit të viteve?
Çdo vit kam qenë në aktivitete në shtete të ndryshme, por këtë vit doja të festoja me familjen time. Duke qenë se prej katër vitesh çdo fundjavë këndoj live tek “Mrizi i Zanave” natën e ndërrimit të viteve e kalova aty, në praninë e dy dashurive të mia të mëdha, familjes dhe këngës.

Në shtëpinë tuaj erdhi babagjyshi i Vitit të Ri?
Po, erdhi. Erdhi nga oxhaku, por njihte edhe dëshirat tona. Na solli të gjithëve nga një parfum. Dhurata më e mirë për ne si familje, të gjithë e pëlqejmë dhe është ndër gjërat më të rëndësishme për ne.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online