All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Revista KOSOVARJA. Show all posts
Showing posts with label Revista KOSOVARJA. Show all posts

Friday, 27 January 2012

Blero deshiron te jete ne lajmet e para

Ai thotë vetë një lajm në një TV, ndërsa i kritikon gazetët dhe portalet se pse ky lajm shkruhet, ndërsa përsëri për të folur dicka zgjedh një media tjetër. E në fakt kjo është mënyra vërtetë ashtu sic thotë në revistën “Kosovarja” për të qenë në faqet e para, por duke harruar se jo për të mirë.

Ky është këngëtari Blero, i cili vërtetë ëndërron të jetë në faqët e para të gazetave, por vetëm te kjo revistë si duket ia ka arritur të dalë dhe me foto në ballinë. Ndërsa nga shumë lexues të saj e kanë shprehur mossimpatinë për këngëtarin kur e kanë parë foton e tij në kopertinën e revistës.

Ndërsa këngëtari ka harruar se tani gazetat dhe gazetarët merren më shumë me lajmet rozë dhe gossip, për të cilat lexuesi ka më shumë interes, e sidomos për beqarët dhe flirtet e tyre, e ku mbizotëron më tepër gjinia femërore./AlbaVipNews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Blero wants to be first in the news

Wednesday, 11 January 2012

Cifti Mc Kresha dhe Rozi ne balline te “Kosovarja”

Numri më i ri dhe i pari për këtë vit, i revistës “Kosavarja” sic po e shihni dhe ju, ka në ballinë ciftin e ri të skenës shqiptare Rozana Radi dhe Mc Kresha. Ndërsa kjo foto për këtë ballinë të revistës është realizuar nga mjeshtri i fotografisë Avni Selmani.

Ndërsa cifti në këtë revistë rrëfën historinë e lidhjes së tyre dhe sekretet në këtë lidhje. Le të shohim nëse kane treguar ndonjë gjë më tepër, pasi lidhja e tyre ishte fokusuar kohë më parë dhe bëri një show mediatik për të tërhequr vëmendje, por në urojmë të jetë e vërtetë kjo lidhje.

Por a do të shitet “Kosovarja” këtë jave më shumë për shkak se në ballinë është Rozana, apo sepse është reperi mitrovicas MC Kresha, le të presim dhe të shohim./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Mc Kresha and Rozi couple in front of the "Kosovarja"

Most of the new and the first for this year, the magazine "Kosavarja" as you can see and you have a new couple in front of the Albanian scene and Mc Kresha Rozana Radi. While this picture for the cover of the magazine is made ​​by the master of photography Avni Selmani. 

Saturday, 3 December 2011

VIP Ballina: Revista KOSOVARJA, 2 Dhjetor 2011

Revista KOSOVARJA, 2 Dhjetor 2011
  • Hana Cakuli JO festivaleve
  • Genta grushton nje mashkull
  • Disa edhe ne lufte kane menduar per interesa vetjake
  • Tradhtia sipas shenjave te horoskopit
  • Jeta private e politikaneve tane
  • Fehmi Ferati: Alamet analfabete shiten VIP-at
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Gazeta Kosovarja, 2 December 2011

Hana Cakuli say no to festivals
Genta Punches a male
Some even in war thought of personal interests
Betrayal according to horoscope signs
Private lives of our politicians
Fehmi Ferati: highly illiterate VIPs selling as
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online