All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Revista PSIKOLOGJI. Show all posts
Showing posts with label Revista PSIKOLOGJI. Show all posts

Saturday, 25 May 2013

Eliza Hoxha: Aksesoret pa te cilet nuk mund te jetoj dot...

Eliza Hoxha
photo: avni selmani
Eliza Hoxha: Nuk mund te jetoj pa...

Nese do te citonim nje nga sendet e domosdoshme femerore pa dyshim qe ne mendje na vjen canta, pa te cilen cdo femer do ta kishte te veshtire te dilte nga shtepia. Ne rastin e Elizes, aksesori "cante" merr nje rendesi te vecante! Sipas vendit dhe kuvendi! Keshtu, ne varesi te angazhimeve, pasioni per te eshte i papershkrueshem. Kengetarja njihet per nje paraqitje skenike dhe stil te vecante e te kuruar deri ne detajet me te vogla, te cilat pa dyshim jane jo vetem rezultat i suksesit artistik, por edhe i formimit profesional ne fushen e arkitektures, per te cilen investon pasionin dhe dashurine per punen.

Canta
Ka rendesi forma, ngjyra, madhesia, sipas sezoneve apo trendeve. Nese do te jete nje dite e ngarkuar me pune ne terren apo ne fakultet, canta eshte sportive dhe me nje madhesi te konsiderueshme per te bere te mundur qe gjithcka kam me vete, libra, dokumente dhe sende te tjera te jene lirshem aty brenda. Daljeve ne mbremje i kushtoj rendesi te vecante permes cantave elegante dhe te vogla. Aksesori "cante" eshte nje pasion, pa lejuar renien pre e markave. Mjafton te jene te bukura dhe ne varesi te funksionit qe do te perdoren.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online