All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Rezarta BB3. Show all posts
Showing posts with label Rezarta BB3. Show all posts

Saturday, 3 April 2010

Big Brother Albania 3: JETMIRI TAKON REZARTEN!

Jetmiri dhe Rezarta Big Brother AlbaniaMiri befasohet me Rezarten

Miri shkon ne dhomen e kuqe dhe aty befasohet kur shikon Rezarten, te dashuren e tij. Ai e hedh tutje zarfin dhe menjehere shkon ta puthe e ta perqafoje ate plot mall. Edhe dhoma eshte e mbushur me foto te tyre. Miri tregon se eshte shume i lumtur, madje iu prene gjunjte fare. Ai hap zarfin dhe shikon nje foto te Rezit me Gjimin e menjehere thote se ishtin duke kercyer. Miri shprehet se nuk ndjehet fare xheloz pasi e di se ajo eshte vetem e tija. Per te shfaqet nje klip me nje parade fotosh te Rezit me Gjimin, por ai serish nuk reagon keq. Ndersa puthen e perqafohen, ai interesohet se si e kane pritur jashte, familja e saj, lidhjen e tyre, por Rezi pergjigjet se gjithcka shkon mire. /t.ch./

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Miri surprised with Rezarten

Miri red goes in the room and they look surprised when Rezarten, his girlfriend. He throws away the envelope and immediately goes to kiss and to embrace it full of merchandise. Even the room is filled with pictures of them. Best shows that he is very happy, he even cut the skirt at all. He opened the envelope and see a picture and immediately Rezi with Gjimin says ishtin jumping. Miri says it does not feel at all jealous because I know it is only his. To display a clip with a parade of pictures with Gjimin Rezi, but he does not react badly again. While the perqafohen kiss, he concerned that as they waited outside her family, their relationship, but Rezi replies that everything goes well.
]]

Sunday, 28 March 2010

Rezarta e BB, Intervista "Shekulli"

Rezarta Big Brother Albania
/photo public domain/

Rezarta e BB: Vellai e perjetoi keq lidhjen time me Mirin

Eshte kosovarja me e perfolur deri me tani ne Big Brother Albania. Kjo, per shkak te lidhjes qe krijoj vetem nje jave pasi kishte hyre brenda ne shtepi. Rezarta nuk ka nguruar asnjehere te shprehe hapur ndjenjat e saj per Jetmirin, madje dhe i ka mbrojtur fort ato. Nje jave me pare ajo doli nga shtepia duke hequr ne kete menyre dore edhe nga cmimi i madh. Por, sigurisht qe kjo nuk e shqeteson Rezarten edhe pse do te donte te qendronte edhe me shume per t'i treguar publikut dhe banoreve qe ishin aty gjithcka nga vetja. E ka pasur pak te veshtire per ato qe do te degjonte ne momentin qe do te perballej drejtperdrejt me fjalet e te tjereve, por mbi te gjitha per familjen. Nga shume kjo lidhje u pa si nje loje mbi te gjitha e Jetmirit, por, Razarta ka shume besim tek djali nga Vlora dhe e vlereson ate per vendosmerine dhe karakterin qe ka. Momentet e pare te daljes se vajzes, Jetmiri i perjetoi jo mire, por si 'kocke" e fort qe eshte ai djale e merr veten shume kollaj. Dhe tani Rezarta e ndjek nga ekrani i televizorit, ndersa i dashuri i saj ben lojen e vet brenda. Eshte kurajoze e mbi te gjitha admiruese e tij. Kete jave, ajo eshte rikthyer ne Kosove. Kjo eksperience i ka vlejtur per mos te qene naive dhe famen qe tashme e ka, pse jo do ta perdore per ofertat qe mund t'i vijne. Ndersa per jetegjatesine e nje dashurie qe lindi mes saj dhe Jetmirit brenda mureve te shtepise nuk i mbetet gje tjeter vecse ta vere ate ne prove jashte, ne realitet.

Rezarta, si po ndihesh keto dite pas daljes nga shtepia?

Ndihem shume rehat, kam filluar aty ku e kam lene. Kam provimet dhe po pergatitem per to, dua t'i mbaroj sa me shpejt.

Cfare ka ndryshuar tek ty tani qe ke provuar eksperiencen e Big Brother?

Ndryshime ka, por ende heret per t'i verejtur. Me kete eksperience kam kuptuar se kam shpirt revolucionar dhe karakter shume te forte. Gjithmone jam munduar qe pas seciles eksperience t'i marr vetem gjerat pozitive.

Cfare te ka mesuar qendrimi ne ate shtepi?

Qe te mos jem naive. Te luftoj per ate qe mendoj se eshte e drejte.

E mendoje qe do te dilje kaq heret?

Duke pare se isha protagonistja me e perfolur cdo te shtune, nuk me ka shkuar ne mendje se do dilja. Madje, mendoja se shikuesit prisnin me shume nga une ne javet ne vazhdim, pasi qe lidhja u stabilizua edhe une pergatitesha te merresha me banoret e tjere.

Po te kishe qendruar me teper, cfare mendon se do te jepje me ne ate shtepi?

Gjerat tek une ndodhin spontanisht dhe nuk kisha ndonje strategji per lojen, por qe po te vazhdoja te isha brenda me ate qe une jam, kam kaluar dhe di, do kisha dhene shume gjera te bukura dhe me kuptim. Kam nje mendim shume pozitiv per jeten qe besoj se shikuesve do t'u ishte dukur interesant.

Ne Big Brother shume gjera behen per loje, lidhja juaj me Jetmirin ishte loje apo e vertete, ku bazoheni per kete?

Une nuk kam hyre aty te beje loje, kam qene vetvetja. Kam dashur qe shikuesit te njohin Rrezarten ashtu si eshte. Edhe lidhja me Mirin nga ana ime nuk ishte loje, me pelqeu dhe u lidha.

Nuk mendon se dy jave jane heret per te lindur nje dashuri?

Dashuria eshte ajo qe nuk ka kufij, as moshe dhe as kohe. Nuk do te thote qe te dashurohesh per ta krijuar nje lidhje, mua Jetmiri me pelqeu deri ne ate pike sa une vendosa te lidhem me te. Mund te jete edhe ajo dashuri me shikim te pare, por qe per mua eshte e pashpjegueshme ende.

Cfare te pelqen me shume tek Jetmiri?

Jetmiri eshte tip i vendosur dhe ka karakter te forte, shume i formuar dhe me vizione te qarta per jeten. Kjo me pelqen shume tek ai.

E ndjek tani qe ai eshte ne shtepi, si te duket loja e tij?

Mundohem te rri para TV sa me shume, me intereson se si ai po sillet. Do te doja qe Miri te kishte mundesi te jepte ate qe ai ka per te dhene se ka shume. Lojen Miri e luan si t'i vije dhe eshte shume i pergatitur per situatat. Mendoj qe Miri aty brenda eshte i vertete dhe nuk mundohet te fshehe as edhe anet e tij negative, por luan me veten e tij dhe jo me te tjeret.

Mendon se ka gabuar gjate qendrimit ne shtepi?

Normal qe cdo njeri gabon, por Miri di te kerkoje falje dhe t'i permiresoje gabimet, kjo eshte e bukura.

Cfare do te jeni per ju banoret e shtepise se Big Brother, miq apo thjesht te njohur?

Disa prej tyre mund te jene edhe miq. Me ata qe kam pasur nje afersi per mua mbesin te njejte, pavaresisht se si rrjedh loja, une kam krijuar pershtypjet e mia per ata njerez aty brenda dhe vazhdoj t'i mbaj, me ata qe s'kam lidhur miqesi brenda se besoj se do kemi dicka me shume jashte.

Mendon se ke lenduar dike aty, Edin per shembull?

Nuk jam person qe fyej dhe ndertoj kenaqesine time mbi lendimin e dikujt tjeter. Me Edin jam munduar maksimalisht te sqarohem dhe te mos e lendoj, por Edi lendoi veten duke krijuar fantazi me mua dhe nuk deshi te kuptoje se aty ishim te mbyllur dhe une duhet t'i realizoja gjerat e mia.

Si kane qene reagimet jashte shtepise per lidhjen tuaj me Jetmirin?

Ka pasur reagime shume, e sidomos pas situatave qe u krijuan me Enxhin. Ka qene e veshtire per t'u kuptuar, por ka shume fjale te mira.

Ju prej pak ditesh jeni dhe ne Kosove, cfare mendoi familja juaj per kete lidhje?

Familja ime gjithmone mirepret vendimet e mia, kam besimin e plote tek ata. Per lidhjen eshte ende heret te flas me ta.

Ne media eshte perfolur se kane qene vellezerit tuaj qe kane kerkuar qe ju te dilni nga shtepia, sa e vertete eshte kjo?

Vellai i vogel e ka perjetuar me keq kete situate per shkak te opinionit. Pasi eshte ende i ri dhe nuk ka arritur ende t'i kuptoje gjerat.

Me cfare do te merret Rezarta pas kesaj aventure?

Kam edhe disa provime per t'u diplomuar ne degen e Ekonomise, do perpiqem t'i mbaroj para pushimeve. Kam shume plane te tjera, por pasi qe dy verat e kaluara i kam kaluar duke punuar, do doja qe kete vere ta kaloja per qefin tim.

Per cfare do ta perdorni me shume famen qe ju ka dhene Big Brother?

Fama te hape dyert, do ta perdorja, nese do ta shihja te arsyeshme, pse jo. Ndoshta do me pelqente te isha ne televizion. /shekulli/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Rezarta BB: Brother experienced bad my relationship with Miri

It 's also in a new and so far in Big Brother. This, because the connection was created just a week after he entered the home. Rezarta has never reluctant to openly express her feelings for Jetmirin, and even defended them strongly. A week ago it emerged from the house in this way removing the hand from great price. But it certainly does not Rezarten worries though would like to stay even more to show the public and residents who were there everything ourselves. It has been less difficult for those who will listen when you will directly face the words of others, but above all for the family. From this relation was seen more as a game on all of Jetmirit, but Razarta has more confidence in the guy from Vlora and appreciates him for who has the determination and character. First moments of exiting the girl, the experienced Jetmiri not good, but as "bone" of the fort which is boy he takes himself very easily. Rezarta And now follows from the TV screen, while her boyfriend makes his play inside. It is courageous and above all his admirers. This week, it is returned to Kosovo. This experience has vlejtur for not being naive and celebrity already has, why not to use the bids that may come. As for the life of a love that was born between her and Jetmirit within the walls of the house there remains nothing but to put it to test out, in reality.

Pangit, as we feel these days after coming home from?

I feel very comfortable, I started where I left. I have exams and prepare for them is, I want to finish as soon as possible.

What has changed in you now that you have proven experience of Big Brother?

Change has, but still early for them noted. With this experience I realized that I have a great revolutionary and very strong character. Always try that after each experience I get only positive things.

What has been learned to stay in that house?

Not to be naive. To fight for what they think is right.

I think that would dilja so early?

Seeing that the protagonists were perfolur every Saturday, no mind has gone we will dilja. Furthermore, I thought that viewers expect more from me in the coming weeks, after which the bond was stabilized and I pergatitesha to dealing with other people.

If I had stayed more, what do you think will be giving us the home?

Things occur to me spontaneously and had not any strategy game, but that if I was still within what I am, I spent and I know I had given a lot of beautiful and meaningful. I have a very positive view on life that audiences would believe that seemed interesting.

Big Brother made the game a lot, your connection to the game or Jetmirin was true, which rely on this?

I do not have access there to make the game, I was myself. I wanted viewers to know that Rrezarten as is. And the link with best by my side was not playing, and connecting with like.

Does not think two weeks early to have a love born?

Love is what you want no limits, neither age nor time. Does not mean that I love to create a connection, I like to Jetmiri to the point that I decided to connect with. Could it be the love with at first sight, but for me it is still unexplained.

What do you like more to Jetmiri?

Jetmiri type is determined and strong character, very composed and clear vision for life. That I like him.

The following now that he is at home, as it seems his game?

I try to sit in front of TV as much, to care how he behaves. Miri would like to have the opportunity to give what he has to make more. Miri game plays like to come and is more prepared for situations. I was there in Miri is true and not even trying to hide his negative sides, but plays with himself and not others.

Do you think that made a mistake during the stay at home?

Gabon normal that every man, but I know Miri apologize and correct, it is beautiful.

What will you people are the Big Brother house, friends or simply familiar?

Some of them may be even friends. With those who have had a close for me remains the same, regardless of how the game flows, I've created my revisions for those people in there and continue to hold with those who have no friends on inside that I believe will have something more out.

Do you think you've hurt someone there, Edin for example?

I am not a person who offend and build my pleasure over the injury of someone else. With a maximum of Edin sqarohem tried and does not hurt, but Edi lendoi themselves by creating fantasy with me and did not want to understand that there were closed and I should realize my things.

As reactions have been outdoors for your link Jetmirin?

There were many reactions, especially after situations that were created with Engin. Has been difficult to understand, but there are many good words.

You're a few days and in Kosovo, what your family thought about this relationship?

My family always welcomes my decisions, I have full confidence in them. The connection is still early to speak with them.

S also the media that has been your brothers who have asked you to leave the house, how true is this?

Little brother has experienced this situation worse because of the public. Because it is still young and has not yet to understand things.

What will be taken Rezarta after this adventure?

I have a few more tests to be graduated at the Department of Economics, will try to finish before the holidays. I have many other plans, but after the past two summers I spent working, I would like to spend this summer for my shroud.

What is going to use more celebrity Big Brother has given you?

Doors open fame, will use, if reasonable to see why not. Maybe I would like to on television.
]]

Saturday, 13 March 2010

Big Brother Albania 3: REZARTA ELIMINOHET!

Big Brother Albania 3: Rezarta Eliminohet, 13.03.2010

Rezarta e eleminuara e radhes
Rezarta Big Brother Albania 3Arbana u komunikon banoreve se ka ardhur momenti per te komunikuar vendimin e publikut per te eleminuarin e kesaj jave. Ajo u kerkon banoreve te kandiduar qe te ulen sebashku dhe fillimisht per ta shfaqet nje klip ku tregohet komentet per njeri-tjetrin apo edhe se cfare kane dhene ata vete dhe perse duan qe te qendrojne ende. Te kater te kandiduarti, te ndare ne dy grupe flasin kryesisht kunder njeri-tjetrit. Arbana u komunikon banoreve vendimin ku fillimisht tregon se cilet banore vazhdojne lojen e respektivisht Jetmiri, Domenika dhe Olta duke thene keshtu se banorja qe largohet nga shtepia e nga kjo aventure eshte Rezarta. Ajo ngrihet dhe pershendetet me gjithe banoret ndersa Miri del ne kopsht dhe duket i merzitur per daljen e saj. Edhe Rezarta del dhe takohet me te e pasi e puth dhe e perqafon fort, Miri i thote se do t’i percjelle te gjithe banoret nje nga nje vec per te. Pasi del Rezarta, Miri qendron i vetem ne kopsht teper i trishtuar.

Rezarta ne studion e BB
Rezarta Big Brother Albania 3Rezarta pritet ne studion e Big Brother me nje duartrokitje te gjate. Arbana e pyet nese i vjen keq qe doli dhe ajo pergjigjet se i vjen keq qe u nda perkohesisht me Mirin dhe se nuk u njoh sa duhet me disa banore qe i interesonin. Arbana e komplimenton per lirshmerine duke i thene se eshte nder te paktat vajza te cilat nuk i kane ndrydhur ndjenjat e tyre dhe kane bere ate qe kane ndjere vertete. Rezarta tregon se nuk ka hyre me nje loje te percaktuar dhe se nuk i ka konsideruar banoret e tjere si konkurente, por ka hyre per te jetuar diten dhe ndoshta ky ka qene gabimi i saj se nese te tjeret luajne, edhe ajo duhej te luante. Ajo mendon se nuk ka luajtur me banoret e tjere. “Jam bere pjese e lojes por pa luajtur”- shprehet ajo. Per te shfaqet nje klip me momentet me te bukura dhe thashethemet e thene per te. Me pas, kur opinionisti e pyet per distancimin me banoret, Rezi pergjigjet se ka hyre ne mes te nje situate qe kishte nisur qe me pare dhe se ka hyre per t’i njohur banoret e jo per te vleresuar nga situatat e meparshme. Ajo tregon se Ada ka ndryshuar mendim per te e ndikuar nga te tjeret dhe si rezultat i keqkuptimeve qe kishte me Mirin. Kur opinionisti e pyet nese do donte qe te kthej pas ne kohe dhe te ndryshonte lojen apo sjelljen qe beri ndaj banoreve, ajo shprehet se jo duke sqaruar se ata nuk e kuptuan madje po e perdorin lojen e saj kunder. /t.ch./mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Rezarta the next eliminated one
Arbana residents were communicates that moment has come to communicate to the public's decision this week eleminuarin. It requires residents to run to sit together and initially appears to show a clip where the comments for each other or what they have given themselves and why they want to stay still. The four kandiduarti, divided into two groups largely speak against each other. Arbana was initially communicates with residents decision shows that inhabitants who continue game and Diana respectively Jetmiri Domenika saying so that people who run away from home and from this adventure is Rezarta. It rises and greet with all residents while out in the garden and Miri seem upset about her appearance. Even Rezarta out and meet with the after the kiss and embrace tightly, Miri says will convey all the inhabitants one by one in addition to. After del Rezarta, Miri stands alone in the garden more sad.

Rezarta in studies of BB
Rezarta expected in studies of Big Brother with a long applause. Arbana asks if i am sorry that came out and she replies that regretted that temporarily split with best and that was not recognized sufficiently by some inhabitants interested. Lirshmerine Arbana of komplimenton for saying that is one of the few girls that have not suppressed their feelings and have made what they felt real. Rezarta shows that there is no access to a game that defined and not considered as residents of other competitors, but has access to live day and maybe this was her mistake that if the others play, and she had to play. She thinks that has not played with other residents. "I made part of the game but play" - she says. To display a clip with the most beautiful moments and said to rumors. Then, when the distance opinionisti asks for the residents, responds that it has entered Rezi between a situation that had begun previously and that has access for residents to know not to evaluate the previous situations. It shows that Ada has changed the opinion to influence from others and as a result of misunderstanding that was the best. When opinionisti will ask if he wanted to return after time and change the game or behavior that made to the residents, she says no and explained that they did not understand even the game is its use against.
]]

Saturday, 6 March 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #6, 6 Mars 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 6

Big Brother Albania 3: Nominimet #6, 6 Mars 2010

DOMENIKA, JETMIRI, OLTA dhe REZARTA

Kandidimet dhe surprize per banoret
Per banoret ka ardhur momenti per te bere nominimet e javes. Ata shkojne ne dhomen e rrefimit dhe japin dy emra dhe dy arsye se perse i zgjedhin keta banore. Nga nominimet e tyre, ne kandidim per kete jave shkojne Rezarta, Olta, Domenika dhe Jetmiri. Arbana ua komunikon kete edhe banoreve. Ajo fton Aden qe te shkoje ne dhomen e rrefimit e te marre nje kuti ne te cilen ndodhen disa fletepalosje kua banoret do te shenojne nje deshire qe ata kane si dhe emrin e njerit banor per te cilin do donin qe te kishin realizimin e deshires. Banoret shkruajne te kenaqur deshirat e tyre duke e patur pak te veshtire se cfare te zgjedhin. Arbana u komunikon banoreve se per ta ka nje surprize. Ata shohin nje klip ne te cilin shfaqet nje piste patinazhi dhe nje cift patinatoresh dike patinuar. Kjo perben proven javore per javen tjeter ku banoreve do t’u jepet mundesia qe te dalin per pak kohe nga shtepia e cifti i instruktoreve do t’u mesoje patinazhin artistik. /t.ch./

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Nominations and surprise for residents
Moment has come for residents to make nominations of the week. They go to the confession room and give two names and two reasons why i choose these people. From their nominations, the nomination for this week go Rezarta, Diana, and Jetmiri Domenika. Arbana residents communicates this well. She invites Aden to go in the confession room and take a box in which are some kua Leaflets will notify residents that they desire and the name of one resident for whom would you want to have the realization of desire. Residents write their wishes satisfied by having little difficult what to choose. Arbana was to communicate to residents that there is a surprise. They see a clip in which appears a skating track and a pair skater patinuar someone. This is proven downloads for the next week where residents will be given the opportunity to come home for a while the couple of instructors will teach artistic skating.
]]

Tuesday, 2 March 2010

Rezarta dhe Jetmiri Skena Hot Ne Big Brother!

Jetmiri dhe Rezarta HOT
/photo top channel, shqip media/

Big Brother Albania 3: Rezarta dhe Jetmiri ne Skena Hot!

A do te jete Big Brother 3 pak me ndryshe se ai i kaluari? Me idene se te krijuarit e nje lidhje ne Shtepi, do te siguroj interesim me te madh per ta dhe mbijetese me te gjate ne shtepi, tashme banoret e Big Brother 3 kane treguar haptasi se jane vene ne "gjueti" dhe nuk kursejne asgje qe te krijojne nje spektakel dashurie. Nje puthje ne mes te Adeles dhe Bjordit vjet krijoi nje rremuje komentesh dhe analizash. Ndersa sivjet puthje ka sa te duash dhe madje jemi mesuar ti shohim si nje gje e rendomte. Ajo cka ndoshta nuk pame deri me tani, dicka me shume se vetem puthje, mund edhe te ndodhe (ne ekran) ne edicionin e sivjetem nese banoret vazhdojne me nje ritem te ketille. Fotoja me larte tregon skena hot mes Rezartes dhe Jetmirit. Jetmiri eshte ne nominim kete jave dhe thuase Rezarta ka marre per detyre qe ta "shpetoje" Jetmirin duke krijuar skena te tilla erotike. Thuhet se shikueshmeria per Big Brother sivjet ka rene ne krahasim me vitet e kaluara por a mos ndoshta nje doze e forte e skenave erotike si kjo mund ta rikthej interesimin e shikuesve ne nivelin e meparshem e ndoshta edhe me larte po qe se fillohet te shfaqet ne ekran edhe pak sex. Presim te shohim se ku do te jete "kufiri" i lidhjeve mes cifteve sivjet. /albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Big Brother Albania 3: Rezarta and Jetmiri in hot scene!

Will be Big Brother 3 little different than the past? The idea that formed a connection at home, will provide greater interest for them and with long survival at home, current residents of Big Brother 3 have shown explicitly that are set in "hunting" and not save nothing to create a spektakel love. A kiss between bjordi years Adeles and created a mess comments and analysis. While this year has kiss of love and even how we learn to see as a quite common. She probably saw what so far, something more than just kiss, can also happen (on screen) in this year's edition if residents continue with such a pace. Photo above shows the hot scenes between Rezartes and jetmiri. Nominating Jetmiri is this week and received thuase Rezarta duty to "save" jetmiri creating such erotic scenes. Reportedly, the viewership for Big Brother this year has fallen compared with previous years but do not perhaps a strong dose of erotic scenes like this can restore the interest of viewers in the previous level and perhaps even higher if we start to appear screen and a little sex. We look forward to seeing where it will be "border" of ties between couples this year.
]]

Saturday, 13 February 2010

Big Brother Albania 3: REZARTA PROFILI!

BIG BROTHER ALBANIA 3: REZARTA PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: EDHE TRE BANORE TE RI

BIG BROTHER ALBANIA 3: TRE BANORE TE RI, 13.02.2010

REZARTA, KLODI DHE ADA

Tre banore te rinj dhe dy sfida per ta
Surprizat gjate ketij spektakli nuk kane te mbaruar. Ne shtepine e Big Brother do te futen edhe tre banore te rinj te cilet ndodhen ne dhomen e rrefimit. Por perpara se te hyjne, ata duhet te kalojne nje prove te veshtire e se bashku me ta edhe banoret e vjeter. Banoret e vjeter te cilet ndodhen ne shtepine e vjeter duhet te vendosin se nje nga banoret do mund te hyjne aty. Tre kandidatet e rinj jane Rezarta, Klodi dhe Ada. Per banoret e vjeter shfaqen klipet prezantuese te kandidateve ku ata duhet te njihen paraprakisht me ta. Pas klipeve, per banoret qe duhet te marrin vendimin Vellai i Madh ka vendosur qe t’u jepet nje ndihme. Arbana do tu beje disa pyetje kandidateve ne lidhje me arsyen se perse duan te hyjne ne shtepi, pikat e forta dhe te dobeta te karakterit te tyre dhe momentet me te veshtira e me te lumtura te jetes se tyre. Keto pergjigje te ketyre pyetjeve do t’i ndihmojne banoret e vjeter te marrin me kollaj vandimin. Pasi perfundon kjo procedure, banoret votojne dhe Ada me Rezarten marrin vota te barabarta keshtu qe te dyja hyjne ne shtepi. Por Vellai i Madh vendos qe t’i jape edhe nje shans te dyte Klodit. Arbana thote se ne dhomen e rrefimit ndodhen dy sfera te ndezura. Ai duhet te vendose duart mbi to dhe nese ato fiken, ai do mund te futet e nese ato qendrojne ndezur, jo. Fati eshte ne anen e Klodit i cili pasi vendos duart mbi sfera, ato fiken e keshtu ai futet ne shtepi e bashkohet me te tjeret ku takohet e njihet me ta.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Three news residents and two challenges for them
Surprises during this spectacle have not expired. In the Big Brother house will also introduced three new inhabitants who are in the confession room. But before you enter, they must pass a difficult test of that along with them the old inhabitants. Older residents who are in the old house must decide that one of the residents would be able to enter there. Three new candidates are Rezarta, Klodi and Ada. For residents of old clips show presentation of the candidates where they should be known in advance with them. After the clips, for residents who must take the decision elder brother has decided to give a help. Arbana will make some questions to candidates about why they want to come home, the strengths and weaknesses of their character and the most difficult moments of happiness with their life. These answers to these questions will help residents take the old vandimin easily. After this procedure terminates, and Ada residents vote to take votes equal Rezarten so both come at home. The elder brother decides to give even a second chance Klodi. Arbana says that the confession room are two areas of Brightly. He must set his hands on them and if they switched, it could be included if they stay lit, no. Destiny is on the side of Klodi which puts his hands on spheres after they switched and so he enters the house of joining with others where the known meets with them.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online