All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Rihanna. Show all posts
Showing posts with label Rihanna. Show all posts

Sunday, 4 March 2012

Rita Ora çon ne sherr Rihanen dhe Jay Z?

Këto ditë mediat e huaja kanë shkruar se bashkëpunimet mes Rihanës dhe Jay-Z ndoshta do të keqësohen. Flitet se kënga më e re që këndohet tash nga shqiptarja Rita Ora, me titull “R.I.P”, e punuar nga Producenti Jay-Z, ishte destinuar që të këndohej nga Rihana, pasi dhe teksti që është shkruar nga Drake, ishte përshtatur për të.

Por, si duke,t Jay-Z, siç edhe ka thënë, nuk ka qenë dakord që Rihana të kthehet sërish me Kris Braun. Por, mund të jetë edhe një arsye tjetër, inati i Rihanës, pasi zëri i Rita Orës po çmend të gjithë dhe njëkohësisht stili i saj i të kënduarës, gjë që është krahasuar shpesh si një Rihanë e dytë në tregun botëror./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Rita Rihanën time leads to the hassle and Jay Z?

These days foreign media have written that the collaboration between Jay-Z Rihanës and will probably get worse. The rumor that the new song sung by Rita The time now Albanians, titled "RIP", crafted by producer Jay-Z, was destined to be sung by Rihanna, because the text is written by Drake, was adapted to. But, like, not Jay-Z, as said, it was agreed that Rihanna back with Chris Brown again. But, it might be another reason, Rihanës rage as the voice of Rita Hour is maddening all at the same time her style of kënduarës, which is often compared to a second Rihanna in the world market./Maxim Gjokaj/Kosova Sot/Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online