All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Rob Kardashian. Show all posts
Showing posts with label Rob Kardashian. Show all posts

Thursday, 2 February 2012

Rita Ora dhe Rob Kardashian konfirmojne lidhjen e tyre

Këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora, e cila jeton dhe kultivon muzikën në Amerikë nën markën e Jay-Z, dhe Rob Kardashian, kanë konfirmuar lidhjen e tyre.

Në xhirimet e reja të shou-programit të motrave të tyre, “Keeping Up with Kardashians”, Rob ka prezantuar Ritën me familjen e tij, raportojnë mediat shqiptare.

I njohur si një person shumë privat, kjo është e dashura e parë që ai prezanton para familjes në këtë program që prej vitit 2006. Dhe tani gjërat duken më serioze./Telegrafi/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Rita Rob Kardashian confirm time and their relationship

Originating singer Rita Ora, which lives and grows in America under the trademark music of Jay-Z, and Rob Kardashian have confirmed their relationship.In filming the new show-program their sisters, "Keeping Up with the Kardashians", Rob has presented Rita with his family, Albanian media report.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online