All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Roni. Show all posts
Showing posts with label Roni. Show all posts

Monday, 26 January 2015

Artisti i ri, Roni pak relaks në Brezovicë, më pas albumin

Mjaft simpatik dhe megjithëse shumë i ri, ka plot talent. Djaloshi nga Prishtina, këngëtari që njihet me emrin Roni në muzikë, por në vërtetë quhet Erion Ajro, ka kaluar disa ditë relaksi në bardhësinë e Brezovizës.

Ne mësojmë se ai tashmë është duke përgaditur një album të plotë me kompozitorët dhe tekstshkruesit më të mirë shqiptarë si Virusi, Albana Furtuna, Fatmir Muja dhe me produksionin “Emra Com”.

Deri tani Roni ka sjellë shumë këngë dhe hite për fëmijë e tashmë në album do të ketë edhe këngë me një zë më të pjekur dhe këngë për të rinjë.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
New Artist, Roni little relaxation in Brezovica, then album

Quite charming and very young though, there are plenty of talent. The boy from Pristina, the singer known as Ronnie in music, but actually called Erion Ajro, spent several days relaxing in Brezovizës whiteness.

We learn that he is currently preparing a full album with composers and songwriter best Albanian as virus, Albana Storm, Fatmir Muja and production ".com names". So far Roni has brought many children's songs and hits already in the album will be the song with a more mature voice and songs to rinjë.M.GJ.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online