All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Rrenqethu Shqip. Show all posts
Showing posts with label Rrenqethu Shqip. Show all posts

Sunday, 25 November 2012

Rita pa para, ndersa VIP-at shqiptare me para

Kur dëgjuam se Rita Ora do të vijë më 28 nëntor për të kënduar, për nder të kësaj feste që përkon me 100-vjetorin e Shtetit shqiptar, në Tiranë, jo vetëm nuk e besuam, por thamë se ajo kushton shumë.

Por, lajmi flet se ajo për të kënduar për nder të kësaj feste nuk ka kërkuar para. Ndërsa, nga ana tjetër, në koncerte që po organizohen edhe në vendin tonë, në Prishtinë, këngëtarët që ftohen për të kënduar vetëm një këngë, pyetja e parë që bëjnë është puna e parave, se sa euro do të paguhen.

Nuk duam të përmendim emra, vetëm se disa këngëtarë dhe grupe muzikore kanë kërkuar para, apo për hir se nuk do të paguhen nuk i kanë thënë ‘po” ftesës për të kënduar për nder të kësaj festë as në organizim që do të mbahet më 27 nëntor në stadium të Prishtinës.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online