All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label SS Event. Show all posts
Showing posts with label SS Event. Show all posts

Wednesday, 10 July 2013

Arsim Salihaj, menaxheri koncerteve gjigande ne Diaspore

Të gjithë e njohin, jo vetëm si artist por edhe një menaxher të zoti.

Është fjala për Arsim Salihaj, të cilin thuajse të gjithë artistët e njohin dhe kanë bashkëpunuar me të, duke qenë shpesh herë nën menaxhimin e koncerteve të mëdha që Sima sic e quajnë miqtë e tij, realizon.

Në zvicër Arsimi është një personazh i cili organizon mbrëmjet më të vecantë dhe me artistë të rinj dhe me emër shumë të mirë.

Mësojmë se tashmë ai ka marrë për sezonin që vjen në menaxhim edhe reperin e njohur 2 Ton, këngëtaren Dafina Dauti etj,  si dhe menaxhon ka kohë edhe këngëtarin e talentuar Granit Ahmeti, si dhe ka kontakte edhe me artistë të njohur internacional.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online