All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Saimir Braho. Show all posts
Showing posts with label Saimir Braho. Show all posts

Friday, 28 May 2010

Ritfolk i Kthehet Skenes

Pas 13 vjetësh, ‘Ritfolk’ në skenë sërish

Grupi ‘Ritfolk’ do të kthehet përsëri në skënë. Kjo gjë është bërë e ditur nga njëri prej këngëtarëve të grupit, Saimir Braho i cili ka deklaruar se natën e 11 qershorin tek ‘ Cavaliero’ do të shfaqet koncerti i tyre. Grupi po punon që të shfaqë një koncert për të gjithë nonstalgjikët dhe për fansat e tyre që këto vite u ka munguar ky grup. Një koncert sa më pranë publikut dhe shijeve të tij dhe sa më argëgues për këtë të fundit vazhdon Saimir Braho. /b.w./maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

After 13 years, 'Ritfolk' on stage again
Group 'Ritfolk' will be back on stage. This has become known by one of the singers of the group, Saimir Braho who stated that June 11 night to 'Cavaliero' concert will be shown them. The group is working to feature a concert for all nonstalgjikët and their fans that this year has been this group. A concert to the public and as his tastes, and as for the latter argëgues continues Saimir Braho.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online