All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Saimir Kodra. Show all posts
Showing posts with label Saimir Kodra. Show all posts

Tuesday, 22 October 2013

Saimiri i "Agon Channel": "Fiks Fare" do mbetet edhe pa Doktorin...

Saimir Kodra
Saimir Kodra: Edhe Doktori do largohet nga “Fiks Fare”, nuk i rezistoi dot ofertes

“Doktori, ashtu si une, nuk i rezistoi dot ofertes dhe firmosi kontraten me tv-ne e re”

Si natyre sportive qe eshte, ai ndryshimet ne jete i ben me pasion. Saimir Kodra na fton te qeshim me lot, me te gjitha ngjyrat e humorit te prodhuara nga ai, ne programin me te ri ne “Agon Channel”. Pas zhurmes se krijuar ne publik dhe komenteve te shumta per arsyen e vertete te largimit nga “Fiks Fare” e “Top Channel” pas 12 vitesh, Saimiri jep kete interviste per gazeten “Panorama” per te na sqaruar gjithcka ne detaje. Nuk e mohon qe paga e mire e joshi, por edhe ambicia per te nisur dicka te re nga e para ishte arsye e forte per te marre kete vendim. Ne programin qe pritet se shpejti, ku do te behet opozite per kedo dhe gjithcka qe nuk shkon mire ne kete vend, shpesh do te prodhohet humor i zi dhe humor politik, qe do i shkoje per shtat realitetit tone. Saimiri zbulon te rejat dhe pritshmerite.

Wednesday, 31 March 2010

Saimir Kodra, Gjithcka Nisi Nga Top Albania Radio

Saimir KodraSaimir Kodra, gjithcka nisi nga Top Albania Radio

Ne fillim, per publikun e gjere ai ekzistonte thjesht si nje ze i famshem ne nje nga emisionet me te degjuara radiofonike te te gjitha koherave. “Radio Mania” ishte starti i fuqishem i Saimirit, nje kohe qe ai e kujton ende me nostalgji. Bashke me partnerin e tij aktual ne emisionin “Fiks Fare”, Gent Pjetri, apo doktori sikunder e njohin te gjithe, Saimiri ishte ne ate kohe personi emblematik, qe te gjithe donin ta njihnin nga prane.

Aq i famshem u be me emisionin “Radio Mania”, sa biseda e pare ne mengjes midis te rinjve, ishin gjithmone batutat spontane te thena vetem pak ore me pare ne emision. Ndoshta kjo ishte edhe arsyeja per te cilen drejtuesit e Top Medias i besuan drejtimin ne cift me doktorin ne emisionin investigativ “Fiks Fare”. Koha tregoi se zgjedhja ishte ajo e duhura.

Nje menyre kjo per t’i bere hallet e njerezve me te prekshme nepermjet batutes fine, spontane e cila nuk do te ishte thjesht nje goditje per pushtetaret por edhe nje forme e gjetur per te mbajtur prane nje audience te larte teleshikuesish. Dikur Saimiri i “Radio Manise”, tashme Saimiri i “Fiksit”, ne fund, per te gjithe ata qe e njohin, koleget dhe miqte, ai mbetet Saimir Kodra, origjinal dhe shpotites dhe per publikun, nje figure tashme e dashur qe shpesh shnderrohet ne avokatin e tyre me te mire. /t.ch./mars 2010/

Kronika

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Saimir Kodra, everything started from Top Albania Radio

In the beginning, to the general public as it existed just a voice of the famous one to hear radio broadcasts of all time. "Radio Mania" was a powerful start of Saimiri, a time that he still recalls with nostalgia. Along with his current partner in the show "Fiks Fare", Peter Gent, or doctor know well as all, Saimiri was at that time emblematik person, who all wanted to know him from near.

Became famous as the show "Radio Mania", as the first morning conversations between young people, were always spontaneous mot to say only a few hours before in the show. Maybe it was the reason for which the Top Media executives believe leadership coupled with the doctor in investigative show "Fiks Fare". Time showed that it was the right choice.

One way is to make problems of vulnerable people with batutes through fine, spontaneous, which would be not just a hit for power but also find a form to keep near a high teleshikuesish audience. Saimiri Once the "Radio Manisa", already Saimiri of "Fiksit", in the end, for all those who know, colleagues and friends, he remains Saimir hill, original shpotites and public, already a beloved figure who often become to advocate their best.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online