All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Samir Gervalla. Show all posts
Showing posts with label Samir Gervalla. Show all posts

Sunday, 17 November 2013

Samir Gërvalla dhe Mus Karrica, pronarët e diskos më të madhe shqiptare

Keni dëgjuar besoj për organizimet dhe atmosfera fantastike që bëhet në Diasporë, e konkretisht në diskon ‘Enjoy’ në Stuttgart.

E pikërisht aty ku këndojnë emrat më të njohur të skenës shqiptare, dhe ku shqiptarët që jetojnë atje zgjedhin këtë vend fantastik, pas e gjithë kësaj punë madhshtore fshihen dy shqiptarët me origjinë nga Kosova, Samir Gërvalla dhe Mus Karrica.

Djemtë artdashës dhe të palodhur mundohen që të sjellin muzikën e bukur shqiptare dhe atmosferën më të mirë atdhetare falë bashkëpunimeve që ata kanë me artisttë më ‘in’ shqiptarë.

Në diskon ‘Enjoy’ që në momentin që njoftohet se cili këngëtar do të jetë i pranishëm dhe datën se kur, nisin rezervimet nga të katër anët ku jetojnë shqiptarët, pasi janë të sigurt se aty adrenalina është në maksimum.

Ne mësojmë se për festën e Pavarësisë së Shqipërisë Samiri dhe Musa kanë menduar të sjellin për të pranishmit të cilët do të jenë të shumtë që të argëtohen nën shoqërinë e këngëtarëve më të njohur Elvana Gjata, Gena, Bajram Gigolli, një show-mbrëmje që do të mbahet në këtë disko të famshme më 30 nëntor./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Samir Gërvalla and Mus Karrica , owners
greater Albanian disco

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online