All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Shenki Versace. Show all posts
Showing posts with label Shenki Versace. Show all posts

Wednesday, 12 November 2014

Shenki nga Shkupi, edhe shtëpinë e bukur në Versace (Foto)

Një përsonazh shumë i vecantë, por që aq shumë e don markën Versace saqë atë nuk e gjen te veshja e tij, por edhe kuqo ku ai jeton.

Tashmë njihet si Shenki Versace, biznesmeni nga Haracina e Shkupit sapo ka përfunduar një kryevepër që është kontretisht shtëpia e tij, ky edhe këtu duket cdo gjë në Versace, si brenda në secilin kat edhe jashtë.

Shenki ndjehet shumë i lumtur për këtë përfundim të shtëpisë që tashmë e ka bërë realitet, ku tashmë cdo gjë që ai e ka, duke nisur edhe nga pishina në formën dhe pllakat e Versaces e deri tashmë te shtëpia e tij e bukur në këtë markë.

Të gjithë janë të interesuar të fotografohen afër shtëpisë së tij, dhe të gjithë duan të dinë këtë pasion të tij të madh për këtë markë të njohur botërore. Djaloshi simpatik cdo ditë edhe në rrjetin e tij social poston foto ku tregohet ambienti ku ai jeton gjithcka në Versace dhe merr komente shumë interesante./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Shenki from Skopje, the beautiful house Versace

Thursday, 21 August 2014

Biznesmeni nga Haracina e Shkupit i dashuruar në Versace


Duket si e pabesueshme por është shumë e vërtetë ai është një nga shqiptarët më të dashuruar pas markës Versace.

Është një përsonazh shumë interesant dhe i rrallë që quhet në të vërtetë Shenasi Masllani por të gjithë e njohin dhe e thërrasin Shenki Versace.

Ai është një biznesmen nga Haracina e Shkupit dhe mund të themi është kaq shumë i dhënë dhe ‘i cmendur’ pas cdo gjëje që ka firmën e Versaces, duke nisur nga shtëpia orienditë e deri te pllakat e pishinës së tij që e ka në oborr.

Por në formën e Versaces i ka edhe zinxhirët apo unazat që ai i mban, ku janë 4 kg flori i pastër. Shenkiu është një personazh i dashur shumë edhe nga disa emra të njohur në shtetin ku jeton madje edhe është mik i mirë i tyre.

Cdo markë që ka firmën Versace e gjen te djaloshi shkupjan. Ne nuk kemi ende informacione nëse është i lidhur apo jo, por patjetër që partnerja e tij duhet të jetë veshur e gjitha me Versace./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Businessman from Aracinovo Skopje in love with Versace

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online