All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Shpija e Kosoves. Show all posts
Showing posts with label Shpija e Kosoves. Show all posts

Sunday, 7 March 2010

Fadil Dini: Qendrimit i Kam Premtuar 4 Mije Euro!

Fadil Dini, Fitore e Merituar

Fadil Dini Shpija e Kosoves 1“Kosova Sot”: Gjate 14 javesh qendrimi ne “Shpi” keni bere nje loje korrekte. Na tregoni cka keni mesuar nga kjo pervoje?

Fadili: Shume gjera kane ndodhur ne ate shtepi, saqe nuk di nga t’ia nis. Dua te flas shkurt, por qarte, e jo si dikush qe flet pa kuptuar asnje. Ka qene nje pervoje e jetes, kam mesuar shume gjera aty, si te pershtatem me mosha te ndryshme, si me ato 18 vjecare, 20, 25, 30 e 31 vjecare. Ky ka qene nje test i jetes, ku eshte dashur ta shoh veten sa a mund te pershtatem me ta. Pastaj kam dashur ta shoh veten se deri ku mund te arrij dhe sa mund te pershtatem me banoret e tjere.

Meti, me stil dominues

“Kosova Sot”: Zakonisht mysafiret e “Shpise”, kur ju kane nominuar kane thene se e nominojme Fadilin, se eshte kandidat i forte. Cka nuk kane mundur te zbulojne nga ju mysafiret e “Shpise”?

Fadili: Ne fillim kur kam hyre ne “Shpi”, kam degjuar dy fjale nga dy persona. Arjeta kur me ka pare ne sy, ose kur kam bere ndonje gjest ka thene “keto jane shenjat e para te kiametit ne “Shpi”, kurse Sasa ka thene se Fadili eshte “dardhe me bisht”, kurse banoret e tjere javen e pare kane thene “kete e largojme shume shpejt prej ketu, sepse nuk mundet te beje asgje”. Javen e pare kam qene shume pak aktiv, kurse javen e dyte nuk kam dashur vete te tregoj dicka nga vetja, sepse vetem kam blere, se si sillen banoret e tjere. Sa kam qene jashte krejt tri here e kam shikuar “Shpine”, dhe heren e trete m’u ka ndalur rryma. Nuk i kam shikuar per arsye se nuk e kam ditur se do te hyja ne “Shpij”, vetem kur me kane thirrur ne telefon organizatoret dhe kam hyre ne “Shpi”, dhe prej ketu ka nisur historia ime ne “Shpi”. Ata dy veta qe i permenda me lart e kane qelluar se kush eshte Fadili. Nuk kane mundur te ma zbulojne sekretin se cfare loje bej. Ne fakt une nuk kam bere loje, sepse njeriu nje loje mundet ta beje nje jave, nuk mundet per tre muaj me radhe te beje loje. Ajo qe me ka mbajtur deri ne fund eshte se une kam pasur pervoje te madhe ne jete dhe kam pasur bindje se do te vij deri ne finale, sepse do te me perkrahte publiku. Nuk kam pasur ndonje ane qe duhet te me zbulojne. Loja ime ka qene e paster. Mbase dikujt i ka penguar dhe ka thene se une s’ka bere gje tjeter, pos disa roleve si Caplini etj., por une kam bere shume gjera, kur t’i krahasosh disa qe vetem kane bertitur e asgje tjeter.

“Kosova Sot”: Te gjithe mysafiret e tjere e kane pasur frike Metin. Por, ju si duket nuk i jeni frikesuar Metit?

Fadili: Ne fillim nuk e kam kuptuar lojen e askujt. Meti e ka pasur nje stil interesant te lojes, ate te dominuesit ndaj te tjereve. Por, kur e kam pare se ai kacafytet me cdo njeri, kam thene cfare njeriu eshte ky. Ne fillim ia nisi te me thote gjithcka, shpesh ia beje vetes pyeten “O Zot ky njeri nuk eshte i vetedijshem se me ke po flet”, por ishte fillimi, dhe nuk doja t’i tregoja se kush eshte Fadili dhe cka jam ne gjendje te bej. Por, menyra se si ka luajtur ai, ka qene shume e rende per mua, sepse ai ka qene kundershtari im me i madh. Arsyeja qe u merzita kur u perjashtua ai eshte se pse nuk arrita t’i tregoj atij se kush eshte Fadili. Por, kur ka hyre heren e dyte jam gezuar shume. I kam treguar se kush jam une, mirepo edhe ai kishte marre informata per mua, dhe tani kishte nje opinion ndryshe per mua. I kam thene Metit, se me mua mund te ngrihesh shume. Pastaj me Metin kemi bere shume gjera interesante ne “Shpi”, duke nisur nga Carli Caplini. Meti ka qene njeriu i vetem qe kam mundur te bej shume gjera te mira, sepse nuk ka qene xheloz, sikur te tjeret.

Fadil Dini“Kosova Sot”: Ju dolet fitues i realiti shou “Shpija”. E keni pritur qe te dilni fitues me nje diference kaq te madhe ndaj Qendrimit?

Fadili: Kam pritur nje finale krejt ndryshe. E kam pritur qe ne finale do te jete Beni, Qendrimi, une dhe njera nga dy vajzat, por kjo nuk ndodhi, sepse ashtu vendosi publiku. Une ne asnje moment nuk kam dyshuar ne aftesite e mia, dhe e kam ditur se kam publik, i cili nuk do te me zhgenjeje asnjehere. Ne fakt “Shpija”, ka qene nje realiti shou, se ciles i eshte dashur nje njeri per te bere shou, dhe ne kete aspekt une kam qene pak me lart se te tjeret. E perseris edhe nje here kurre nuk kam dyshuar ne aftesite e mia, prandaj edhe kjo me ka bere qe te shpallem fitues i “Shpise”.

Falenderim publikut

“Kosova Sot”: Tash u be nje jave qe “Shpija” ka perfunduar. Cka ka ndryshuar Fadili, nga ai qe ke qene me heret?

Fadili: Edhe para se te hyja ne “Shpi”, me kane njohur shume njerez, te mos behem si Musa qe thoshte njoh 700 mije njerez, por une i kam njohur 700 veta qe kane pasur mjaft ndikim. Kur, isha ne “Shpi”, i thosha vetes sa pak po fle, por tash kur jam jashte e shoh se fle edhe me pak. Kam shume telefonata nga gjitha vendet e botes, si Amerike, Australi etj., te cilet me kane derguar edhe dhurata te ndryshme. Kam shume adhurues qe vijne edhe ne shtepine time te me shohin, qe do te thote se ata me kane dashur dhe e kane pelqyer lojen time. Nganjehere me vjen keq prej disa simpatizanteve te mi qe nuk mund t’ju pergjigjem ne telefon, per shkak te angazhimeve te shumta. Dua t’i falenderoj shume publikun, sepse pikerisht eshte ai qe me solli deri ketu, pra me sms-et e tyre u shpalla fitues.

“Kosova Sot”: Ju ka ofruar dikush ndonje pune?

Fadil DiniFadili: Sa kam qene brenda kam thene se nuk e dua jeten e programuar. Por, nese me ofrohet ndonje pune e mire, nuk do ta refuzoja. Mirepo, tash jam duke planifikuar te bej nje grup, ku tre do te jene te “Shpise” se Kosoves dhe dy te tjere. Do te bejme programe te ndryshme, si do ta luajme Caplinin 2, 3, 4, 5, dhe do ta mesoni se kush eshte Fadili. Nuk do te ndalem se punuari, dua t’i shperblej te gjithe ata qe me kane perkrahur.

“Kosova Sot”: A do te thote kjo se muziken do ta lini anash?

Fadili: Muziken e kam pasion. E kam edhe studion time. Une kam bere muzike per shume kengetare te njohur, por nuk kam luftuar kurre per emer.

“Kosova Sot”: Mund te na tregoni se cilit kengetar te njohur i keni bere kenge?

Fadili: Shume kengetare, duke nisur prej Sabri Fejzullahut e teposhte. Tash ne te ardhmen do ta shihni se kush eshte Fadili dhe cka eshte ne gjendje te beje ai.

“Kosova Sot”: Sa ka investuar familja juaj duke derguar sms ne finalen?

Fadili: Eshte e vertete qe familja ime ka dhene per mua 340-350 euro per sms, kurse per shumat qe flitet aspak nuk eshte e vertete. Publiku eshte ai qe ma ka dhene fitoren, te cilit i jap falenderues gjithe jeten.

“Kosova Sot”: Sa para do t’ia jepni Qendrimit?

Fadili: Qendrimit i kam premtuar se do t’ia jap 4 mije euro sapo t’i marre parate. Qendrimi me pelqen, sepse eshte njeri i drejte dhe ne “Shpi” ka bere nje loje shume te mire dhe korrekte. Po ashtu edhe disa banoreve tjere do t’u jap nga nje shume. /b.zyberi/kosova sot/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Victory deserved

"Kosova Sot": During the 14 weeks stay in the "leads" have done a fair game. Tell us what you learn from this experience?

Fadil: Many things have happened in that house, that I do not know of him left. I want to talk in February, but clearly, not as someone who speaks without any understanding. It was a life experience, I learn much there, as to conform with different ages, as those 18 years, 20, 25, 30 and 31 years. This has been a test of life, where is had to see himself as a can of humor with them. Then I wanted to see myself up where you can get and how much can fit in with other residents.

Meti, the dominant style

"Kosova Sot": Usually, guests of "shpis" when you have nominated have said that nominojme Fadil, that is strong. What could not you guests uncover the "shpis"?

Fadil: At first when I entered the "leads", I heard two words from two people. Arjeta when the eye has seen, or made any gesture when I said "these are the first signs of kiametit in" leads ", while Sasa said that Fadil is" pear-shaped with tail ", while other residents have the first week said "this and remove very quickly from here, because we can not do anything". First week I was much less active, but not the second week I had to tell them something by yourself, because I just bought, that behave as other residents. As I was out all three times I've looked "back", and the third time has stopped me electricity. I did not watch because I did not know that will enter the "sharpen", only when the organizers have called on the phone and I entered the "leads", and from here my story started in "leads". They mentioned two people who have shot up who is Fadil. I have failed to uncover the secret that what game do. In fact I have not made the game, because man can make a game a week, can not for the three months to make the game. It was with held until the end is that I have had great experience in life and I had confidence that the will come up in the final, because the public will to support. I have not had any side to be with uncover. My game was clean. Perhaps someone has hampered and said that I never done nothing, but some roles as Caplini etc., But I have done many things, when we compare some of the shouting that only have nothing.

"Kosova Sot": All the other guests have been afraid Metin. But apparently you're not scared Metin?

Fadil: At first I did not understand the game of anyone. Meti had an interesting style of game, that of dominuesit to others. But, when I have seen that he kacafytet with any man, I said what this man is. At first he began to say everything, do it yourself often asked "Oh God this man is not aware that you are speaking", but was beginning, and did not want to tell who is what I Fadil and able to do. But, the way he played, has been very hard for me, because he has been great with my opponent. The reason that I was bored when he was expelled is not why I came to tell him who is Fadil. But, when has entered the second time I am very happy. I've shown me who I am, but he had received information about me, and now had a different opinion about me. Metin I said that to me may be more. Metin And with many interesting things we have done in the "leads", starting from Carli Caplini. Meti has been the only man I could do many things better, because it was jealous, like the others.

"Kosova Sot": You go out realiti winning show "leads". You are expected to leave the winner with a margin so great to stay?

Fadil: I expected a different finale. I expected that the final will be the Children, Stay, I and one of two girls, but this did not happen, because as the public decided. I at no time have no suspects in my abilities, and I know that the public have, that will not ever fail. In fact "leads", has been a realiti show, which has had to make a man show, and in this respect I was a little higher than others. Repeat once again I never suspected in my skills, so this made me to be declared the winner of "shpis.

Thanks public

"Kosova Sot": Now it became a week that "leads" has been completed. What has changed Fadil, from which have been earlier?

Fadil: Even before we enter the "leads" to have known many people, not to become recognized as Musa said that 700 thousand people, but I have known that 700 people have been very influential. When I was in the "leads" of say to yourself how little sleep, but now when I see that sleep outside even less. I have many calls from all over the world, as America, Australia etc.., Who have sent various gifts. I have even more fans coming to my house to see, which means that they want and to enjoy my game. Sometimes with some regret that my sympathetic can not on the phone to answer, due to numerous commitments. I want to thank them very public, because what exactly is he who brought up here, so with their sms-et was declared the winner.

"Kosova Sot": You have offered someone a job?

Fadil: How I was inside I said that I did not programmed life. But if offered a good job, would not refused. However, now I'm planning to make a group, where three would be "shpis" of Kosovo and two others. Will undertake various programs, how would you play Caplinin 2, 3, 4, 5, and will learn who is Fadil. That will not stop working, I want to repay all those who have supported me.

"Kosova Sot": Does this mean that music will leave aside?

Fadil: my music passion. I have also my studio. I have done music for many of the famous singer, but I've never fought for the name.

"Kosova Sot": You can tell us which famous singer to have made songs?

Fadil: Many singer, starting from the down Sabri Fejzullahu. Now in the future will see who is Fadil and what is able to do it.

"Kosova Sot": How has your family invested in the final sending sms?

Fadil: It's true that my family has given to me 340-350 euros per sms, and for amounts that talk is not true at all. The public is he who has given me victory, which give all life thankful.

"Kosova Sot": How much money will I have to stay?

Fadil: stay I promised to give 4 thousand euros just to get money. Stay with like, because it is the right man and the "leads" has made a very good game and correct. Also some others will give residents from a more.
]]

Monday, 1 March 2010

Interviste me Fisnik Vejsen, Organizator i "Vip Shpija"

VIP Shpija
/photo public domain/

VIP-at, cmimi kryesor PER BAMIRESI
Interviste me Fisnik Vejsen, organizator i reality shou “Vip Shpija”

“Do te marrin pjese “Stupcat”, “Big Mama”, aktori i serise “Kafeneja jone”, Fatos Kryeziu, Bertani nga Maqedonia, Agimi i grupit “Fisniket”, kurse emrat e tjere do t’i mesoni shume shpejt. Po ashtu, edhe lexuesit tuaj do te jene te paret qe do t’i mesojne emrat e pjesemarresve te tjere”, shprehet Fisnik Vejsa, ne nje interviste per “Kosova Sot”

“Kosova Sot”: Fillimisht, na tregoni si lindi ideja per te bere nje reality shou me vipa?

Fisnik Vejsa: Kemi ndenjur nje nate ne nje kafe te Prishtines me Vedatin e “Stupcave”. Atij ia kam bere pyetjen, a do te hyje ne “Shpi” me vipa, kurse ai me eshte pergjigjur "me le te mendohem 24 ore". Te nesermen me ka thirrur ne telefon dhe me tha: “Shume kam deshire ta provoj veten te mbyllur”, sepse dihet se “Stupcat” kane shume aktivitete ne Gjermani, Zvicer, Amerike etj. Pastaj jemi takuar serish me Vedatin e “Stupcave”, i cili ma ka konfirmuar pjesemarrjen, por une i thashe se do ta organizoj vetem nese hyni si grup, pra Vedati, Mensuri dhe Osmani. Pra, keshtu nisi ky shou me vipa, nga nje bisede me Vedatin e “Stupcave”. Per kete projekt jemi duke punuar prej nje muaji dhe po kaq kohe ka mbetur derisa te nise shou. Ideja e organizimit te ketij shou eshte qe publiku te shohe se cka ben nje i famshem ne jeten e tij apo te saj te perditshme dhe kete gje shikuesit kane mundesi ta shohin ne “VIP Shpija”.

Pese jave te mbyllur

“Kosova Sot”: Kur do te nise ky shou?

Fisnik Vejsa: Do te jete ne muajin prill, por per momentin nuk mund t’jua them daten e sakte.

“Kosova Sot”: Sa do te zgjase “VIP Shpija”?

Fisnik Vejsa: Do te zgjase pese jave.

"VIP Shpija" me pamje te re

“Kosova Sot”: Vipat a do te rrine ne shtepine e njejte ku kane qendruar mysafiret e “Shpise”, apo ne ndonje shtepi tjeter?

Fisnik Vejsa: Sot kur lexuesit e gazeten “Kosova Sot” do te jene duke e lexuar kete interviste mjeshtrit do te jene duke punuar per te bere ndryshime rrenjesore per “VIP Shpija”. Do te nderrohen orendite, ngjyrat e shume gjera te tjera. Do ta shihni kur te nise ky shou se si do te duket “Shpija” e Vipave, do te jete dicka madheshtore.

“Kosova Sot”: Sa vipa do te marrin pjese ne kete shou?

Fisnik Vejsa: Do te marrin pjese 12 garues.

“Kosova Sot”: Mund te na tregoni disa nga emrat e vipave qe do te marrin pjese?

Fisnik Vejsa: Do te marrin pjese “Stupcat”, “Big Mama”, aktori i serise “Kafeneja jone”, Fatos Kryeziu, Bertani nga Maqedonia, Agimi i grupit “Fisniket”, kurse emrat e tjere do t’i mesoni shume shpejt. Po ashtu, edhe lexuesit tuaj do te jene te paret qe do t’i mesojne emrat e pjesemarresve te tjere.

Eliminimet dhe nominimet, me shpesh

“Kosova Sot”: Ne cilin televizion do te jepet 24 ore ‘live” shou “VIP Shpija”?

Fisnik Vejsa: Do te jete nje kanal i vecante dhe i ri i quajtur “Tv Shpija”, ku shikuesit do te kene mundesi te shohin gjithcka qe ndodh brenda 24 oreve ne “VIP Shpija”. Po ashtu, nominimet dhe eliminimet do te ndodhin me shpesh, ku cdo te treten ose te katerten dite do te kete nominime dhe eliminime.

“Kosova Sot”: Ne cilin televizion kombetar do te shfaqen spektaklet javore?”

Fisnik Vejsa: Do te shfaqen ne RTV 21, pra do te vazhdoje bashkepunimi me RTV 21.

“Kosova Sot”: Kush do te jete moderatori i “VIP Shpija”?

Fisnik Vejsa: Emisioni do te udhehiqet prej Gentit dhe Shukit, dhe do te jene dy befasi ndihmeset e tyre. Kurse, asistentet e tyre do te jene vajzat e “Shpise”, si Jehona etj.

“Kosova Sot”: Sa do te jete shperblimi per kete shou?

Fisnik Vejsa: Vipat tane kane hequr dore nga shperblimi kryesor, dhe ky shperblim do te shkoje per ceshtje humanitare, dhe krahas kesaj do te kete edhe dy aktivitete humane, ku mjetet do te shkojne te njerezit e caktuar.

“Kosova Sot”: Dihet se shume kengetare per nje jave fitojne para te majme ne mergim. Sa para ju kane kerkuar vipat per te qendruar nje jave ne “VIP Shpija”?

Fisnik Vejsa: Per kete gje ende jemi ne bisedime dhe tash per tash nuk mund te them asgje. /b.zyberi/kosova sot/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

VIPs, top prize to charity
Interview with Vejsen Fisnik, organizer of the reality show "Vip shpija"

"I participate" Stupcat "," Big Mama ", actor series" Our muzik, Fatos Kryeziu, Bertani Macedonia, Dawn of the group "Fisniket", while other names will learn very quickly. Also, your readers will also be money that will learn the names of other participants, "said Noble Vejsa, in an interview for the" Kosova Sot "

"Kosova Sot": First, tell us how the idea to do a reality show with Vipa?

Vejsa Noble: We have one night sitting in a cafe in Pristina vedati of "Stupcat". I have made him the question, will enter into "leads" with Vipa, and he responded "to let bethink 24 hours". The next day called me on the phone and said: "Many want to prove myself I closed" because it is known that "Stupcat" have many activities in Germany, Switzerland, USA etc.. Then we met again vedati of "Stupcat", which I have confirmed participation, but I said he would call only if you enter as a group, then vedati, Mensuri and Osmani. So, so began the show with Vipa, from a conversation with vedati of "Stupcat". For this project we are working from a month and the same time left until the show starts. The idea of organizing this show is that the public see what makes a famous in his life or her daily and so viewers have the opportunity to see the "VIP shpija.

Five weeks ended

"Kosova Sot": When will this show start?

Noble Vejsa: will be in April, but for now can not tell you the exact date.

"Kosova Sot": How long will "VIP shpija"?

Noble Vejsa: will last five weeks.

"VIP shpija" with new look

"Kosova Sot": Vipat will remain in the same house where they stay guests of "shpis", or any other home?

Noble Vejsa: Today, when readers of newspaper "Kosova Sot" will be reading this interview will be masters working to make changes for "VIP shpija. Shall be replaced furniture, colors and many other things. We'll see when does this show that will appear as "leads" the Vipave, would be something great.

"Kosova Sot": How Vipa will participate in this show?

Noble Vejsa: There will be 12 competitors participate.

"Kosova Sot": Could you tell us some names of Vipave that will participate?

Noble Vejsa: will take part "Stupcat", "Big Mama", actor series "Our muzik, Fatos Kryeziu, Bertani Macedonia, Dawn of the group" Fisniket ", while other names will learn very quickly. Also, your readers would also be money that will learn the names of other participants.

Elimination and nominations, with often

"Kosova Sot": In which television will be given 24 hours' live show "VIP shpija"?

Noble Vejsa: It will be a special channel and new called "shpija TV, where viewers will be able to see everything that happens within 24 hours in" VIP shpija. Also, nominations and elimination will occur more often, where every third or Fourth Day will have nominations and elimination.

"Kosova Sot": Which national television shows will appear downloads? "

Noble Vejsa: RTV will appear in 21, thus will continue cooperation with RTV 21.

"Kosova Sot": Who will be the moderator of "VIP shpija?"

Noble Vejsa: The show will be led by Gent and Shukit, and will be two surprise their contributions. But, their assistants will be girls "shpis", etc. echoic.

"Kosova Sot": What will be the reward for this show?

Noble Vejsa: Vipat have given up our main reward, and this reward will go to humanitarian issues, and besides this will be two human activities, where funds will go to certain people.

"Kosova Sot": It is known that many singer for one week prior to fat gain in exile. How much money you have requested vipat to stay a week in "VIP shpija"?

Noble Vejsa: For this we are still in talks and for now can not say anything.
]]

Shpija e Kosoves: FADILI FITUES I 24 MIJE EUROVE!

Fadili Shpija e Kosoves 1
/photo k.sot/

Fadili, fitues i 24 mije eurove
Perfundoi spektakli tremujor “Shpija”

Pas votimit naten e se dieles, ne spektaklin me popullor ne Kosove,“Shpija”, fitues doli Fadil Dini, me 49.83 % votave, duke u shperblyer me 24 mije euro Ne nje atmosfere shume te bukur dhe teper festive u mbajt te dielen mbrema finalja e realiti shout “Shpija”. Finalja ishte pergatitur ne menyre te shkelqyer dhe kudo ne salle verehej qarte nje ndryshim shume i madh nga javet e kaluara. Pa dyshim se te gjithe syte i kishin nga kater finalistet, te cilet me lojen e tyre arriten te qendrojne ne “Shpi” plot 92 dite, apo 14 jave. E para qe u eliminua ishte Erlinda me 5.11 % te votave, pas saj u eliminua Albulena me 7.41 % te votave, nderkaq pas eliminimit te ketyre dy konkurrenteve mbeten vetem dy finaliste, Fadili dhe Qendrimi. Pas votimit, i cili u hap per disa minuta, ne fund fitues doli Fadil Dini, me 49.83 % te votave. Sapo u permend emri i Fadilit, te gjithe spektatoret ne salle dhe sigurisht me mijera te tjere qe e kane ndjekur kete shou ne televizor u gezuan shume, sepse kandidati i tyre doli fitues. Karakteristikat e kater finalisteve Kater finalistet e “Shpise” ishin: Fadili, Qendrimi, Erlinda dhe Albulena. Ata per jave te tera kane pasur mundesine qe te tregojne para publikut aftesite e tyre. Disa prej tyre e kane shfrytezuar kete kohe per te dhene mesazhe me domethenie per publikun, te cilat mesazhe ne te shumten e rasteve jane shnderruar ne vota. Pa dyshim se kater finalistet ishin njerez me karaktere te ndryshme dhe nga viset e ndryshme te Kosoves. Fadili eshte nga Prishtina dhe eshte konsideruar se do te kete me shume vota karshi kunder kandidateve te tij, te cilet ishin: Qendrimi nga Ferizaj, por me banim ne Zvicer, Erlinda nga Rahoveci dhe Albulena nga Klina. U prezantuan disa nga VIP-at per projektin “VIP Shpija” Ne naten finale u prezantuan edhe disa nga VIP-at qe do te jene pjese e shout “VIP Shpija”. Ata ishin: “Stupcat”, Fatos Kryeziu dhe Agimi i grupit “Fisniket”. Te gjithe keta u shprehen te lumtur qe do te jene pjese e ketij shou. /b.zyberi/kosova sot/shkurt 2010/

Video e shpalljes se fituesit


Video Best of "Shpija e Kosoves 1"

- - - - - - - - - -
+tag: dini
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Fadil, winner of 24 thousand euros
Three month long spectacle "Shpija" ended

After voting Sunday night, the popular spectacle in Kosovo, "Shpija", the winner came Fadil Dini, with 49.83% votes, and was rewarded with 24 thousand euros in a beautiful atmosphere and more festive was held Sunday evening finals realiti shout of "Shpija". Final was prepared in order to anywhere in the room excellent and clear verehej a very big change from last week. No doubt that all eyes had four finalists, who arrived with their game to stay in the "leads" full 92 days, or 14 weeks. The money that was eliminated was Erlind with 5:11% of the votes, was eliminated after its Albulena with 7:41% of the vote, while after elimination of these two competitors remain only two finalists, Fadil and attitude. After the vote, which was opened for several minutes, we finally came Fadil Dini winner, with 49.83% of votes. Once he mentions the name of Fadil, all spectators in the hall and of course thousands of others who have followed this show on TV was very glad, because their candidate came out the winner. Characteristics of the four finalists Four finalists of "shpis" were: Fadil, attitude, and Albulena Erlind. For weeks they have had the opportunity to show their skills to the public. Some of them have used this time to give meaning to public messages, which messages in most cases have turned into votes. No doubt the four finalists were people with different characters and different regions of Kosovo. Fadil is from Pristina and is considered it would be more votes against against his candidates, who were: attitude from Ferizaj, but living in Switzerland, Erlind from Orahovac and Albulena from Klina. He presented some of the VIPs for the project "VIP shpija" We presented the final night some VIPs who will be part of the show "VIP shpija. They were: "Stupcat", Fatos Kryeziu and Dawn of the group "Fisniket. All these were said to be happy to be part of this show.
]]

Saturday, 20 February 2010

Shpija e Kosoves 1: FINALISTET!

Shpija e Kosoves 1 Finalistet

SHPIJA E KOSOVES 1: FINALISTET

Ne finale Albulena, Erlinda, Fadili dhe Qendrimi
Surprizat ishin te shumta gjate nates se shtune. Pikerisht surprizat ishin qe ne finale shkuan disa kandidate qe askush nuk i kishte favorizuar deri me tash. Konkurrenti i pare qe shkoi ne finale ishte Albulena, kurse pas saj te drejten per ne finale e fitoi edhe Erlinda. Po ashtu, edhe Fadili vazhdon garen per cmimin e madh prej 24 mije eurosh. I fundit qe shkoi ne finale ishte Qendrimi. Keta kater kandidate qe jane ne finale duhet te japin shume per t’i fituar 24 mije euro, sepse tash loja behet me e ashper, qe do te thote se kater mysafiret do te bejne gjithcka qe eshte e mundur per t’u shpallur fitues.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

In the final Albulena, Erlind, Fadil and attitude
Were many surprises during the night of Saturday. Exactly surprises were that we went the final few candidates had no favorites so far. The first competitor came in the final was Albulena, while her right after we won the final Erlind. Also, the race continues Fadil for the grand prize of 24 thousand euros. I last went to the finals was the attitude. These four candidates are in the final should give more to win 24 thousand euros, because now the game becomes hard, which means that four guests will do everything possible to be declared the winner.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online