All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Shpresa Gashi. Show all posts
Showing posts with label Shpresa Gashi. Show all posts

Tuesday, 24 January 2012

Shpresa dhe Lezja sherbeti i mbremjes


Megjithese te moshuara, perplot energji dhe sharm

Aktorja e madhe kosovare Leza Cena së bashku me artisten e njohur të muzikës Shpresa Gashi kanë qenë sharmi i atmosferës së krijuar në mbrëmjen “Viti i Ri i Artistëve” që u mbajt të dielën e kaluar në hotelin Emeraldo në Prishtinë.

Madje mund të themi se nësë nuk do të ishin ato të dyja, nuk mund të kishte atmosferë të madhe kjo natë. Këngëtarja dhe aktorja megjithëse në moshë, kanë qenë të parat që dilnin dhe kërcenin dhe të parat që krijonin një ambinet me plot humor.

Një bravo e madhe për artistet ikona kosovare, dhe një mësim për të rejat e skenës shqiptare, që rrinin ulur, apo merreshin me thashetheme./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Hope and Lezja shërbeti Evening

Leza great actress Cena Kosovo along with the popular music artist Hope Gashi have been the charm of the atmosphere created in the evening "Artists New Year" that was held last Sunday in Emeraldo hotel in Pristina. Might even say that if they were not both, can not have great atmosphere this night.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online